• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 aylık formum
rJ29aP.jpg

belli ki ileride katılmayı düşünüyor. ama bu yaşta streoidin ve kürün dibine vurmuş yazık.
dibine vurmak demek ayda 10 bin 20 bin tl harcamak demek sadece ilaca. arkadaşın öyle bir çılgınlık yaptığını düşünmüyorum tek bi ilaç alarak böyle bir vücut elde edilmez :)

dibine vurmak demek ayda 10 bin 20 bin tl harcamak demek sadece ilaca. arkadaşın öyle bir çılgınlık yaptığını düşünmüyorum tek bi ilaç alarak böyle bir vücut elde edilmez :)

herhalde onu biliyoruz, streoid almışsın ve iyi çalışmışsın ama yazık deil mi sağlığına ? streoid kullanmayı bırak derim ama beni dlnlemiceksin bari doktor kontorlü eşliğidne al[DOUBLEPOST=1509436748][/DOUBLEPOST]
4 aylık süreç spor alt yapım var Eki Görüntüle 47860 apım var.

4 ayda nasıl böyle oldun başkan ayı eti aslan eti mi yedin ne yaptın :) başka bilmediğimiz bişey yoksa maşallah diyelim kollar 43-45 cm var gibi

herhalde onu biliyoruz, streoid almışsın ve iyi çalışmışsın ama yazık deil mi sağlığına ? streoid kullanmayı bırak derim ama beni dlnlemiceksin bari doktor kontorlü eşliğidne al[DOUBLEPOST=1509436748][/DOUBLEPOST]

4 ayda nasıl böyle oldun başkan ayı eti aslan eti mi yedin ne yaptın :) başka bilmediğimiz bişey yoksa maşallah diyelim kollar 43-45 cm var gibi

Belki guresle falan ilgilenmisdir oncedem

1 sene kadar kickboks ile ugrastım.Bundan 4 sene önce kadar 7 ay vücut calıştım.Öğtetmen olarak atamam Harrana cıkınca ve oradada salon olmadığı için kendim evde dumbell barfiks ve şınav ile calıştım.Suan 4 aydır salonda calışıyorum.4 aylık sürec derken bunu kastettim yanlış anlamaya mehil verdiysem kusra bakmayın.Buarada beslenmeme özen gösteriyorum.Ek olarak whey protein tuzu kullanıyorum

güzel bulk oluyor biraz göbek yapmışın onuda içeri çekmişin fark etmedim sanma ( sal gitsin bulktasın) :) kollar patlamaya doğru gidiyor bu arada bi 5-6 kilo daha alsan kollar uçacak

boy kaç bu arada başkan

Hocam boy kısa zaten o açıdan daha çabuk dolma konusunda avantajlıyım 170 boyum :D 72 şu an normalde hedef 75 kg idi ama şu anki durumdan memnunun 77 ye kadar niyetim var.

Hocam boy kısa zaten o açıdan daha çabuk dolma konusunda avantajlıyım 170 boyum :D 72 şu an normalde hedef 75 kg idi ama şu anki durumdan memnunun 77 ye kadar niyetim var.

boy 1.70 ise 78 kilodan fazlasına çıkma derim :) aslında güzel bulk yapmışsın biraz karında var oda zaten milyoner sporcu değilsen illa ki olacak. bulkta günlük şeker ve yağ alımın ne akdar otalam

boy 1.70 ise 78 kilodan fazlasına çıkma derim :) aslında güzel bulk yapmışsın biraz karında var oda zaten milyoner sporcu değilsen illa ki olacak. bulkta günlük şeker ve yağ alımın ne akdar otalam
Normalde vücut ağırlığı kadar yağ- 2x protein - 4-5x karbonhidrat alıyorum. Şeker alımım normal şartlarda şekeri 34 gramın altında tutuyorum (meyve vs. Dahil) ama bu aralar biraz bozdum :D

Back
Yukarı