Savaş Cebeci'nin Orta Seviye Kişilere Önerdiği Göğüs Antremanı Hakkındaki Yorumlarınız...

Gelişme olur veya gelişme olmaz diye kesin olarak kimse yorum yapamaz zaten.Body i özel kılan şey de bu.Bazı kişilerde işe yaramayan tam tersi etki eden bir sistem,başka bir kişide tam tersi çok çok iyi + yönde etki edebilir.Bundan dolayı deneyip görmeden bu sistem çok kötü,bu sistemde gelişim sağlayamazsınız tarzı söylemler mantıksız olacaktır.Tam tersi bu sistem çok iyi bu sistemde kesinlikle gelişeceksinizdir gibi bir tarz söylem de keza öyle.Deneyip görmek lazım.

Bende dün göğüs programını uyguladım. Şuan klasik göğüs programımda yaşadığım ağrıdan daha az ağrı yaşıyo
Ben en çok dipnota bayıldım: "Triceps programı bu programın arkasına eklenebilir". Buna bir dipnot da ben ekleyeyim, bunu yapacaksanız uyku tulumunuzu da getirmeyi ihmal etmeyin. :)
Dalga geçmeden önce kaç hareket triceps girin dediğine dikkat etseydin de dinleyenler yorumunu okuduğunda sana gülmeseydi :D

Uzun zamandır bu spor ile ilgileniyorum , benden de uzun süre uğraşan abilerim var. 8 seti öneren bir kişi bile duymadım. Npc'ye hazırlanan Necmettin hocam var tanıyan tanır , 16 yı geçme toplamda misal 4 hareket 4 set gibi tavsiyeleri olmuştu hacim için. Savaş hoca bir şeyler yapmış , biliyordur elbet bir şeyler ama muhalefet ve karmaşadan öte geçtiğini düşünmüyorum. Vücut tipi yok , bulk definasyon yok yapan saçmalık yapıyor falan dediği videolar var , Allahınızı severseniz :)

Bunu şunlara da söylese ya, yazık boşuna 8-12 tekrarla uğraşıyorlar gelişeceklermiş gibi ---> http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=162992991 Bir de konuyu sabitleyip 56 sayfa konuşmuş saflar.

Layne Norton da yanlış çalışıyor. Bir de dalga geçer gibi hipertrofi günlerine 10-20 arası tekrar koymuş. Bırak bu işleri leyn efendi, bu şekilde gelişemezsin (gelişti) ----> http://www.simplyshredded.com/mega-...ll-powerhypertrophy-routine-updated-2011.html
Doğal vücut geliştirme şampiyonlarından kendisi.

Neyse, uzatmanın alemi yok. 10-12 tekrar kullanan çok sayıda hipertrofi programı rahatlıkla bulunur. Bunun yanında ben de temel hareketlerde düşük tekrarları severim. Videoyu izlemedim, bunu hangi tonda söylediğine evde bakarım ancak bu işte keskin kurallar koymamak gerektiğinin bilinmesi lazım.
Ben bu hocayi sevemedim gitti..feyz alinicak bir yani yok benim icin..surda okumus burda okumusla olmuyor bu isler insanlar icraata bakiyor..gogus programi veren adamda ne kadar ironiktir ki gogus yok...keza diger hatlarinida bu seviyede ders veren birisi icin cok zayif...terzi kendi sokugunu dikemez hesabi...saygilar

Ben bu hocayi sevemedim gitti..feyz alinicak bir yani yok benim icin..surda okumus burda okumusla olmuyor bu isler insanlar icraata bakiyor..gogus programi veren adamda ne kadar ironiktir ki gogus yok...keza diger hatlarinida bu seviyede ders veren birisi icin cok zayif...terzi kendi sokugunu dikemez hesabi...saygilar
Senin gibi bir otorite varken Savaş Cebeci'de kim oluyor :rolleyes:

En son bulking videosunu yayınlamış cidden sağlam beslenmek gerekiyor bence o diyetle yapılırsa illa güzel sonuç alınır ben deneyemiyorum malesef şu an seneye artık

Muhtemelen olaya tek katkısı vücut tiplerinin saçmalığını anlatması oldu ama Savaş Cebeci'nin yaptığı gibi video logları Türkiye'de çok yeni. O yüzden görüşlerine katılmasam da yaptığı işi olumlu buluyorum. Bugün Savaş Cebeci'ler çıkmalı ki yarın onların hatalarını düzeltecek olanlar da çıkabilsin.

Bende daha önce duymadım şu harekette 8 set girin diyen birini ama herkes olmasada azımsanamayacak sayıda kişi 3-4 set barfixten sonra 3-4 set lat pulldown ve yine aynı set sayılarında bench pressten sonra flat dumbell pres giriyor. Squattan sonra leg press, barbell rowdan sonra cable row girenlerde yine aynı bölgeyi 6-8 set çalıştırmış oluyorlar dolayısıyla aynı bölgeye 8 set girilemez diye bir yaklaşımı desteksiz buluyorum. Benim katılmadığım nokta Savaş Cebeci'nin lateral raise ve calf raise gibi hareketlerde bile 6 tekrar yapın demesi bu bölgelerdeki kas lifi tipi sırttaki ile aynı mı? ve bu bölgelere bu kadar ağır girmek sakatlığa yol açmaz mı? Kendisi kol için bu çalışma şekli ağır olur diyor ama omuz için 6 tekrar öneriyor burada bir çelişki var gibi.

Senin gibi bir otorite varken Savaş Cebeci'de kim oluyor :rolleyes:
Hayirdir kemal kilictaroglu gibisin..her yerde muhalefet...savas cebecinin nesisin bilmiyorum ama bu adama laf soyleyince dikenlerini cikariyorsun omusun yoksa..seni uyariyorum burada klavye delikanliligi yapma..sana en son msj da sana son mesajim demistim...goruyorum ki pişkin pişkin yaziyorsun....birdaha yazarsan uyelik muyelik dinlemicem haberin olsun...son kez nezaketimi koruyorum allaha emanet ol.byeee

Uzun zamandır bu spor ile ilgileniyorum , benden de uzun süre uğraşan abilerim var. 8 seti öneren bir kişi bile duymadım. Npc'ye hazırlanan Necmettin hocam var tanıyan tanır , 16 yı geçme toplamda misal 4 hareket 4 set gibi tavsiyeleri olmuştu hacim için. Savaş hoca bir şeyler yapmış , biliyordur elbet bir şeyler ama muhalefet ve karmaşadan öte geçtiğini düşünmüyorum. Vücut tipi yok , bulk definasyon yok yapan saçmalık yapıyor falan dediği videolar var , Allahınızı severseniz :)
2 hareket 8 setten toplam 16 set yapar illa 4 diye bir kaide yok. :) çift bölge de zaten 2 hareket demiş

Hayirdir kemal kilictaroglu gibisin..her yerde muhalefet...savas cebecinin nesisin bilmiyorum ama bu adama laf soyleyince dikenlerini cikariyorsun omusun yoksa..seni uyariyorum burada klavye delikanliligi yapma..sana en son msj da sana son mesajim demistim...goruyorum ki pişkin pişkin yaziyorsun....birdaha yazarsan uyelik muyelik dinlemicem haberin olsun...son kez nezaketimi koruyorum allaha emanet ol.byeee
Mantıksızca yorumlar yazarsan bende karşılık veririm. Nezaketini korumayıp ne yapacaksın? Küfür mü edeceksin? Yoksa özelden adresimi isteyip dövmeye mi geleceksin? Tahammülün yoksa forumlarda takılma git facebookta rahat rahat yorumlarını yaz küfürünü et ;) 3 aylık prof. vücutçusun diye senden korkacağımı sanma :)

Laterali arada yuksek agirlik az tekrar girmekte fayda var degisiklik adina,ama uzunvadeli programda sorun.omuz gbi sakatlanmaya en musait bolgeyse birde.

add size to your shoulders within 2 weeks with lateral raise ile videoya başlayan birinden tavsiye almak bence doğru değil. eğer olsaydı, herkes 3D omuzla gezerdi, hem de 2 haftada ..
laterali 25-35 tekrar yapıyorum bu arada:rolleyes:

8 set son derece anlamsız. zaten 8 set dumbel press yapıyorsan bence fitness yapıyorsundur bb değil.
Neye gore kime gore anlamsiz,sen piramit yaparken 12 10 8 6 yapiyorsun 32 yapiyorsun bu programda 40 45 yapiyorsun,aradaki 8 tekrar fazlalik mi sorun yani :) bu sporun en buyuk sikintisi dogal calisan insanlarin rakamlara takilmasi,kasi yormadan bitirmeden sadece set sayilarina tekrar sayilarina mahkum kalan cok insan var,tekrar sayisi yanilgidir bu sporda onemli olan hareketi dogru ve tuketici sekilde uygun agirlikla yapmak,8 set yapan piramit yapandan daha iyi yada kotu gelir diye kimse net birsey diyemez

Back
Yukarı