Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wushu çin savunma sanatlarının genel adıdır haklısın eger özele inersek wing chun dememiz gerekir. ben de kaynak vereyim.. yip man 1 filmin sonu general ile dövüse cıkarken altyazıya degilde yip man ın dediklerine konsantre ol orda wushu dan bahsediyor ve izleyeli bayagı oldu ama yanılmıyorsam japonlar için siz dövüsü zora kullanıyorsunuz bu yüzden wus hunun altındaki incelikleri anlayamazsınız.. gibi bir şeyler diyordu :)

usturaa süper film

ıp man born diye serinin üçüncü filmini izledim.ilk ikisi kadar sürükleyici olmasada fena değildi.bugünde değişiklik olsun diye jackie chan karate kid izliyorum.

tom hanks'in 1994 yapımı Forrest Gump filmi bence kesinlikle izlenmeli..

dn araba sinemasinda resident evile girdk ilginc bir film idi acikcasi anlam tasiyanlardan degil ama sanki oyun oyniyorsunuz gibiydi pc oyun sahneleri gibi sürükleyici idi bence

Never Back Down - Asla Pes Etme Genclık fılmerının gelebılecegı son nokta en az 20 kere ızlemısımdır 2 ayda.Filmin oyunculukları,akışı ve ozellıkle muzıklerı sızı kendıne hayran bırakıcaktır.Ayrıca bu fılmı ızledıkten sonra şınav cekme garantısıde benden sıze evde calısamıyorum dıyenler ıcın. ızlemeyen cook sey kacırır.Hadı o klasık sozude soylıyeyım olmeden once ızlenmesı gereken bir film.

Thor'un gösterime girmesine saatler kaldı. Yorumlar olumlu, özellikle çizgiroman uyarlaması olmasına göre. Yanılgıya düşüp, neden olaylar günümüzde geçiyor nerede mitoloji demeyin. Marvel'in çizgiromanından uyarlanmış. Bildiğimiz Thor yani İskandinav tanrısı ancak Marvel'in kurallarına uyulmuş diyelim.
Kimileri Iron Man'den bile iyi diyor uyarlanışı bakımından.
Chris Hemsworth de ne vücut yapmış öyle, maşallahı var :D

Never Back Down - Asla Pes Etme Genclık fılmerının gelebılecegı son nokta en az 20 kere ızlemısımdır 2 ayda.Filmin oyunculukları,akışı ve ozellıkle muzıklerı sızı kendıne hayran bırakıcaktır.Ayrıca bu fılmı ızledıkten sonra şınav cekme garantısıde benden sıze evde calısamıyorum dıyenler ıcın. ızlemeyen cook sey kacırır.Hadı o klasık sozude soylıyeyım olmeden once ızlenmesı gereken bir film.

inanmıcaksın ama o filmden sonra vücut geliştirmeye başladım ve hemen bi salona yazıldım :) o derece gaza getiriyor insanı.

The Eagle - 9. Kartal Felaket bir film. Romalı bir asker babasının kaybettigi 9. kartalı bulmaya Düşmanlarının içine Yanında Düşmanlardan alınan kölesi ile birlikte gidiyor.Gerçekten süper bir film .İzlenmeden önde Ölünmesi gereken film :D

Never Back Down da kötü rolde oynayan adamın vücut çok süper, insanı tamamen gaza getiren bir film :)

Dostum gerçekten teşekkür ediyorum film harikaydı :D çok iyi film herkes izlesin mutlaka şuan şinav çekiyorum :D

Son zamalarda izleyipte etkilendiğim ve harika bulduğum filmlerden birisi İsveç yapımı drama filmi favori filmlerim arasında grdi. 2003'te türkiyede de sinemalarda gösterildi Ondskan (2003) türkçe adı: Şeytana Karşı konusu kısaca: 1950'lerde bir erkek öğrencinin dramatik hikayesi başkarakteri bir erkek ayrıca buradan inceleyip fragmanı izleyebilirsiniz http://www.imdb.com/title/tt0338309/ ayrıca Estonya yapımı Klass (2007) de harikaydı http://www.imdb.com/title/tt0988108/

@darcy21 Ondskan (Şeytana Karşı)'yı dün izledim süper bir filmdi herkese izlemesini tavsiye ediyorum.Bugünde Klass ı izlicem ,önerdiğin ilk film muhteşemdi,sagol...
Ayrıca izlemeyenler kesinlikle ''Asla pes etmeyi'' izlesin.Bendende öneriler:Cesur Yürek,Robin Hood,Abimm,Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı(Son söylediğim filmi mutlaka ama mutlaka izleyin)...

Son düzenleme:
Birazda kaliteli filmlerden bahsedelim . Yeni nesilin çok beğendiği twilight serisinin son filmi 16 kasımda vizyona girecek fragmanına buradan ulaşabilirsiniz .

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=KPvXOY25OKw&feature=share[/YOUTUBE]

Gone Girl'i kesinlikle kaçırmayın derim izlemeyenlere. Zaten David Fincher'ı bilenler izleyecektir de bilmeyenlere de kesin tavsiye ederim. Kız arkadaşınızı alın gidin.

Birazda bollywood:) benim adim khan otistik bir muslumanin 11eylul sonrasi yasadigi olaylar......yine baska bir film her ebebeynin izlemesi gereken bir film yerdeki yildizlar...filmlerin imdb puanlari ve yorumlari zaten herseyi acikliyor..iyi seyirler:)

kış uykusunu seyretmeyen varsa tavsiye ederim gone girl filmide sağlam sanatsal değil ama vakit geçirmek için hercules özgürlük savaşçısı fena değil

Back
Yukarı