• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Göğüs antreman sonrası :)
1-2 bilgi;

Boy; 165-67 -- kg; 50
Yağ oranı tahminim 10-12 falan sanırım, hayatımda şeker ve şekerli hiç bir ürün yok ama un,tuz,yağdan kaçmam ne bulursam yerim, hatta her gece mcdonalds ''big mac/double mc chicken'' favorimdir. Metabolizmam normal insanların 1.5-2katı hızlı calısıyor(rahatsızlığımdan ötürü) muhtemelen günlük su tüketimi abartısız 4-7litre antreman günlerine bağlı. Kullandığım supplementler; son 2 haftadır whey+kreatin.

tahsinim iyisinde kardeşim biraz kilo alman gerek tişörtü çıkarmadığın sürece kimse senin spor yaptığını anlamaz.

Ön kol 20180426_133819.jpg üst kısmı biraz iri çıkmış normalde o kadarda iri degil. Bu arada antrenmansız

Antreman sonrası ss lere devam :) Merak ettiğim birşey var abdominal bölgedeki simetri bozukluğu herhangi bir çalışma ile düzelebilir mi? Kalıcımıdır? (En son 4-5 sene önce mekik çektim muhtemelen)

hayır düzeltilemez,genetikte neyse o.

Macfitin tek kötü tarafı pt olarak gezenler özel ders almadığın takdirde yüzüne bakmıyor. İstisnalar var tabi. Onun dışında makine çeşitliliği çok iyi birde deadlift platformu koysalar tadından yenmeyecek.
Keşke daha önce gitseydim diyorum, compound egzersizler harici diğer bütün makineler adalelere vuruyor ve ilk defa barfix çekmeye başladım orda destekli oluyor ama daha önceden başlasaydım çok daha iyi olurdu :/

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Macfitin tek kötü tarafı pt olarak gezenler özel ders almadığın takdirde yüzüne bakmıyor. İstisnalar var tabi. Onun dışında makine çeşitliliği çok iyi birde deadlift platformu koysalar tadından yenmeyecek.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim salonda var deadlift için yerde çok özel ekipmanlarda var , ptye gerek Yok zaten biz 1 2 senedir forumda onlardan daha fazla bilgi bile edinmiş olabiliriz, onlar kızlara jimnastik yaptırsın anca , ha bide kıytırık 1 pt saati 130 tlden ders veriyorsa yanından bile geçmem :D

Bizim salonda var deadlift için yerde çok özel ekipmanlarda var , ptye gerek Yok zaten biz 1 2 senedir forumda onlardan daha fazla bilgi bile edinmiş olabiliriz, onlar kızlara jimnastik yaptırsın anca , ha bide kıytırık 1 pt saati 130 tlden ders veriyorsa yanından bile geçmem :D

o ptlerin eğitim sevyesi nedir ?

Eskiden beri karın bölgen çok iyi sadece omuz konusuna biraz önem vermeni önerebilirim :D
Aslında omuz kaslarım geri değil (benim 8-10kg gibi bir eksiğim var sadece vücut genel olarak) omuzlar fotoğrafın ışığına yenik düşmüş olsa gerek :D Yoksa vücutla aynı orantıda olduğunu düşünüyorum buda başka bir poz;

Son düzenleme:
Back
Yukarı