kaan.tufekci.14
Üye
Heinz beans nerden buluyorsunuz acaba![]()
salçalı pulbiberli tavuk göğsü
meksika fasulyesi
yoort ve çavdar ekmeği antrenman sonrası beni mutlu diyor![]()
Heinz beans nerden buluyorsunuz acaba![]()
salçalı pulbiberli tavuk göğsü
meksika fasulyesi
yoort ve çavdar ekmeği antrenman sonrası beni mutlu diyor![]()
Kaç gr abi oFırında kuzu but!
Oha çok iyi yaFırında kuzu but!
Piştikten sonra kemiğiyle 800 gr civarıKaç gr abi o![]()
Afiyet olsun löp löp kas olsun abiPiştikten sonra kemiğiyle 800 gr civarı
Offff kuru dolmamı ooo?buralarda bulsakda yesek,şubat başı gibi gidicem tr ye,tarhanam bitti,cevizim bittiKuzu butu neymişAnadolunun bağrından kopup gelen kadınlarımızın sıfır katkıyla kuruttukları 2 adet patlıcanın içine eşimin o güccücük elleriyle doldurdugu 150gr kıyma varken
![]()
Eki Görüntüle 35340
Sic Semper Tyrannis
Sağolasın,türkiyede 9 tane ceviz ağacım var,bakımını yapanlar sagğolsunlar bizim hakkımızıda ayırıyorlarCeviz bugun geldi, gondereyim isterseniz
Sic Semper Tyrannis
afiyet olsun.dünden beri 25 tane civarı yedim. kuru biber de vardı. içinde ise yarım kilo kuyruk yağıKuzu butu neymişAnadolunun bağrından kopup gelen kadınlarımızın sıfır katkıyla kuruttukları 2 adet patlıcanın içine eşimin o güccücük elleriyle doldurdugu 150gr kıyma varken
![]()
Eki Görüntüle 35340
Sic Semper Tyrannis
Valla kimsenin gunahini almayayim ben direk saticidan almiyorum arada baska biri var o getiriyor ondan aliyorum kirsehirden geliyor yani yalan dolan yoksa isin icinde, 9 agac iyiymis bu aradaSağolasın,türkiyede 9 tane ceviz ağacım var,bakımını yapanlar sagğolsunlar bizim hakkımızıda ayırıyorlarbenim ceviz burdur yeşilovanın sizin cevizler nerden?
İlk defa goruyorum duyuyorum cok guzel biseye benziyo tam bulkluk gibi![]()
Kıyma patates ve bulgurun mükemmel uyumu.
Sini köftesi
Heröğün yarım tepsi![]()
Ben kesinlikle deneyeceğim bunu harika görünüyor.[emoji7] Allahım akşam akşam yemek yağıyor sayfaya acıktım vallahi.İlk defa goruyorum duyuyorum cok guzel biseye benziyo tam bulkluk gibi![]()