• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20171121_013807.jpg
20171121_013807.jpg

Eklentiler

• 20171120_212049.jpg
    20171120_212049.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 671
bu tür salonlarda motive olup çalışabilenlere hayranım. yerlerin hali ne öyle. öğrenci sporu daha çok belki ondandır. ucuz yap aylığı, sonra nasıl olsa gelir müşteri. ben böyle dar basık havasız pis bir yerde değil sağlık için spor yapmak okey bile oynamam. aletler paslı bakımsız. kirala bir bodrum al 10 tane alet ver duvara aynaları al sana iş merkezi...

bu tür salonlarda motive olup çalışabilenlere hayranım. yerlerin hali ne öyle. öğrenci sporu daha çok belki ondandır. ucuz yap aylığı, sonra nasıl olsa gelir müşteri. ben böyle dar basık havasız pis bir yerde değil sağlık için spor yapmak okey bile oynamam. aletler paslı bakımsız. kirala bir bodrum al 10 tane alet ver duvara aynaları al sana iş merkezi...

Bazıları daha motive oluyor hocam :D

burda spor yapan adamda motive olmaz şu yerlere bak sanki spor salonu değil hamam. bildiğin hamam banyo mermeri döşemişler bari üstüne bir sünger çek.

fakat böyle yerler genelde çok ucuz oluyor aylığı 20-25 tl. eğer bu fiyattan fazla veriyorsanız kendinizi sorgulayın çünkü bazı şark kurnazı çomarlar bu tarz yerlere bile aylık 70-80 lira fiyat çekiyor. mac fit ile aynı hemen hemen

benim salon bunun yanında macfit gibi kalıyor :D:SSD vücut güzel ama

burda spor yapan adamda motive olmaz şu yerlere bak sanki spor salonu değil hamam. bildiğin hamam banyo mermeri döşemişler bari üstüne bir sünger çek.

fakat böyle yerler genelde çok ucuz oluyor aylığı 20-25 tl. eğer bu fiyattan fazla veriyorsanız kendinizi sorgulayın çünkü bazı şark kurnazı çomarlar bu tarz yerlere bile aylık 70-80 lira fiyat çekiyor. mac fit ile aynı hemen hemen
Dostlar, benim için salonun aletlerinin eski olması gercekten önemli değil. Evet salon dökülüyo ama alıştığım yerden vazgecemiyorun. Motivasyon konusubda sıkıntım yok. 9 saat ayakta çalışıp iş çıkışı ter içinde antreman yapabiliyorum. Fikirlerinize saygı duyuyorum

Ben de çok modernize salonlara kıl oluyorum. Ellerde portakal suyu, mutfaktan biftrk kokuları.pilates yada yoga yapmaya gitmiyorum oraya. 1 saat antreman yapıp çıkıyorum. O yüzden böyle şeylere çok takılmayın derim
çevredeki imkanlara göre değişiyor o dostum. öğrenciysen köy gibi bir yerde gidip 4 4lük salon mu arıcaksın mecbur ne bulduysan gidiceksin. bazıları düşünemiyor sadece kendini düşünüyor o yüzden takılcak bir konu değil

Ben de çok modernize salonlara kıl oluyorum. Ellerde portakal suyu, mutfaktan biftrk kokuları.pilates yada yoga yapmaya gitmiyorum oraya. 1 saat antreman yapıp çıkıyorum. O yüzden böyle şeylere çok takılmayın derim

reis fakir edebiyatını bırakalım, başkalarına kötü örnek olmayalım.

şöyle bir salonda insanın motivesi ne kadar olur ? gitmeyi bile istemez. ben macfite 1 ay gittim inanın antreman gününü iple çekiyordum sanki macfite değilde bir cafeye restorana gidiyorsun gibi özeniiyorsun. çok güzel tasarlamışlar insanın canı spor yapmak istiyor

çok dandik salonlara da gittim, bir bench press makinasında 2-3 kişinin beklediği, amerikan kartonpiyer ile her tarafın döşendiği, inanın insan gitmek istemiyor. gitsede bir an önce bitse gitsem diyorsun

ikisine de gitmiş biri olarak diyorum ki fiyatları hemen hemen aynı aşşağı yukarı 5-10 tl fark var, eğer çevrenizde böyle lüks yerler varsa oralara gidin.

reis fakir edebiyatını bırakalım, başkalarına kötü örnek olmayalım.

şöyle bir salonda insanın motivesi ne kadar olur ? gitmeyi bile istemez. ben macfite 1 ay gittim inanın antreman gününü iple çekiyordum sanki macfite değilde bir cafeye restorana gidiyorsun gibi özeniiyorsun. çok güzel tasarlamışlar insanın canı spor yapmak istiyor

çok dandik salonlara da gittim, bir bench press makinasında 2-3 kişinin beklediği, amerikan kartonpiyer ile her tarafın döşendiği, inanın insan gitmek istemiyor. gitsede bir an önce bitse gitsem diyorsun

ikisine de gitmiş biri olarak diyorum ki fiyatları hemen hemen aynı aşşağı yukarı 5-10 tl fark var, eğer çevrenizde böyle lüks yerler varsa oralara gidin.
dostum dedim ya saygı duyuyorum. Edebiyat yapmıyorum inan. Modern salonlara da gittim. Ben çalıştığım salonda gercekten sslaşlık seviyorum. Evet yerler falan gercekten berbat. Motivasyon benim bu spora olan tutkumla ilgili de olabilir. Ama fiyatla ilgili değil dediğin gibbi zaten fiyatlar artık yakın heryerde. Salondaki sessizlik ve herkesin sporunu yapması ve dediğim gibi alışkanlık dostum. Bu da benim tercihim.

Bende güzel temiz düzenli mcfit tarzı modern bir salonda daha motive oluyorum.Tabi bu biraz da beğeni meselesi bazılarıda salaş daha eski tarzda salonlarda motive olabilir herkesin kişisel tercihi saygı duymak lazım
Mesafede önemli dostum fazla vaktim Yok mesela macfit var gitmem 25 dk gelmem 25 dk sürer biraz daha düşük kaliteli salon 10 dk 10 dk sürüyo ben işimi kolaylaştıran salonu tercih ederim işsiz öğrenci filan olsam zevke bakardım

Mesafede önemli dostum fazla vaktim Yok mesela macfit var gitmem 25 dk gelmem 25 dk sürer biraz daha düşük kaliteli salon 10 dk 10 dk sürüyo ben işimi kolaylaştıran salonu tercih ederim işsiz öğrenci filan olsam zevke bakardım

ben işten çıkıyordum iş yerimden 5 dk yürüme mesafesi macfitti oraya gidiyordum. sabah antreman çantasını hazıralyıp antreman bitince duş alıp eve dönüyodum mesela

sonra başka bir işe geçtim, macfit uzaktı, o yüzden evimin ordaki salona geçtim. akşam iş dönüşü gidiyodum. şuan gittiğim salonda fena değil ama tabiki yakınımda macfit yada biraz daha lüks bir yer olsa oraya giderim. dediğim gibi fiyatlar nerdeyse aynı 5-10-15 tl fark var en fazla, hani macfit aylık 200-300 tl değil.

birde şu var macfitte yada böyle yerlerde işin eğitimini almış lisanslı yada okulunu okumuş antrenörler var daha faydalı olabilir, benim şuan gittiğim yerin sahibi çok kafa adam ama adam bir yere kadar biliyor kendisi de bizim gibi yapmış zamanında :D lisans yada herhangi bir okul eğitimi yok.

bodybuildingten powerliftenge geçmeniz sizce vücudunuz için + mı oldu - mi

+ Oldu kesinlikle, Bench press'de falan ağırlık artırmaya yöneldim omuzlarım ve göğüslerim ciddi gelişti, bacaklarım 65 CM oldu, 200 KG Squat seviyesine ulaştım, Bodybuilding zamanlarımda daha fazla vücut ağırlığına sahip olmama rağmen ve daha yağlı olmama rağmen 58 Cm falandı.

O yüzden hala natural olarak çalışıyorsak Powerlifting yapmamız gerektiğini öğrenememiş insanlara üzülüyorum, Naturel olarak ağırlık çalışan birisi hiç düşünmeden PL yapmalıdır.

+ Oldu kesinlikle, Bench press'de falan ağırlık artırmaya yöneldim omuzlarım ve göğüslerim ciddi gelişti, bacaklarım 65 CM oldu, 200 KG Squat seviyesine ulaştım, Bodybuilding zamanlarımda daha fazla vücut ağırlığına sahip olmama rağmen ve daha yağlı olmama rağmen 58 Cm falandı.

O yüzden hala natural olarak çalışıyorsak Powerlifting yapmamız gerektiğini öğrenememiş insanlara üzülüyorum, Naturel olarak ağırlık çalışan birisi hiç düşünmeden PL yapmalıdır.
arada bölgesel hareketler de yapıyorsundur

Merhaba arkadaşlar yaşım 30 boy 1.81 kilom 69 .. yaklaşık 3 aydır yapıyorum ve aşırı zayıftım çok iyi dinlenip hard line Gainer kullanıyorum spor salonumda hoca yok tavsiyeleriniz olursa sevinirim . Göbeğim de ve belimde yağlanma oluştu
Fotoğraf Düzenleyici_AeRUYB.png

Back
Yukarı