sultanmehmed
Üye
Son düzenleme:
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Teşekkür ederim , hayır hiç yemiyorum.. Antreman sonrası hariç şeker içeren hiçbir gıda tüketmiyorum..@sultanmehmed cok guzel ideal bir fizik
Tebrikler.
Cikolata abur cubur ve sekerli gida hic yemiyormusun merak ettim.
Bi fotgraf da ben atayim. Baslayali 5 ay oldu. Boy 180 kilo 73 kg, 14% bf. Simdilik hedef 1 senede 77kg %10bf.Eki Görüntüle 47453
Acelem yok, dogal olsun yavas olsun1 senede 3 kilo alma hedefi çok az hocam özelden yazınız
Acelem yok, dogal olsun yavas olsun![]()
Ayda 1 Kg en temizihocam doğal falan ama ne bileyim normalde haftada 500 gr yani ayda 2 kg normal ve doğaldır buda senede 24 kg yapar hadi haftada 250 gr almış olun senelik 6 kilo...
Ayda 1 Kg en temizi
hayır değil 2 kg ya kadar yolu var insanaları yanlış bilgilendirme
Hocam araştırmalar Yen'i başlayan birinin ayda max 1-1.5 Kg kas alabileceğini söylüyor ben değil.hayır değil 2 kg ya kadar yolu var insanaları yanlış bilgilendirme
netliği tahmini ve 1 kg kas alsa onun tutacağı su ve yağ gibi bileşenlere tahmini bir rakam verdim öylesine yani kesin olama tabikiAldığının hepsinin kas olmayacağını belirtmişim zaten. Ayda 2 senede 24 eder. Ben 15-20 alsa temiz olur demişim. Hem beslenmeye bağlı diyorsun. Hem de ayda 2 alsa 1 kg kas olur diyorsun. Burda netliği neye göre verdin onu da anlamadımburda önemli olan yüzde hesabıdır. Sen ayda yapabileceğin max kas miktarı belli. Ayda yarım kilo kas alabilcek adama 1 kg değil de 2 kg aldırırsan o temiz filan olmaz. Aldığın kütleyi ne kadar kısarsan kas olarak alma yüzden o kadar artar. Yoksa alam ben ayda 10 kg 5 i de kas olsun ne deyim
![]()
Hocam ayda 2kg %10bf bir sene sonunda (73+24) 97kg ve %10bf = ifbb pro (dogal olarak) cok optimist bir yaklasimhocam doğal falan ama ne bileyim normalde haftada 500 gr yani ayda 2 kg normal ve doğaldır buda senede 24 kg yapar hadi haftada 250 gr almış olun senelik 6 kilo...