• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kilo 82 boy 175

Eklentiler

• DSC_0066.JPG
    DSC_0066.JPG
    50,9 KB · Görüntüleme: 579
evde bench sehpan ve dumbellar vs yokmu?
öyleyse göğüste hacim laman çok zor olur

Göğüs geç şişen bir bölgedir en azından benim öyle belki senin de öyledir. Zamanla göğüs bölgen de şişer.

Dumbbell Bench 10x4
Inclıne Bench 10x4
Declıne Bench 10x3
Pull Over 10x3

Yapıyorum hacimlenmiyor sadece sertleşiyor diğer bölgelere göre ufuk duruyor tişört giyince

evde çalışıyorsan göğüse hacim vermek gerçekten zor alternatif olarak bir tavsiyede bulunayım, direnç bandı veya fitness bandı diye geçer bundan temin edip kullanabilirsin göğüs bölgesi için ama işte sorun bandla yapılan hareketler izole olduğu için göğsü sıkılaştırır hacim vermez . Hacim için salon şart bana göre.

@thebky penguen diyen gördümde kuşu ilk defa görüyorum :D. teşekkürler.
@Dengesizzz arkadan görünüşüne göre fazla bir kolum yok aslında, 34cm. teşekkürler.

kemik yapım kalın olabilir. kilom 65 ama hiç göstermiyorum. :) *fazlasını gösteriyorum demek istedim :D

Son düzenleme:
qoiqgp.jpg

selamlar, trapezlerimi nasıl eşitleyebilirim acaba?trapez için sadece haftada 1 gün dumbell shrugs yapıyorum 3x15 şeklinde,acaba barbell mi kullanmalıyım?teşekkürler

tbone mevcut vücut zaten oldukça hacimsiz durumda bence hiç ayrıntıyla vs uğraşmadan genel kütle üzerinde çalış.zaten kütle arttıkça bu ufak farklar göze görünmez.

Back
Yukarı