Süper Set Karın

matizz

Yeni Üye
Karın süper set hangi hareketlerle olur yardım edebilir misiniz ?

Bişey sorma istiyorum bide

Pazartesi göğüs+biceps giriyorum

göğüste

barbell bench press 12-10-8-8
incline barbell press 12-10-8-8
incline dumbbell press 12-10-8-8
dumbbell fly 12-10-8-8
pullover 12-10-8

yapıyorum sizce 3 press göğüs için fazla mı ?

Son düzenleme:
evetde en sağlıklısı nasıl olur ki bi yardım edebilirseniz çok sevinirim ilgilendiğiniz içinde teşekkürler

Karnın her bölgesi için farklı haraketler mevcut , sizin amacınız 1 süper set içerisinde tüm bölgeleri mi çalıştırmak yoksa tek bölgeyimi çalıştırmak , eğer tek bölge çalıştıracak iseniz alt karın haraketlerini inceleyin ve yapabileceğiniz 3 adet haraketi süper set şeklinde yapın , aynı durum üst karın içinde geçerli .

şuan süper set yapmıyorum ama şu şekilde yarım sehpada mekik 100-90-80-70 ayakları karna çekiş 25-25-25-25 ayaklar yukarda yarım mekik 25-25-25-25

acaba bu hareketleri mi süper set olarak yapsam ?

Bu tekrarlar çok fazla 30 tekrar yetecektir . İleriki günlerde karın ile ilgili çok kapsamlı bir makalemi yayına süreceğim takipte kalırsanız daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz başarılar ...

Süper setdeki amaç odur bir nevi kardio çalışması gibi düşünebiliriz sık aralıkla yüksek tempolu haraketler yapıldığı için mide bölgesindeki yağların yanmasına teşvik edilir bu haraketler sayesinde .

bende sayıyorum 4 pack varda gözükmüyo bendede yağ var bulk dönemini atlatmaya bakıyorum en az yağlanarak o yüzden deniycem bende yarın başlıyorum

Back
Yukarı