• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nr71BL.jpg

lvVbzX.jpg

MLraXg.png

ilk fotoğraf spora başladığım zamanlara ait ,ikincisi geçen yaza , son fotoğraf da güncel halim.

Karın kasların fevkalede definasyon basla bence

Sent from my iPad using Tapatalk

O ilk fotoda yağ ORANI kaçtı hatırlıyor musun bir fikrin var mı ve o karın kaslarını 2 ayda mı yaptın

Sent from my iPad using Tapatalk
7-8 civarıdır diye düşünüyorum 62 kiloydum. karın kaslarım spora başlamadan önce de görünüyordu herhangi bir çaba harcamadım o konuda yağsız olduğumdan dolayı. başladıktan 1-2 ay sonra daha belirgin hale gelmişlerdi. çok inceydim ama , herkes çok zayıfsın diyordu .5 bin kalori yedim kilo almaya çalıştığım dönemlerde.

7-8 civarıdır diye düşünüyorum 62 kiloydum. karın kaslarım spora başlamadan önce de görünüyordu herhangi bir çaba harcamadım o konuda yağsız olduğumdan dolayı başladıktan 1-2 ay sonra daha belirgin hale gelmişlerdi. çok inceydim ama , herkes çok zayıfsın diyordu .5 bin kalori yedim kilo almaya çalıştığım dönemlerde.
Benim durumda aynıydı :) 59 kiloydum şimdi 77 ama hala kilo almak istiyorum irileşmek için

en iyisini yapıyorsun bence umarım hedeflediğin gibi 85-90 kiloyu görürsün. iri olmak çok daha iyi yağsız ve ince olmaya göre. :)
Tabikide ben karın kası önemsemiyorum bana iri vücut lazım karın kasından vazgeçtim:) En son Ankara da askerken kilo almıştım daha da ileri gidemedim ama bu sporla gerçekten kilo almak kolaylaştı :)

7-8 civarıdır diye düşünüyorum 62 kiloydum. karın kaslarım spora başlamadan önce de görünüyordu herhangi bir çaba harcamadım o konuda yağsız olduğumdan dolayı. başladıktan 1-2 ay sonra daha belirgin hale gelmişlerdi. çok inceydim ama , herkes çok zayıfsın diyordu .5 bin kalori yedim kilo almaya çalıştığım dönemlerde.

Şu anda kaç civarı acaba yalnız yanaklar şişmiş gibi genetikte olabilir su toplaması fazla olmuş sanırım?

Abi adamın suratına ne taktınız be genetik bir şey o bende de öyle oluyor boşver surayı adamdaki göğüslere kollara bak sen.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı