Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hocam fizik güzel. Boy, kilo ve kol ölçünüzü merak ettim mahsuru yoksa yazar mısınız?
1.76 boy 72 kg kol 38 soğukHocam fizik güzel. Boy, kilo ve kol ölçünüzü merak ettim mahsuru yoksa yazar mısınız?
sen spora başlayama diye pandemi çıktı zaten illa dönecem diye tutturduydun iyi oldu 3 ay daha yatmanSpora dönmeye çalışanlar bura da mı ?Osmanlı gibi çökenlere selam olsun, 6 ay sakatlık üste 3 ay corona arası sonrası 0 dan başlıyormuşuz gibi direnmeye çalışıyorum allah yardımcı olsun
Macfit büyük bir firma diğerlerine göre extra uygulanan önlemler başarılı ama ne kadar da önlem olsa en boş saatte girmedikten sonra spora her türlü risk varsen spora başlayama diye pandemi çıktı zaten illa dönecem diye tutturduydun iyi oldu 3 ay daha yatman
ben de 9 ay oldu ama dönmeyi düşünmüyorum eylüle kadar. salonlar nasıl temizliğe kurallara dikkat ediliyor mu? bu arada saçlar röfle istiyor![]()
hocam daha önce jinekomasti ameliyatımı oldunuz ?[DOUBLEPOST=1594336903][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 54948
güncel form 90.5 kilo
hocam kolların 40 olduna eminmisiniz o kiloda 40 cm kol çok büyük başarı yaniKarantina döneminde daha iyi geliştiğini düşünen az insandan biriyimdir herhalde.
Boy: 1.77
Kilo: 72
Yağ oranı: %9,6
Kol: 40 cm
Kardeşim, tespitin güzel aslında. Ama bu durumumu üç gerekçeyle izah edeyim sana.hocam daha önce jinekomasti ameliyatımı oldunuz ?[DOUBLEPOST=1594336903][/DOUBLEPOST]
hocam kolların 40 olduna eminmisiniz o kiloda 40 cm kol çok büyük başarı yani
Hacim çok iyi! Kaç yıllık çalışma var hocam?Eki Görüntüle 54948
güncel form 90.5 kilo
Hacim çok iyi! Kaç yıllık çalışma var hocam?