Süt Tozu?

Aldığınız öğünün bu karışım sayesinde protein değeri tabiki artıyor ancak bu karışımdaki karbonhidratlar basit şekerlerden ibaret. Bunlar, belirli bir müddet içinde enerji sağlamak amacıyla kullanılmazlarsa yağ olarak depolanır. Gece yatmadan öncesinden bahsettiğimiz için bu süreçte metabolizmanın çok yavaşlayacağını hesaba katmamız gerek ilk olarak. Yavaşlayan metabolizma demek, vücudun gıdaları yağ olarak depolamaya daha da yatkın hale gelmesi demektir.

ama ne olursa olsun öğlen sabah akşamüstü yararlı olur bence.Tabi yatmadan önce içilirse dediğinde haklı olabilirsin.Bu arada 100 gr da 1.25 gr yağ olduğunuda belrtmemde fayda var

Süt tozunu bulabildiğiniz büyük bir market var mı arkadaşlar ? (her yerde olması açısından )

Ben carrefour'da bile bulamadım :(

Selamlar...

yazılanları okuyunca bende aldım bir kutu sabah antremana gitmeden önce içicem.antreman da enerji harcadığım için yağ olarak depolanmaz diye düşünüyorum. üstünede amino atarım tamam

Tolgaa dedi:
Süt tozunu bulabildiğiniz büyük bir market var mı arkadaşlar ? (her yerde olması açısından )

Selamlar...

TANSAŞ ta var.süt reyonuna bak.Pınarın süt tozu var

Tolgaa dedi:

Selamlar...

maxi de de var ;)

Tolgaa dedi:

Selamlar...

Migros'ta da bulabilirsin ;) :D

Hele şükür ya ben de carrefour ve gimada olmayınca başka nerde olacak demiştim :) Yarın alıyım 3-4 kutu :D

protein tozuyla ble karıştırıorm.optimumda bir porsionda sütle beraber 35 gr dı protein deeri.İçine süt tozu atıp 40 a tamamlıorum.Umarım br sakıncası olmaz bu şklde kullanmanın

olmaz aksine faydasıda olabilir.protein değeri yükseliop çünkü.bu ürünü

diasa,gökkuşağıiyada bim de bulabilirmiyim...

NBA dedi:
olmaz aksine faydasıda olabilir.protein değeri yükseliop çünkü.bu ürünü

diasa,gökkuşağıiyada bim de bulabilirmiyim...

Tansaştan alıyorum ben,4.5 lira fiyatı.Normal süte katıyorum ya da mısır gevreğinin içine döküp üstüne süt ilave ediyorum,erime sorunu olmuyo,memnunum yani,tavsiye ederim ;)

Ben de Tansaş'tan alıyorum 4.5 YTL'ye... Su ile karıştırıp yulafla beraber güzel yeniyor... Biraz da çikolatalı müsli attınız mı süper oluyor... Tavsiye etmem... Herkes alırsa fiyatı artar :)

Selamlar...

Beyler o kadar övdünüz ki kullanmaya karar verdim;) Bu süt-süt tozu karışımı için önerdiğiniz süt ve toz miltarları nasıldır,benim iyi bir miktara ihtiyacım var genelde kaynayan bir öğünün yerine düşünüyorum protein değerini az-çok karşılayabilmesi açısından,saygılar

bu süt tozunun ufak paketlerini bulmak artık imkansız denebilir. pınar'ın eski -450 gramlık sanırsam- paketleri artık satışta değil, 25 kiloluk sanayi tipi süttozları satışta, o şekilde alınabiliyor, 220 ytl sanırsam. 25 kilo kocaman bir çuval :)

bende aldım kullanmaya başladım. Benim işime yaradı fakat merak ettiğim bir nokta var. Sütü kesinlikle antrenmana gitmeden önce içmemeye dikkat ediyorum çünkü laktik asit içeriyor ve kaslarda yorgunluğa yol açıyor. Bu süt tozundada laktik asit varmı ? Yani süt , toz haline getirilirken laktik asitten kurtuluyormu ? Eğer öyleyse bence süt içmek yerine bu tozu kullanmak daha mantıklı. Vücudu laktik asitten korumuş oluruz.

ya zaten D vitaminini eksik alırsan kalsiyum emilimi olmaz atarsın vücuttan. D vitaminini kısarsın. Ama işte böbreklerde sorun yapar oda böbrek taşı yapar. O yüzden tabi abartmamakta fayda var. Zaten kazein proteinini çok sık kullanmıyoruz sonuçta. Gece yatmadan önce birde sabahları gün boyu tutuyor diye kullanıyorum ben.

Back
Yukarı