farti
Üye
Teşekkür ederim hocam dahada iyi olucaz inşallah![]()
Bu arada aynı kilodayız.

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Teşekkür ederim hocam dahada iyi olucaz inşallah![]()
Hızlı resime upload edip atabilirsin.
Evet bel ince 77 santim olması lazım. Bulk döneminde olduğumdan Su vede yağ yinede fazla ama önemsemiyorum..Bu arada beliniz çok iyi maşallah![]()
Formunuz güzel gözüküyor ancak poz gereğimi öyle yaptınız yoksa normal postürünüz mü böyle? Öne doğru eğilmiş ve kambur duruyorsunuz?![]()
1.84 87kg. Rotator cuff sakatlanmasi yasadim 4-5ay ara vermistim simdi yeniden basladim 2-3 aydir non stop
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen salon yenilendi bayaO değilde soyunma odası ve dolaplar çok estetik duruyor dikkatimi çekti nedense.Bu arada vucut iyi harbiden ne kadar zamandır yapıyorsunuz?
Tek düşüncem o elinizdeki alkolü bırakmanız gerektiğiEki Görüntüle 41316 arkadaşlar 5 yıldır spor ile uğraşıyorum.. gelebildiğim en iyi seviye bu.. tabi şimdi kış moduna giridik.. Omuza ağırlık verecem siz ne dersiniz ? Not: suplement kullanıyorum protein tozu + amino ile yaptım başka hiç bir şey kullanmadım.. Fakat şimdi supplementlerin alayını aldımçok daha güzel bir vucutla yaza girmeyi planlıyorum.. Düşüncelerinizi paylaşırsanız olumlu veya olumsuz .. sevinirim..
Eki Görüntüle 41316 arkadaşlar 5 yıldır spor ile uğraşıyorum.. gelebildiğim en iyi seviye bu.. tabi şimdi kış moduna giridik.. Omuza ağırlık verecem siz ne dersiniz ? Not: suplement kullanıyorum protein tozu + amino ile yaptım başka hiç bir şey kullanmadım.. Fakat şimdi supplementlerin alayını aldımçok daha güzel bir vucutla yaza girmeyi planlıyorum.. Düşüncelerinizi paylaşırsanız olumlu veya olumsuz .. sevinirim..
miracle verdiğin pozdaki bozukluk kamburlukmu yoksa kas zayıflığından kaynaklı duruş bozukluğumu anlayamadım ama ikinci söylediğimse bunu kısa sürede telafi edebileceğini biliyorsundur sanırım.göğüs bölgen haricinde diğer yerler on numara estetik olmuş.bence sıkı çalışma ile inanılmaz yol alırsın.Aynen salon yenilendi baya
Teşekkürler, 8senedir yapıyorum son 2-3 senedir hakkını veriyorum sayılır. Bi sakatlık yasadım bu sene ama toparladım gibi.