Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
onsuz olmaz.. deniz kum güneş .. köpük partileri ve kızlarTek düşüncem o elinizdeki alkolü bırakmanız gerektiği![]()
onsuz olmaz.. deniz kum güneş .. köpük partileri ve kızlarTek düşüncem o elinizdeki alkolü bırakmanız gerektiği![]()
evet şu anda zaten ağırlıklı omuz giriyorum... sonuçları 2 ay sonra paylaşacamali kardeş eksiğini sen bizden daha iyi biliyorsun.omuz hariç diğer yerler önde.go hard or go home.
![]()
![]()
![]()
ilk fotoğraf spora başladığım zamanlara ait ,ikincisi geçen yaza , son fotoğraf da güncel halim.
![]()
![]()
![]()
ilk fotoğraf spora başladığım zamanlara ait ,ikincisi geçen yaza , son fotoğraf da güncel halim.
Hocam bacak ölçüsü kaç? Çok iyi kütleli duruyorlar.. Ayrıca bi sakatlıktan bahsetmiştiniz imzanızda, o sakatlık ne oldu? Geçti galiba..![]()
son fotoğrafı bikaç gün önce çektim istemeden de olsa 4-5 kilo kaybettim bacakta da kütle kaybettim malesef sakatlık ve üstüne gelen hastalıktan dolayı. 84 kilo olduğum zamanlar 65 cm'i görmüştü şimdi kaça düştü bilmiyorum.sakatlığım 10 gün sürdü ardından geçti ufak düzeyde bir yırtık vardı eklemde atlattım ama hemen üstüne hastalık da gelince 78 kiloya kadar düştüm en azından biraz yağ yaktım geri dönünce toparlayacağım.Hocam bacak ölçüsü kaç? Çok iyi kütleli duruyorlar.. Ayrıca bi sakatlıktan bahsetmiştiniz imzanızda, o sakatlık ne oldu? Geçti galiba..
Quad der susarım![]()
![]()
![]()
Maşallah mükemmel gelişim Allah sakatlık vermesin6 ay sonundaki before afterim 70-96
çok iyi gelişim sağlamışsın gerçekten başarılarının devamını dilerim dostum..![]()
![]()
![]()
Çok sağol kardeşim,allah kimseye sakatlik vermesinMaşallah mükemmel gelişim Allah sakatlık vermesin![]()
![]()