• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sırt.jpg

9. ay bitmiş bulunmakta sırtın son formu.

Boyu ortalamanın altında olupta vücudu gelişirse çirkin olacağını düşünenlere güzel motivasyon olur hocam bu fotoğraf tebrik ederim kaç aydır çalışıyorsunuz? Biliyorsanız ölçüleride paylaşırsanız sevinirim.

Öncelikle yorum için teşekkür ederim. 1 seneyi devirmiş durumdayım. Ölçülerden sadece kolu ve beli biliyorum bel 80, kol 38,5 hocam diğer ölçüler bulk sonuna doğru almayı düşünüyorum. Form güncellemesinde detayları paylaşırım.

omuz gününden kesitler :)

kardeş sende pek kas yokmuş yav kendini baya sıkmışsın bide üstelik... avatarda daha kaslı çıkmışsın ilginç

ayrıca kolların çok yağlı olduğundan kaslar belli olmuyor, normal biri gibisin, sporcu gibi değil...

ama yakışıklı adamsın kas yapınc bomba olursun

kardeş sende pek kas yokmuş yav kendini baya sıkmışsın bide üstelik... avatarda daha kaslı çıkmışsın ilginç

ayrıca kolların çok yağlı olduğundan kaslar belli olmuyor, normal biri gibisin, sporcu gibi değil...

ama yakışıklı adamsın kas yapınc bomba olursun
4 5 aydır yağ yakma odaklı çalıştım . yazın bi kaç kez ara verdim büyük cenazelerimiz filan oldu totalde 2 ay ara verince vücut yağlandı o yüzden extradan yağ yakma odaklı çalıştım. bulka daha dün başladım allahın izniyle mayısa kadar +12 kg hedefim var şuan 81 kgyim bakalım amatör insanlarız sonuçta :)
özetle yaz ayında çok ihmal ettim sporu ölçüde kaybettim az birşey yağlandımda . 1 yıldır filan spor yapıyorum başladığımda görseydin sıradan biri bile değildim o zamanlar yüzde 30 35 arası yağ oranıyla girdim bu yola :D

genetik ve o resimde yağ oranım gerçekten çok yüksekti

hocam bence o resimde çok yağlı değilsin, benim en iyi halim gibiydi o resmin. yüzde kaç yağ oranı vardır orda tahminen ?

ben öyle kuru sevmiyorum damarlar falan çıkıyor hiç estetik değil mutant gibi. biraz yağlı olmalı %10-15 arası ideal... tabi bu işten para kazanmayı düşünmüyorsan yoksa %5

hocam bence o resimde çok yağlı değilsin, benim en iyi halim gibiydi o resmin. yüzde kaç yağ oranı vardır orda tahminen ?

ben öyle kuru sevmiyorum damarlar falan çıkıyor hiç estetik değil mutant gibi. biraz yağlı olmalı %10-15 arası ideal... tabi bu işten para kazanmayı düşünmüyorsan yoksa %5
tam olarak bende bilmiyorum ama orada %20 civarı bir yağ oranı vardır, aradan 1 sene geçti şuanda aç karnına 88.3 kiloyum şuanki yağ oranımda %12 15 civarı

Back
Yukarı