• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
img20130522124905.jpg

Aslında inanılmaz ön kola sahibim fakat resimde pek çıkmamış genetik sanırım özellikle bilek güreşinde kütlemin çok üstü insanları rahatlıkla yenebiliyorum.

ncgzm.jpg

Yaklaşık iki ay önce bu resmi paylaşmıştım ama sandığım gibi 57 kilo değilmişim 56.2 imişim, şimdiki fotoğraflarda 57.75 kiloyum 1.5 kilo kas almışım 200gr civarı da yağ yakmışım BF hala %10 civarı.Çok geç kalınmış da olsa son bir aydır squat ve deadlift e başladım.Squatta 65 kiloya kadar çıktım ama artık zor kilo artıyor, 4x10 şeklinde uyguluyorum sizde tekrarları artırmalı mıyım?Bunlar da resimler..

2z6e4hk.jpg

14vsbhx.jpg

2uqhrg8.jpg

başlığım poz yetersizliğinden falan kilitlenmiş olmalı, bizde resimleri buraya taşıyalım belki ileride kıyaslama için gerekli olur

10 aylık salon çalışması sonrası... cardio ya başlamadan önceki fotolar

ng7y9.bmp

ng7bj.bmp

ng8rt.bmp

kullandığım yani bitirdiğim supplementler

ng9mq.bmp

ngv8y.jpg

ngv9y.jpg

İlk defa foruma foto yükledim. 3 yıla yakın bir spor geçmişim var. Son 1 yıldır supplement kullanıyorum. 1.90 boy ve 95 kilocuk bi adamım. Kilo vermek için spora başladım ama bırakamadım. Herkese iyi forumlar.

İlk defa foruma foto yükledim. 3 yıla yakın bir spor geçmişim var. Son 1 yıldır supplement kullanıyorum. 1.90 boy ve 95 kilocuk bi adamım. Kilo vermek için spora başladım ama bırakamadım. Herkese iyi forumlar.

Bu boyda bu kadar iyi bir kütle kazanmak çok zor gerçekten ama kilo vermek için başladım demişsiniz vücut tipiniz acaba %70ekto,%30mezo mu?

Bu boyda bu kadar iyi bir kütle kazanmak çok zor gerçekten ama kilo vermek için başladım demişsiniz vücut tipiniz acaba %70ekto,%30mezo mu?

İlk zamanlar 115 kiloydum ve sadece kemik ve yağdan ibaret çok saçma bi vücudum vardı. Ve kollarım o kadar yüksek yağ oranına rağmen 35 i geçmiyordu. Vücut tipim ekto mezo arası ve bence ikisine de eşit yakınlıkta. Uzun boy gerçekten büyük dezavantaj. Hem kütle almak hem de o kütleyi göstermek sorun olmasına rağmen Schwarzxxl , Fitness Model , King 87 ve MK#7 gibi üyeler bu tezimi çürütmek için ellerinden geleni yapıyor gibi ;)

Kenan evrendeki salon değil mi burası?

Evet Power Fitness orası. Şaşırdım doğrusu :)

İlk zamanlar 115 kiloydum ve sadece kemik ve yağdan ibaret çok saçma bi vücudum vardı. Ve kollarım o kadar yüksek yağ oranına rağmen 35 i geçmiyordu. Vücut tipim ekto mezo arası ve bence ikisine de eşit yakınlıkta. Uzun boy gerçekten büyük dezavantaj. Hem kütle almak hem de o kütleyi göstermek sorun olmasına rağmen Schwarzxxl , Fitness Model , King 87 ve MK#7 gibi üyeler bu tezimi çürütmek için ellerinden geleni yapıyor gibi ;)

Evet Power Fitness orası. Şaşırdım doğrusu :)

Bende adanalıyım ama adana da değilim ama 2 hafta sonra adanaya geldiğimde seni ziyaret etmek isterim:)

6 ay önce 49 kilo 25 cm koldum 5 ay gittim 1,5 ay ara verdim ve 5 gün önce yine başladım.
Karbonhidrat tozu gain bolic 600 + amino asit (max) + creatine creapure
Evde başladım tekrardan.

Boy:1.78
Kilo: 63
Kol soğuk: 32 cm
göğüs soğuk: 92 cm
Karın: 85 cm
Omuz: 110 cm

nj2sn.jpg
nj2ss.jpg
nj2su.jpg

Yaş 22 boy 1.83 kilo 74.5 bir öğrenci (8 gün sonra öğrencilik hayatı bitiyor inşallah adamakıllı başlayacaz:) ) bir gurbetçi olarak iyi kötü bu spora sadık kalmaya çalışan adam akıllı bu sporda 20 ay geçiren birisi olarak bir resimde benden:)

Son düzenleyen: Moderatör:
3.haftamın yarısındayım gelişme 0 gibi birkaç hafta önce dnp konusu falan açmıştım acelecilik huyumdan,utanıyorum doğrusu kendimden neyse ne yapalım endomorf-ektomorf karışımıyız . Yağsız ve kaslı vücut için sıkı diyet ve antrenmana devam.Naturel olarak nereye ulaşabilirsem ulaşacağım.Keşke sadece ektomorf olsaydım kaburgalarım sayılsaydıda böyle olmasaydı

Bugün omuz+triceps antrenmanım var 1 saate yapacağım o zaman önden bir foto alacağım.

jrpij6.jpg

Back
Yukarı