Sizce 3 ayda sonuçlar istatistiksel olarak nasıl?

Ben yaklaşık 3 aydır fitness sporuyla uğraşıyorum, ekto-mezoyum çok zor hacim kazanıyorum 3 ayda yağ oranımı %12 den %6 ya indirdim ve 5 kilo kas kütlesi kazandım sizce iyi mi?(lütfen yorumları yaparken ektomorf yazdığımı unutmayın)

poff tebrikler diyelim proların 1.5 2 senede kazandığı kas kütlesini siz 3 ayda kazanmışsınız valla helal asdad

Pardon arkadaşlar yazarken bir kaç şey eksik kalmış 2.5 bir de yaklaşık 3 ay dediğim 112 gün daha doğrusu yaklaşık 4 ay (bu konuyu açarken başka bir şeyle ilgileniyordum benim hatam özür dilerim tekrardan)

anlamadığım şey bu aralar neden herkez 1 ayda 5 kilo kas yaptım 3 ayda 5 kilo kas yaptım diye konu aciyor böyle bir sey imkansiz arkadaslar vücut analizi yaptirin veya fotograf koyunda bizde görelim madem ? . 1 sene sonra olympia da yarisacak kivama gelirsiniz o zaman siz ...

anlamadığım şey bu aralar neden herkez 1 ayda 5 kilo kas yaptım 3 ayda 5 kilo kas yaptım diye konu aciyor böyle bir sey imkansiz arkadaslar vücut analizi yaptirin veya fotograf koyunda bizde görelim madem ? . 1 sene sonra olympia da yarisacak kivama gelirsiniz o zaman siz ...

Sanırım bir önceki yorumu okumadın ve ayrıca benim bb ile ilgim yok ;)

Sen kötü bile yapmışsın, ben 2 ayda vücudumdaki tüm yağları eritmiştim, 0 yağ oranım vardı şuan eksilerde.

%6 yağ oranına düşmek ve 5 kilo kas kazanmak ahahahahahaha :D :D:D
acil trollükten banlayın bide offtopic diye mesajları silmeyin bunla dalga geçilmezde ne yapılır öyle saçma sapan konularda offtopic mesaj attığım için mesajlarım silinip uyarı alıyorum konuyu açan kişilerin trollükten dolayı banlanması yerine ben uyarılıyorum

yönetime

Back
Yukarı