brokoli, havuç , mantar, patates, sarımsak ve soğan var. enfes oluyor tadı.Brokoli havuç ve mantar goruyorum başka neler var
brokoli, havuç , mantar, patates, sarımsak ve soğan var. enfes oluyor tadı.Brokoli havuç ve mantar goruyorum başka neler var
İçeriğinde pek protein yok gibibrokoli, havuç , mantar, patates, sarımsak ve soğan var. enfes oluyor tadı.
aslnda karbonhidrat karşımı desek daha iyi olur , brokolinin protein içeriği fazla diye ona endekslenmişimİçeriğinde pek protein yok gibi
Definasyon için yeterli bulk için yetersiz kalıraslnda karbonhidrat karşımı desek daha iyi olur , brokolinin protein içeriği fazla diye ona endekslenmişim
evet, makine yorumlarınız nasıl, ürün kulanışlı bir şeye benziyor.Definasyon için yeterli bulk için yetersiz kalır
Sanırım makine için yorum istemissiniz ?
2 kere bulgur 1 kere pirinc ve 2 kere tavuk yaptım.Buharlı pisirici degil daha iyi birsey elektrikli ısıtıcı gibi icindeki piriince ve suya gore dk yı kendi belirliyo.Yemek tarifi kitabida var denicem ordaki bazı seyleride.Birde sebze haşlanması icin bi kap daha var.evet, makine yorumlarınız nasıl, ürün kulanışlı bir şeye benziyor.
ağzının tadını biliyorsun
Lg Smart World
Evli olmanın avantajlarıağzının tadını biliyorsunarada ben de yaparım böyle tahıl bakliyat karışımları
![]()
http://www.gaziantep.net/mutfak/alaca_corba.htmEvli olmanın avantajları1 öğünümü mutlaka bu şekilde yerim 9 gibide son öğünümü yer günü bitiririm...
1 yemek kaşığı tarhın yazmış, aman tarçınla karıştırılmasınhehehhegösterdim denerim dedi
![]()