Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
en az 6 ay çalışıp da bir aylık demeniz yok mu1 aylık formum
Hatrı sayılır bodybuilding geçmişim var.O nedenle toparlanmam kolay olduen az 6 ay çalışıp da bir aylık demeniz yok mu![]()
Definasyonda oldukça sağlam bir vücut ortaya çıkıcak sanırım . kaçıncı ayınız spordabulkun 5. ayı![]()
İnşallah. 1.5 yıl filan oldu ama 6 7 ayı definasyona gittiDefinasyonda oldukça sağlam bir vücut ortaya çıkıcak sanırım . kaçıncı ayınız sporda
1 Yıllık düzenli beslenme ve antrenman.
dostum poz veriyorum kasmam normal değil mi.absurt bi yorum olmuşkardeşim göbeği o kadar çekmişsin ki kendini o kadar kasmışsın ki sırt ve bel kasların zarar görür dikkat et
bulkun 5. ayı![]()
Evet ama zaten genelde böyleydim en azından hacimli oldum birazbro biraz yanlış bulk yapıyosun sanırım şişko olmuşsun
Evet ama zaten genelde böyleydim en azından hacimli oldum birazbulka başlamadan önce 3 ay ara vermiştim cenaze filan oldu toparlayana kadar bu kiloya yaklaşmıştım
![]()
Bulk sonu
170 boy, 75 kg, bel 83, kol 40 cm ile kapattık. Definisyona tam olarak önümüzdeki salı günü başlayacağım. Hedefim %10-11 yağ oranı mümkünse min. 70 kg.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dostum hevesini kırmak istemem ama o yağ oranında o kiloda olman kısa vadede imkansız.Fotoğraftan yağ oğranın en az 18-19 görünüyor,senin %10 yağ oranına ulaşmak için hiç kas kaybetmeden 5 kg yağ vermen gerek bu da kısa vadede imkansız,çok yıllar alır.![]()
Bulk sonu
170 boy, 75 kg, bel 83, kol 40 cm ile kapattık. Definisyona tam olarak önümüzdeki salı günü başlayacağım. Hedefim %10-11 yağ oranı mümkünse min. 70 kg.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dostum hevesini kırmak istemem ama o yağ oranında o kiloda olman kısa vadede imkansız.Fotoğraftan yağ oğranın en az 18-19 görünüyor,senin %10 yağ oranına ulaşmak için hiç kas kaybetmeden 5 kg yağ vermen gerek bu da kısa vadede imkansız,çok yıllar alır.
inmesini demiyorum dostum min 70 kilo demişsin onun için diyorum.nasıl yıllar alır ? ben geçen sene 3 ayda baya yağ yaktım nerden baksan %5 yağ yakmıştım bu sene ise beslenmeye de dikkat ederek 2 ay gibi bir sürede %3 civarı yağ yaktığımı tahmin ediyorum.
iyi bir kardiyo + beslenme + diyet + antreman ile 5-6 ayda iner
dostum hevesini kırmak istemem ama o yağ oranında o kiloda olman kısa vadede imkansız.Fotoğraftan yağ oğranın en az 18-19 görünüyor,senin %10 yağ oranına ulaşmak için hiç kas kaybetmeden 5 kg yağ vermen gerek bu da kısa vadede imkansız,çok yıllar alır.