salonda tek başına çalışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tute
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocam onun için bir öneride bulunabilirim. Bende evde calisiyorum dipste agirlik koycak biri yok koysada kayıp düşüyor. Şunu yapiyorum ben.

Dumbell cubuguna agirligi takiyorum. 1 tane benche oturuyorum eller benchte diger ayagi öbur benche koymadan önce agirlik taktigim dumbelli apış arasi denen yere koyuyorum diklemesine. Sıkıştiriyorum orayi ayaklari diger benche atiyorum basliyorum :D kendim buldum ben boyle yapiyorum mesela. Set bitince bacaklarini aç gevset düser zaten dumbell.

Hocam bench dipsten bahsediyoruz biz sen paralel dips sandın heralde :D
ağılıgı kemere takmak aklnıza gelmedimi slaonda :D ben dips de öle yapıorum eğer ki kemer kısa ise 2.ci b kemere ağılığı takım ilk kemerle birleştirebilirsinz bölece ağılığı tasıma takma çıkarma düşürme riski olmaksızın yapabilirsiniz

yok aslında yanlış ifade ettim. göğüs çalışırken göğüs kaslarımla çok rahat kaldırabiliyorum. hatta hafif gelmeye bile başladı. ama ağırlığı yerden alıp çalışma pozisyonuna geçerken zorlanıyorum. geçende de bir çok dambıl fly çalışıcaktı da zorlandı ve yardım istedi.
Şimdi anladım , yanlış anlamışım.Onun için sırt programına Deadlift koy :) deadliftte bir nevi ağırlığı yerden alıp bir seviye yukarı kaldırmak.Deadlifte alışınca bir süre sonra yerden ağırlık almak sıkıntı olmaz.

Back
Yukarı