Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
xfit mi burası bankanın ordaki
12 yaşındayken göğüs kıllarım vardı o yüzden alıştım artık ve omuz ve tricepsteki kıllar spora başladıktan sonra ortaya çıktı 20 yaşından sonra kullanmada artış şaşırttı beni ama henüz rahatsız etmiyor şu an bulktayım hatların çok belirgin olmamasını aldığım 5 kiloya bağlıyorumTricepsten bile kıl fışkırmış hocam sorunu çözersen hatlar daha belirgin görünür. kıllı ve vahşitebrikler
Hacime ihtiyacın var güzel altyapı
estetik bir görünümün var ama hacim daha çok yakışır diye düşünüyorumEki Görüntüle 48895 188 boy 80 kg yüzde 8 civarı yağ oranı
doğal olarak bu yağ oranında daha fazla hacim pek de olanaklı gibi görünmüyorHacime ihtiyacın var güzel altyapı
estetik bir görünümün var ama hacim daha çok yakışır diye düşünüyorum![]()
Yağ oranını 8 de tutmak gibi bir kaygınız varsa daha uzun bir süreç tabi haklısınızdoğal olarak bu yağ oranında daha fazla hacim pek de olanaklı gibi görünmüyor![]()
bulkta bile plaj vücudu helal olsun![]()
-bulk form 74.5 kg
Bel 81-82
Kol 39
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürlerbulkta bile plaj vücudu helal olsun