Isıltılmaz.Kap termosla aynı icindede dışındada termos var ısıtıp koyuyorsun 6 saata kadar sıcak sonra sogumaya başlıyo tabi ortamada bağlıTeşekkür ederim, ayrıca bir sorum daha var sefer Taşı gibi ocakta ısıtılabilir mi içindekiler yoksa ısıtılamaz mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı olsun hızlı çıktınSiparişimi verdim))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet iyi oldu ama direk Satıcı söylemenizde nokta atışı yaptıkHayırlı olsun hızlı çıktın![]()
Son trend im yulafı nar taneleriyle yemek,çok iyi oluyor tavsiye ederim,hazır şimdi nar da bol
Sütle beraber değil mi ?Son trend im yulafı nar taneleriyle yemek,çok iyi oluyor tavsiye ederim,hazır şimdi nar da bol
Hayır süt yok,yarım elma yarım nar ın taneleri ve yulaf nemlenecek kadar çok az su,su sadece nemlendirmek için,nar ın suyu yeterliyse suya gerek yok,portakal ve nar ilede süper oluyor,Sütle beraber değil mi ?
Blender dan geçiriyor musunuzHayır süt yok,yarım elma yarım nar ın taneleri ve yulaf nemlenecek kadar çok az su,su sadece nemlendirmek için,nar ın suyu yeterliyse suya gerek yok,portakal ve nar ilede süper oluyor,
Benim kullandığım yulaf zaten ince kıyılmış yani öyle satılıyor,türkiyede olmayabilir ama blenderden geçirerek(çok az)toz olmayacak şekilde yapılabilir.yemesi çok daha kolay ayrıca nemlenmeside çok kolayBlender dan geçiriyor musunuz
Dere otu dene hem kokuyu hem tadi çok güzel yapıyor![]()
Bundan sonra sebze yemeye karar verdim bakalim brokolili ilk gunum
Shakerde 200 gr yulaf 1 olcek optimum ve 500 ml y.yagli sut
Kapda ise 300 gr bulgur pilavi 350 gr tavuk mevcut
Lezzetlendirmek için tavsiyeniz felan olursa açığım
Sademi pulgura felanmi aticam.Pogacadan borekten olsun dereotunu hep ayıklamişimdie sevcegimi zannetmiyorum karnabahar severim aslindada antioksidan olsun digerleri olsun brokolinin yerini tutmaz diye dusundumDere otu dene hem kokuyu hem tadi çok güzel yapıyor
Cig olarak ince sekilde kiyip ekleyebilirsiniz üzerine tabi sevmiyorsaniz karar sizinSademi pulgura felanmi aticam.Pogacadan borekten olsun dereotunu hep ayıklamişimdie sevcegimi zannetmiyorum karnabahar severim aslindada antioksidan olsun digerleri olsun brokolinin yerini tutmaz diye dusundum