Yetmiyo valla bana ayrica bi kap daha koyuyorum icindeki buyukten bi tane daha olsa cok guzel olurdutermosum geldi, bir hayli büyükmüş yaw, neyse öğünlerime Çorba ekleyeceğim![]()
) yasa brokolileri büyüğe koyarım enfes olur ;()
Sent from my iPhone using Tapatalk
yaw bazen hakkaten kilo alınmayınca alınmıyorBu yemek konularında tek canımı sıkan yiyorsunuz yiyorsunuz kilo alamıyorum diye şikayet ediyorsunuz ben bunları yesem obez oluyom![]()
Daha fazla daha fazlaaaaaayaw bazen hakkaten kilo alınmayınca alınmıyoryese de alınmıyor. şu aralar öküz gibi yiyorum, kilo yerinde sayıyor. bügün 3 öğün pilav yedim mesela. bazen 5 öğün yiyorum. içine de en az 100 gram tereyağı... tık yok. kilo yerinde sayıyor.
Hocam yogurt da dok ustune bide pulbiber tadindan yenmezBugün brokolim sıcaktı ve TADI enfes oluyormuş sıcak , soğuk soğuk pek iyi değildi enfes oldu öğünüm![]()
Tamamdır, pazartesi öyle deneyeceğim)
hocam yorumlarınızı bekliyorum![]()
Beklediğim makinede geldi sonunda bakalım nasıl bi yemek yapıcak
Brokoli havuç ve mantar goruyorum başka neler varHarika bir çorbaenerji ve protein kaynağı, yağ oranı 1in altında ek hiçbir yağ kullanmıyorum ...[DOUBLEPOST=1418632949][/DOUBLEPOST]
hocam yorumlarınızı bekliyorum![]()
Valla içerige bakilirsa değerleri cok iyi gibi ama tadina gelicek olursa şunların karışımının hiç hoş tatlar cıkaracagını düsünmüyorumblendira muz sut lor yumurta bcaa glutamin fistik zeytinyagi yulaf atip mixleyip icmek iceriginden dolayi en sevdigim ogunum tabi tadi fena