• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ali kardeş eksiğini sen bizden daha iyi biliyorsun.omuz hariç diğer yerler önde.go hard or go home.

Tek düşüncem o elinizdeki alkolü bırakmanız gerektiği :)
onsuz olmaz.. deniz kum güneş .. köpük partileri ve kızlar :)[DOUBLEPOST=1453067212][/DOUBLEPOST]
Tek düşüncem o elinizdeki alkolü bırakmanız gerektiği :)
onsuz olmaz.. deniz kum güneş .. köpük partileri ve kızlar :)
ali kardeş eksiğini sen bizden daha iyi biliyorsun.omuz hariç diğer yerler önde.go hard or go home.
evet şu anda zaten ağırlıklı omuz giriyorum... sonuçları 2 ay sonra paylaşacam :)

Buda benden pek bişey yok ama ilerde karsilastirmak icin atiyorum [/IMG]

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
49765d2e0e2eab3ce864b42d4dbf5c45.jpg

Hocam bacak ölçüsü kaç? Çok iyi kütleli duruyorlar.. Ayrıca bi sakatlıktan bahsetmiştiniz imzanızda, o sakatlık ne oldu? Geçti galiba..
son fotoğrafı bikaç gün önce çektim istemeden de olsa 4-5 kilo kaybettim bacakta da kütle kaybettim malesef sakatlık ve üstüne gelen hastalıktan dolayı. 84 kilo olduğum zamanlar 65 cm'i görmüştü şimdi kaça düştü bilmiyorum.sakatlığım 10 gün sürdü ardından geçti ufak düzeyde bir yırtık vardı eklemde atlattım ama hemen üstüne hastalık da gelince 78 kiloya kadar düştüm en azından biraz yağ yaktım geri dönünce toparlayacağım.

Back
Yukarı