Sabah Kahvaltım : Yulaf Ezmesi, Süt & Muz

Rıfat09

Üye
SA
Kahvaltım 2.5 ardak süt, 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 adet muz rondodan geçiriyorum yetersiz olduğunu biliyorum hacim almak istiyorum tavsiyelerinizi söylermisiniz ? yaptığım kahvaltı iyimi kötümü ?

Hacim almak istiyosan o 3 yemek kasigini 10 kasik yap yaninada 3 tam yumurta koy kahvalti dedigin budur one 3 yasindaki cocuk daha fazla yer.

Aynen cok yetersiz yumurta eklenip yulaf eklenmeli kratosun dedigi gibi.tam tahil ekmegi, peynir veya lor peyniri de eklenebilir ayrica domates zeytin..

yumurta... ihmal etmeyelim... ah bir de doğalı olsa, dünyanın en zengin besin kaynağı. insanın inanası gelmiyor. bir tavuğun afedersiniz şeyinden çıkan o 50 gramlık şey, bize neler neler veriyor...

yumurta... ihmal etmeyelim... ah bir de doğalı olsa, dünyanın en zengin besin kaynağı. insanın inanası gelmiyor. bir tavuğun afedersiniz şeyinden çıkan o 50 gramlık şey, bize neler neler veriyor...

Tavuk'ğun içindeki o fabrika saten dünyada hic bi teknolojik fabrikada yok yaradan rabbim herşeyi bizim için yaratmış

10 kaşık kafi gibi duruyor, ölçülerin ideal sadece tahıllı ekmek ve lor eklemen yeterli bazıları gerçekten miktarı abartıyor

Çok teşekkür ederim yumurta eklenmesi gerektiğini biliyorum sabah servis nedeniyle çok erken kalkmak zorundayım saat 6 da ayaktayım ve asla sabah yumurta kokusuna bile dayanamıyorum aynı şekilde yulaf ezmesinin tadı muz ile alıştım deneye deneye 3 kaşığı yeterli buldum hiç tadı gelmiyor.
Okuldan direk spora geçiyorum spordan gelince 3 yumurta beyazı 1 sarısını yiyorum. Kahvaltıyı bir kaç şey daha ekleyebilirim ama öğle arası çok zor oluyor benim için şansım yok döner yiyorum... :/

Kardesim o karisimdan bende yapiyorum guzel bir enerji kaynagi ayrica besleyici icine extra fistikta koyabilirsin ben extra olarak yarim olcek whey atiyorum ve yagsiz sutle tuketiyorum, tavsiyemdir
İyi calismalar

Yumurtayi sabah yemek zor geliyorsa vaktin varsa omlet tarzi bisiler yapabilirsin ben lor yumurta yulaf karistrp omlet yapiyordum pistktn sonra yerkende ustune 1 kasik bal gezdiriyordum

Back
Yukarı