Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
2.5 sene olucak 104 kılodan kılo verıp basladım bu ıse haftada 3-4 gün ortlama 300 karb 160 170 protein 50-60 yağ alıyorumNe kadar zamandir yapiyorsun bu sporu ve hangi sistem yapiyosun antreman programini
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tbrk ederim vucut super.8 aydir yapiyorum ama kendim icin iyi olan antreman i bulamadim bi turlu [emoji5]2.5 sene olucak 104 kılodan kılo verıp basladım bu ıse haftada 3-4 gün ortlama 300 karb 160 170 protein 50-60 yağ alıyorum
50-60 gram yağı nasıl alıyonuz arkadaş benim 100 gram geçiyor hep yemek yediğimden sanırım herhalde. Birde Fıstık çok yiyorum 150 gramı gördüğüm oldu.2.5 sene olucak 104 kılodan kılo verıp basladım bu ıse haftada 3-4 gün ortlama 300 karb 160 170 protein 50-60 yağ alıyorum
Pozda guzel vucutta guzel tebrikler![]()
Farklı pozlar deneyelim dedik 81 kg bulk
T7Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler ederimPozda guzel vucutta guzel tebrikler
![]()
Farklı pozlar deneyelim dedik 81 kg bulk
T7Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kütlen baya artmış geçen yazın sonundan bu yana tebrik ederim.
Teşekkür ederim hocam dahada iyi olucaz inşallahkütlen baya artmış geçen yazın sonundan bu yana tebrik ederim.