gençken çok eski filmler cezbetmezdi beni.. ve seyir zevki düşük gelirdi fakat..
12 angry men.. clockwork orange.. life is wonderfull.. filmleri çok eski dahi olsa kesinlikle izlenmeli.. biraz sabır gerektirebilir.. çünkü alıştığınız filmlerden farklılar.. ve filmlerden beklentimiz genelde iyi vakit geçirmektir fakat bu filmlerde inanın çok daha fazlası var.. film bittikten sonra sizde bıraktığı etki şahane oluyor =)
keşke bu tür filmlerden günümüzde de yapılsa.. son zamanlarda nolan brothers iyi kötü güzel işler yapıyor ben beğeniyorum çoğu zaman ama gerçekten çok daha fazlası lazım.. çünkü artık çok kolay erişiyoruz herşeye.. ve çabucak tüketiyoruz..
aslında herkes film seyretmeyi sever ama tür ve konularda önemli kimi dövüş kimi bilim kurgu kimi aşk filmi sever sorun şurda atıyorum dram türünde bir film yapıyor ağlatıcı düzeyde ödüller alıyor puanıda fazla olur herkes birbirine tavsiye ediyor sonra arada biri ben beğenmedim diyincede yok sen filmden anlamıyorsun derlerBu ay Kutsinin filmiymiş zilin sesi vizyona giriyormuş.Pek film sevmeyi sevmem sadece dövüş konulu filmleri severim yenilmez ve asla pes etme serilerini çok beğenmiştim mesela warrior , kan ve kemikte güzeldi bu tarz filmler sevdiğimden.Badr haride oynuyor asıl bu yüzden ilgimi çekti![]()