salona yeni kayıt yaptırdım yeni program yaptım

bench press 12-10-8-6
dumbell flyles 4x8
ınclıne dumbell flyles 4x8
dumbell bench press 4x12
decline dumbell flyles 4x8
butterfly 4x10

sizce hareketlerin sıralamasında ve ya tekrarlarda bir sorun var mı yaklaşık 1 aydır bodyforuma bakıyorum okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu programı yaptım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)

Arkadaşım bu göğüs programı sadece.Ayrıca yeni başlayan için rezalet bir göğüs programı. 1 ay okudum demişsin ama bence 1 saat bile okumamışsın.

Jimraynor Abime katılıyorum kusura bakma ama bu nebıcım program sadece göğüs var sıralamasıda berbat aynı zamanda.... Kayıt yaptırdıgın salondan bı program vermedılermı sana.. Al bunu kullanabılırsın benım ilk programım..Bu programı ilk ay programı dıye kullanabılırsın kaslarını body e hazırlamak ıcın yane..

[FONT=&quot]1. [/FONT][FONT=&quot]
Benc Press 3x10
Polaris 3x10
Telde rowing 3x10
Pulldown 3x10
Çift dumbell 3x10
Borbullcurll 3x10

2.
Enseye press 3x10
Lateral 3x10
Pushdown 3x10
French press 3x10
Leg curll 3x10
Leg exention 3x10

[/FONT][FONT=&quot]

Antreman bittikten sonra
Mekik 5x10
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

aslında evdede çalışıyodum 2 aydır sadece salona yeni kayıt yaptırdım bugünde program alamadım kayıt yaptırdım 5dk bakıp çıktım berbat olduğunu anladım tamam )): birde sadece göğüs çalışmıyorum başlıkta eksik yazmışım galiba omuz programımda şu şekilde bundada hatalar vardır galiba:)

Seated Dumbbell Deltoid Presses 4.15
Bent-Over Dumbbell Lateral Raises 4.15
Arnold Press 4.15
Lateral Raises 4.15

sıralamayı neye göre yapmam gerekiyo göğüs antremanında etkilediği bölgeye göremi yoksa kolaylık zorluğa göremi?

Back
Yukarı