• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hızlı resime upload edip atabilirsin.

Antremandan sonra çektim. Göğüs ve biceps.
WP_20151228_006.jpg

WP_20151228_004.jpg

Son antremandı cuma günü tatil oluyor bu hafta için arka kol ve omuz çalışmıştım.

WP_20151230_001.jpg

Burda Boxerlı çıktık kusura bakmayın karın kasları kayboldu aslında ışıkta yoktu antreman sonrası. Cuma günü antreman olmaması kötü oldu.:(

WP_20151230_002.jpg

O değilde soyunma odası ve dolaplar çok estetik duruyor dikkatimi çekti nedense.:) Bu arada vucut iyi harbiden ne kadar zamandır yapıyorsunuz?

O değilde soyunma odası ve dolaplar çok estetik duruyor dikkatimi çekti nedense.:) Bu arada vucut iyi harbiden ne kadar zamandır yapıyorsunuz?
Aynen salon yenilendi baya :)
Teşekkürler, 8senedir yapıyorum son 2-3 senedir hakkını veriyorum sayılır. Bi sakatlık yasadım bu sene ama toparladım gibi.

summer (190).jpg
arkadaşlar 5 yıldır spor ile uğraşıyorum.. gelebildiğim en iyi seviye bu.. tabi şimdi kış moduna giridik.. Omuza ağırlık verecem siz ne dersiniz ? Not: suplement kullanıyorum protein tozu + amino ile yaptım başka hiç bir şey kullanmadım.. Fakat şimdi supplementlerin alayını aldım :) çok daha güzel bir vucutla yaza girmeyi planlıyorum.. Düşüncelerinizi paylaşırsanız olumlu veya olumsuz .. sevinirim..

Eklentiler

• summer (274).jpg
    summer (274).jpg
    234,6 KB · Görüntüleme: 702
Eki Görüntüle 41316 arkadaşlar 5 yıldır spor ile uğraşıyorum.. gelebildiğim en iyi seviye bu.. tabi şimdi kış moduna giridik.. Omuza ağırlık verecem siz ne dersiniz ? Not: suplement kullanıyorum protein tozu + amino ile yaptım başka hiç bir şey kullanmadım.. Fakat şimdi supplementlerin alayını aldım :) çok daha güzel bir vucutla yaza girmeyi planlıyorum.. Düşüncelerinizi paylaşırsanız olumlu veya olumsuz .. sevinirim..
Tek düşüncem o elinizdeki alkolü bırakmanız gerektiği :)

Eki Görüntüle 41316 arkadaşlar 5 yıldır spor ile uğraşıyorum.. gelebildiğim en iyi seviye bu.. tabi şimdi kış moduna giridik.. Omuza ağırlık verecem siz ne dersiniz ? Not: suplement kullanıyorum protein tozu + amino ile yaptım başka hiç bir şey kullanmadım.. Fakat şimdi supplementlerin alayını aldım :) çok daha güzel bir vucutla yaza girmeyi planlıyorum.. Düşüncelerinizi paylaşırsanız olumlu veya olumsuz .. sevinirim..

Alkol hiç olmamış.Bana göre Trapezler eksik geldi.

Aynen salon yenilendi baya :)
Teşekkürler, 8senedir yapıyorum son 2-3 senedir hakkını veriyorum sayılır. Bi sakatlık yasadım bu sene ama toparladım gibi.
miracle verdiğin pozdaki bozukluk kamburlukmu yoksa kas zayıflığından kaynaklı duruş bozukluğumu anlayamadım ama ikinci söylediğimse bunu kısa sürede telafi edebileceğini biliyorsundur sanırım.göğüs bölgen haricinde diğer yerler on numara estetik olmuş.bence sıkı çalışma ile inanılmaz yol alırsın.

Back
Yukarı