• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba sol arka omuzla sağ arka omuzunun arasında gözle görülür fark var gibi doğru mudur?Aynı problem bendede var ondan sordum:)

Isikdan dolayi olusan bi fark olsa gerek cunku suana kadar oyle bir sorunla karsilasmadim , ama oyle bir sorunu gidermenin yolunu bir makina var row yapiyormussunuz gibi cift geriye cekiyorsunu , onda tek row yaparsaniz sorun giderilebilir ,

varokav before-after 118-101 kg

118 den 101 e

picture.php

Son düzenleme:
Abi 10 numara before after olmuş. Özellikle de 1. resimde dondurmayı lüplerken göbek almış başını gidiyor. Ama 2. fotoda bel aşırı şekilde incelmiş :)

Son düzenleyen: Moderatör:
elbette

programım haftada 2 gün birisi salı diğeri cuma
frederic delavierin önerilerinden (strength training anatomu second edition) çalışma temelimdir.
bu arada isteyen arkadaşlar temele burdn ulaşabilir
http://www.scribd.com/doc/29558589/Frederic-delavier-strength-training-anatomy-2nd-edition

Karın
1- Crunches (bacaklar çapraz kilitli ve karna çekilerek kalça kalkabildiği kadar kalkacak)
4 set 12-8-6-4 tekrar (bacak değiştirmeli yani her set 2 kez tekrarlı 12-12-8-8-6-6-4-4 oluyor

2-Sit- up kollar serbest - ayak destekli kollar bacak arasına girip çıkar
4 set 12-8-6-4 tekrar

3- Gym ladder sit up kollar serbest Plates topu kullanıla bilir ayaklar 90 derece kırılmalı
4 set 12-8-6-4 tekrar

4- kablo ile yada dumbelle high pulley crunches diz üstü çekerek ve ayağa iyce kapanarak
4 set 12-8-6-4

5- hanging-leg raise kapı barfinksi ile düz ve yanlara
düz 3 set 5 tekrar yanlarada aynı

6- dumbel side bends her iki yana
4 set- 12-12-8-8-6-6-4-4 tekrar

Çalışma bu şekilde

Son düzenleme:
14 aylık çalışma

Herkese deli gibi yorulduğu ve hemen bitmiş gibi gelen antremanlar dilerim.:)

Eklentiler

• SAM_0051-.jpg
    SAM_0051-.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 703
Şuan ki öğünümden bir kare biliyorum pek alakası yok ama ekliym dedim, tek fotoğraflık baska yer bulamadım.

avuc içi fındık, çikolatalı fındık, 1 kase yoğurt , yarım patates , ceyrek ekmek, 2 tavuk kanadı... (2saat sonra antreman var)

Son düzenleme:
Back
Yukarı