Rasimss
Üye
34 gr şeker mi çok fazla değilmiNormalde vücut ağırlığı kadar yağ- 2x protein - 4-5x karbonhidrat alıyorum. Şeker alımım normal şartlarda şekeri 34 gramın altında tutuyorum (meyve vs. Dahil) ama bu aralar biraz bozdum![]()
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
34 gr şeker mi çok fazla değilmiNormalde vücut ağırlığı kadar yağ- 2x protein - 4-5x karbonhidrat alıyorum. Şeker alımım normal şartlarda şekeri 34 gramın altında tutuyorum (meyve vs. Dahil) ama bu aralar biraz bozdum![]()
Bi orta boy muz, 200ml süt, 1 adet kepekli sandviç ekmeği 32-34 gram civarı şeker içeriyor.34 gr şeker mi çok fazla değilmi
muz 3 gr şeker falan diye biliyorum veya 9Bi orta boy muz, 200ml süt, 1 adet kepekli sandviç ekmeği 32-34 gram civarı şeker içeriyor.
Teşekkürler hocam yeni antrenman sistemim o bölgelere yoğunlaşmış şekilde olduğu için bunu duymak hoşuma gittiOmuzların trapezler ve göğsün gayet şekilli duruyor maşallah.
![]()
Bulk'a devam 72 kg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boyu ortalamanın altında olupta vücudu gelişirse çirkin olacağını düşünenlere güzel motivasyon olur hocam bu fotoğraf tebrik ederim kaç aydır çalışıyorsunuz? Biliyorsanız ölçüleride paylaşırsanız sevinirim.
paul sende vücudunu atsana merak ettim
muz 3 gr şeker falan diye biliyorum veya 9
hocam gösünüz neden öyle ? benimde aynı sorun varbuda benim arkadaşlar merak ediyorum diyenler olmuştu ondan paylaşıyorum
SPOR YAPTIĞIM ZAMAN TAM OLARAK 2 YIL
ÖNCESİ
![]()
SONRASI
![]()
Kilo 95 Kol 42 cm
önceki ölçüyü bilmiyorum hiç ölçmedim ama 30 un altında tahminimce
4 5 aydır yağ yakma odaklı çalıştım . yazın bi kaç kez ara verdim büyük cenazelerimiz filan oldu totalde 2 ay ara verince vücut yağlandı o yüzden extradan yağ yakma odaklı çalıştım. bulka daha dün başladım allahın izniyle mayısa kadar +12 kg hedefim var şuan 81 kgyim bakalım amatör insanlarız sonuçtakardeş sende pek kas yokmuş yav kendini baya sıkmışsın bide üstelik... avatarda daha kaslı çıkmışsın ilginç
ayrıca kolların çok yağlı olduğundan kaslar belli olmuyor, normal biri gibisin, sporcu gibi değil...
ama yakışıklı adamsın kas yapınc bomba olursun
genetik ve o resimde yağ oranım gerçekten çok yüksektihocam gösünüz neden öyle ? benimde aynı sorun var
Ağırlık kaldırdığına emin misin
genetik ve o resimde yağ oranım gerçekten çok yüksekti
tam olarak bende bilmiyorum ama orada %20 civarı bir yağ oranı vardır, aradan 1 sene geçti şuanda aç karnına 88.3 kiloyum şuanki yağ oranımda %12 15 civarıhocam bence o resimde çok yağlı değilsin, benim en iyi halim gibiydi o resmin. yüzde kaç yağ oranı vardır orda tahminen ?
ben öyle kuru sevmiyorum damarlar falan çıkıyor hiç estetik değil mutant gibi. biraz yağlı olmalı %10-15 arası ideal... tabi bu işten para kazanmayı düşünmüyorsan yoksa %5
adamın heryerinden kas fışkırıyor bizimde kemik