• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[DOUBLEPOST=1504161257][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1504161372][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1504161488][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1504161609][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1504161917][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1504162235][/DOUBLEPOST]

Video , Resim ve Bilgi Paylaşımlarım İçin Instagram Hesabım : e.burakdemirkan

Son düzenleme:
Teşekkür ederim , ufak değişiklikler olsa genel olarak aynı evet.;

@sultanmehmed cok guzel ideal bir fizik
Tebrikler.
Cikolata abur cubur ve sekerli gida hic yemiyormusun merak ettim.

@sultanmehmed cok guzel ideal bir fizik
Tebrikler.
Cikolata abur cubur ve sekerli gida hic yemiyormusun merak ettim.
Teşekkür ederim , hayır hiç yemiyorum.. Antreman sonrası hariç şeker içeren hiçbir gıda tüketmiyorum..

20170905_172553.jpg
bayram sonrası ilk antreman... Kaldığımız yerden devam

peki ayda 1 kg aldı sayalım 1 kgnin hepsi kas değil de yarısı kas olur yarısı yağ olursa nolcak :) tamamen kişinin elinde. elindeki beslenmeyle alakalı. ayda 1 1.kg kas alabilir de ayda 1 kg alırsa hepsi sadece kas olmucak o yüzden 2 kg alsa 1 kgsi kas olur ortalama o yüzden 2 kg daha mantıklı :D

Aldığının hepsinin kas olmayacağını belirtmişim zaten. Ayda 2 senede 24 eder. Ben 15-20 alsa temiz olur demişim. Hem beslenmeye bağlı diyorsun. Hem de ayda 2 alsa 1 kg kas olur diyorsun. Burda netliği neye göre verdin onu da anlamadım :D burda önemli olan yüzde hesabıdır. Sen ayda yapabileceğin max kas miktarı belli. Ayda yarım kilo kas alabilcek adama 1 kg değil de 2 kg aldırırsan o temiz filan olmaz. Aldığın kütleyi ne kadar kısarsan kas olarak alma yüzden o kadar artar. Yoksa alam ben ayda 10 kg 5 i de kas olsun ne deyim :D

Aldığının hepsinin kas olmayacağını belirtmişim zaten. Ayda 2 senede 24 eder. Ben 15-20 alsa temiz olur demişim. Hem beslenmeye bağlı diyorsun. Hem de ayda 2 alsa 1 kg kas olur diyorsun. Burda netliği neye göre verdin onu da anlamadım :D burda önemli olan yüzde hesabıdır. Sen ayda yapabileceğin max kas miktarı belli. Ayda yarım kilo kas alabilcek adama 1 kg değil de 2 kg aldırırsan o temiz filan olmaz. Aldığın kütleyi ne kadar kısarsan kas olarak alma yüzden o kadar artar. Yoksa alam ben ayda 10 kg 5 i de kas olsun ne deyim :D
netliği tahmini ve 1 kg kas alsa onun tutacağı su ve yağ gibi bileşenlere tahmini bir rakam verdim öylesine yani kesin olama tabiki :Dama daha yeni başladığı için bizden daha fazla kas alma şansı varken o şansı en iyi şekilde değerlendirmeli. ilk sene içersinde 8 10 kg kas yapma şansı varken 3 kg ile yetinmeyi tercih ederse yapcak birşey yok :)

Hocam orda kaçan olay fazladan 4 kg ve yüzde 4 düşük yağ oranında buna sahip olmak. Bence başarılı bir gelişim olur. 180 boy 77 kg yüzde 10 yağ oranında birisi zaten çok şey başarmıştır.

Back
Yukarı