Sevdiğiniz güzel öğünlerinizin paylaşımı

dfe94fe5c83f561d2bf2519bc8cd9231.jpg

Yarısını yemiş olsamda güzel :)

Zeytin ezmesi ve light kaşar

Bu incik yapmanın tarifi nedir :)
Merhaba, önce zeytinyağı ve istediğimiz baharatlarla marineleyip fırında kullanılan yanmaz poşete koyuyor ve 1 gün dolapta bekletiyoruz.Sonra 200 derece fırında 40-45 dakika pişiriyoruz.Poşetin içine domates ve soğan koyarsanız daha güzel olur onların buharıyla pişmesi sonucunda daha yumuşak ve lezzetli bir et elde edersiniz.
Yanındaki kolamı yoksa üzüm suyumu. Başka birşey olmasında :D
Ne yazık ki bira kardeşim,tatlı ıvır zıvır şeyleri hayatım boyunca hiç yememişimdir fakat alkol de benim vazgeçilmezim :(

57ad9a4ee6d8d682409bcb5859aefd9f.jpg

Biraz yedim ama olsun [emoji51] omuz antrenmani sonrasi ogun.
180gr dana eti, 200gr kadar beyaz pirinc, 3 top brokoli, uzerindeki kirmizi sey de eve yapilmis domates corbasi :)

Vazgecmek yok.. Kolay olsaydi herkes yapardi[emoji106]

6c6a89fe2aef3620216f25b69651dcc9.jpg

Kilo aldikca kaybolan hatlarin yarattigi motivasyon dusuklugune ragmen, yine de yemeye devam..

Ocak sonunda definasyona giricem artik, karbonhidratli son ay..

Arkadaslar ilginc bir soru olacak ama sorayim. Bende universitede ogrenci evinde yasiyorum. Spor yapan bi tek ben varim. Her spora gidisimda yaklasik 30dk minibus yolculugu cekiyorum inip spor salonu icinde 5-10 dk yuruyorum sirtimda cantayla. Her neyse, donuste de fiks tavuk, bulgur neyse aliyoruz. Eve geliyorum ev ahalisinden ayri besleniyoruz mecburen. Onlar patates kizartmasi, makarna, yagli tuzlu yemekler. Her seferinde emek ettigim yemekten istiyolar. Pinti bi insan degilimdir ama sonucta spor yapiyorum, ve ona gore beslenmem lazim. Cogu zaman eve de aliyorum ayri eti, parasini aliyorum
Onlardan. Ama yav arkadas ben dunya emek veriyorum, zaten tuzsuz filan yemek yiyorum cogu zaman da yediklerim ayni seyler, her seferinde istemenin mantigi nedir. Valla vermiyorum ama sonra da vicdanim rahat etmiyo. Universitede evde arkadaslariyla yasayan arkadaslar sizde de buna benzer seyler oluyor mu?

Dostum olmaz olurmu sorun, ben açık açık konuştum artik yemegimi tabaga koyup oturup yanlarinda yiyorum el uzatanin elini keserim

Back
Yukarı