• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
img20121010165525.jpg

Sevgili tyndare0s ;

Keşke biraz daha söz dinleseydin , arka sayfalarda boşa dil dökmemişiz ...

Ama kararlılığından ve medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyor , başarılar diliyorum :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

Son düzenleme:
Şuan ki öğünümden bir kare biliyorum pek alakası yok ama ekliym dedim, tek fotoğraflık baska yer bulamadım.

avuc içi fındık, çikolatalı fındık, 1 kase yoğurt , yarım patates , ceyrek ekmek, 2 tavuk kanadı... (2saat sonra antreman var)

Scoobz senin kilo eksikliğin vardı sanırım bundan böyle abanıyorsun ama beslenmen yanlış küçücük porsiyon tavuk ile kocaman ekmekle istemediğin kadar yağlanırsın ama sen öyle büyümek istemezsin herhalde :)

benden de bir before after fotosu gelsin gerçi after fotosunu çekileli birkaç ay olmuş spora başladıktan 8 ay sonraki halim ve başlamadan öncesi kusra bakmayın foto çok da net değil.

boy: 185
ilk foto 58 kiloyum ,kilo şu an 90 ama paylaştığım after resimde 85 civarı olması lazım. şu anki halimi de uygun bir foto elime geçerse paylaşırım

şu an 1 seneden fazla oldu.

g79rx.jpg

Evde biceps çalışmasından sonra.
1.89,83-84 kg

Eklentiler

• Görüntü0344 - Kopya.jpg
    Görüntü0344 - Kopya.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 658
  • Görüntü0345 - Kopya.jpg
    Görüntü0345 - Kopya.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 654
Back