• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2vim9ds.jpg

5xq6h5.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:20 ----------

1 ayı doldurunca sırt fotoğrafıda koyacağım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:22 ----------

Fotoğrafı küçültünce bir tuhaf göründü nedense tam boyut koyayım dedim

omira.jpg

nltq6.jpg

Aynen katılıyorum çok komik bir durum oluyor..Bikaç ay geçsin bari sayfada boşa yer kaplamasın.

nmq1m.jpg

Boy : 1,76
Kilo : 65

Programımı kendim yazdım.Spor salonu amcamın olduğu için kafama göre takılıyorum açıkcası :D 2,5 aylık çalışma bu bazıları vücuduma cok kötü diyolar sizcede kötümü bazı arkadaşlar var kiloları nedeniyle tişörtlerinin içinde kalıplı gözüküyolar ve boylarıda benden kısa benim vücuduma çelimsiz diyolar sizcede kötümü vücudum
belim omuzlarıma göre fark edilir bi kalınlık farkı var üçgenim kanat omuz göğüs tropezlerim falanda iyi kendi görüşüm tişörtten gözükmemiş olabilir
65 kilo olmama rağmen yulaf ezmesi kuru üzüm süt muz gibi lif olan yiyecekleri yerim.

Son düzenleme:
Bende ekliyeyim birtane..

Eklentiler

• FOTORA~1.JPG
    FOTORA~1.JPG
    11,9 KB · Görüntüleme: 715
skaduwee senin vucuduna kötü diyenler senin arkadaşın değil 17 yaşına göre çok iyi bir arka kol ve karın kasları farklı resimler alabilir miyiz ?

skaduwee resimden mi kaynaklı yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum fakat bacakların leylek gibi görünüyor.belkide ince bacaklarından dolayı çelimsiz sıfatını yakıştırıyorlardır sana bacak çalış mutlaka.

zaten spor salonuna takılmaya gidiyorum diyor bacak çalışmasını bekleme bence bacakları yapı olarak genetiktir resime bir daha baktımda o kadarda abartılacak bir durum yok bencede eğer bu sporu ciddi bir şekilde yapacaksan bacağa her yerinden daha fazla özen göster.

Swager bacak çalışıyorum.Ancak cumartesi günleri
1.) Leg Press 3x10
2.) Leg Curl 3x10
3.) Komando Dansı varya onu 2 elimde dumbellle yapıyorum 3x10
4.) Çök kalk yapıyorum 3x15 yetiyo bana

Zamanında 2 sene kick boksa gittim o yüzden üstte quatriceps ön bacak arka bacak falan gözüküyodu şimdide varda fazla değil dayanıklıdır yani :D kaval kemiği biraz zayıf o kadar :D
Swager ve Dengesizzz
haftada 1 gün bacak ve bu yaptıgım 4 hareket yeter mi ?

fotolarımı çektim birazdan hepsini toplu atarım bakarsınız 2,5 aylık spor gelişimi nasıl not veririsiniz :D

yok ne haddimizi not vermek falan ben sadece gördüklerimi yorumladım tek tavsiyem bütün hareketleri doğru yap hem iyi gelişim için hemde sakatlıklara karşı.

thebky
vucut güzelde mekan tam süper
şimdi orda olmak vardı

Back
Yukarı