• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar ben hiç bb yapmadım fakat baya bir bilgim var ve birkaç güne kadar düzenli bir şekilde yapmaya başlamayı planlıyorum. Bu kasların nereden geldiğini ben bile daha çözemedim, sanırım küçüklüğümden beri yüzdüğüm için olsa gerek.

Konuya gireyim,

boy 1.80
kilo 62 (!) ( 4 ayda 70 kilodan 62 kiloya düştüm, dikkatsizlik başa bela! kafa_ )
yaş 17

Sizce kas yapısı bb için elverişli mi? Daha çok geliştirilmesi gereken bölgeler vs. hakkında yardım edecek varsa çok memnun olurum, forumda yeniyim.

Teşekkürler.

Eklentiler

• 20130621_014021.jpg
    20130621_014021.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 721
  • 20130621_015452.jpg
    20130621_015452.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 648
1.83 boy 93 kg ile biraz zor ama bu yaz bitiricem :D packlar çıkmalı artık :D

Eklentiler

• IMG_3911.jpg
    IMG_3911.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 649
bunlarda benden:)

Eklentiler

• IMG-20130621-WA0002[1].jpg
    IMG-20130621-WA0002[1].jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 727
  • IMG-20130622-WA0008[1].jpg
    IMG-20130622-WA0008[1].jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 680
nekadar zamandır çalışıyorsun bilmiyorum ama epey bi yerlere gelmişsin tebrikler linc

linch bacak antremanını bizlerle paylaşırmısın

aslında genel olarak calıstıgım her bolge için bir haftam diger haftamı tutmuyor genelde degistiriyorum ama ornek bir iki antrenmanımı yazayım
bacak antrenmanları oncesi hem iyi ısınayım hemde dizlerimde problem oldugu için 20 dk bisiklet yapıyorum btun bacak antrenmanları oncesi
ornek antrenman rutinlerim
squat ısınma 20 tekrar daha sonra 12 10 8 6 (agırlık artarak)
leg press 30 20 15 10
leg extention 20 15 12 10
barbel veya dumbel lunge 2x max
bazen kendimi guclu hissettigim zamanlar
squat ve leg press super set (12 tekrarın altına dusmeden)
leg extention ve leg curl (15 in altına dusmeden)
en son da leg extentionda hafif one kaykılıp az kaldırmalı olarak hızlı tekrarlar yapıyorum 3 drop set yapıyorum 2 adet:) kısın ozellikle baya agır girmeye calısıyorum 170kg 4 tekrar yapmıslıgım var tabiki ne ustadlar ne kilolar giriyor biz comeziz ama kendi sınırlarımda gezinmeye zorlamaya ozen gosteriyorum leg presstede makina 300kg ustu kilo almıyor cok rahat 300 kg 10 tekrar yapıyorum bazen enerjim kalırsa leg press son 2 set drop setler de yapıyorum

aslında genel olarak calıstıgım her bolge için bir haftam diger haftamı tutmuyor genelde degistiriyorum ama ornek bir iki antrenmanımı yazayım
bacak antrenmanları oncesi hem iyi ısınayım hemde dizlerimde problem oldugu için 20 dk bisiklet yapıyorum btun bacak antrenmanları oncesi
ornek antrenman rutinlerim
squat ısınma 20 tekrar daha sonra 12 10 8 6 (agırlık artarak)
leg press 30 20 15 10
leg extention 20 15 12 10
barbel veya dumbel lunge 2x max
bazen kendimi guclu hissettigim zamanlar
squat ve leg press super set (12 tekrarın altına dusmeden)
leg extention ve leg curl (15 in altına dusmeden)
en son da leg extentionda hafif one kaykılıp az kaldırmalı olarak hızlı tekrarlar yapıyorum 3 drop set yapıyorum 2 adet:) kısın ozellikle baya agır girmeye calısıyorum 170kg 4 tekrar yapmıslıgım var tabiki ne ustadlar ne kilolar giriyor biz comeziz ama kendi sınırlarımda gezinmeye zorlamaya ozen gosteriyorum leg presstede makina 300kg ustu kilo almıyor cok rahat 300 kg 10 tekrar yapıyorum bazen enerjim kalırsa leg press son 2 set drop setler de yapıyorum

Emek verilmiş ve kendini gayet belli eden bir vücut olduğu kesin. Ama benim asıl tebrik etme sebebim mesajlarında göstermiş olduğun mütevazilik.. Birçoklarımız hafif hacim almaya başlayınca kendimizi dünyanın en iri en güçlü adamı zannedip (ki en güçlü adamlarında bile bu kibir yok) bir havalara giriyoruz..

Bence sporcu karakteri her şeyden önce sende gördüğüm gibi mütevazi, efendi olmalı.. Bence en değerli olanı bu..

tormentti takip ediyorum gidişatı çok iyi tekrar tebrik ederim bulk-define olayının en iyi örneklerinden birisi bence forumda

linc gerçekten büyük emek var ortada tebrikler :)

Back
Yukarı