Aurain
Üye
ışıktan dolayı kardeşim 79 kilo 180 boyhelal kardeşim güzel vücut fakat biraz yamukluk var sende sırt ve kafan ayrı yerlere gidiyor ???
bana kilonu + boyunu yazar mısın
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ışıktan dolayı kardeşim 79 kilo 180 boyhelal kardeşim güzel vücut fakat biraz yamukluk var sende sırt ve kafan ayrı yerlere gidiyor ???
bana kilonu + boyunu yazar mısın
oha
19 yaşında öyle vücut ?
2 ay sonra 20 olucam şuan için evet 19 yaşında böyle bir vücut19 yaşında öyle vücut ?
Peki yarışmalara katılıyormusun ? Katılmıyorsan ilaç almanın faydası yok
Peki yarışmalara katılıyormusun ? Katılmıyorsan ilaç almanın faydası yok
dibine vurmak demek ayda 10 bin 20 bin tl harcamak demek sadece ilaca. arkadaşın öyle bir çılgınlık yaptığını düşünmüyorum tek bi ilaç alarak böyle bir vücut elde edilmezbelli ki ileride katılmayı düşünüyor. ama bu yaşta streoidin ve kürün dibine vurmuş yazık.
dibine vurmak demek ayda 10 bin 20 bin tl harcamak demek sadece ilaca. arkadaşın öyle bir çılgınlık yaptığını düşünmüyorum tek bi ilaç alarak böyle bir vücut elde edilmez![]()
4 aylık süreç spor alt yapım var Eki Görüntüle 47860 apım var.
herhalde onu biliyoruz, streoid almışsın ve iyi çalışmışsın ama yazık deil mi sağlığına ? streoid kullanmayı bırak derim ama beni dlnlemiceksin bari doktor kontorlü eşliğidne al[DOUBLEPOST=1509436748][/DOUBLEPOST]
4 ayda nasıl böyle oldun başkan ayı eti aslan eti mi yedin ne yaptınbaşka bilmediğimiz bişey yoksa maşallah diyelim kollar 43-45 cm var gibi
1 sene kadar kickboks ile ugrastım.Bundan 4 sene önce kadar 7 ay vücut calıştım.Öğtetmen olarak atamam Harrana cıkınca ve oradada salon olmadığı için kendim evde dumbell barfiks ve şınav ile calıştım.Suan 4 aydır salonda calışıyorum.4 aylık sürec derken bunu kastettim yanlış anlamaya mehil verdiysem kusra bakmayın.Buarada beslenmeme özen gösteriyorum.Ek olarak whey protein tuzu kullanıyorumherhalde onu biliyoruz, streoid almışsın ve iyi çalışmışsın ama yazık deil mi sağlığına ? streoid kullanmayı bırak derim ama beni dlnlemiceksin bari doktor kontorlü eşliğidne al[DOUBLEPOST=1509436748][/DOUBLEPOST]
4 ayda nasıl böyle oldun başkan ayı eti aslan eti mi yedin ne yaptınbaşka bilmediğimiz bişey yoksa maşallah diyelim kollar 43-45 cm var gibi
![]()
Bulk'a devam 72 kg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
paul sende vücudunu atsana merak ettimgüzel bulk oluyor biraz göbek yapmışın onuda içeri çekmişin fark etmedim sanma ( sal gitsin bulktasın)kollar patlamaya doğru gidiyor bu arada bi 5-6 kilo daha alsan kollar uçacak
boy kaç bu arada başkan
güzel bulk oluyor biraz göbek yapmışın onuda içeri çekmişin fark etmedim sanma ( sal gitsin bulktasın)kollar patlamaya doğru gidiyor bu arada bi 5-6 kilo daha alsan kollar uçacak
boy kaç bu arada başkan
Hocam boy kısa zaten o açıdan daha çabuk dolma konusunda avantajlıyım 170 boyum72 şu an normalde hedef 75 kg idi ama şu anki durumdan memnunun 77 ye kadar niyetim var.
Normalde vücut ağırlığı kadar yağ- 2x protein - 4-5x karbonhidrat alıyorum. Şeker alımım normal şartlarda şekeri 34 gramın altında tutuyorum (meyve vs. Dahil) ama bu aralar biraz bozdumboy 1.70 ise 78 kilodan fazlasına çıkma derimaslında güzel bulk yapmışsın biraz karında var oda zaten milyoner sporcu değilsen illa ki olacak. bulkta günlük şeker ve yağ alımın ne akdar otalam