Barış Bodur
Üye
Merhaba arkadaşlar ben fitnessa başlayalı 5 ay oldu ocak 5 de başladım biraz bir şeyler fark ediyor derken aralık 5 de bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrardan başlamaya karar verdim ve ekimin 16 da başladım ve sizde biliyorsunuz ki fitness gerçekten nankör bir spor 1 hafta bırakıp başlasanız bile kaldığınız yerden devam edemiyorsunuz benim size sormak istediğim soru ise hemen protein alsam faydasını görürmüyüm yoksa performansımın iki üç gömlek üstüne çıktıktan sonra mı proteine baş vurmalıyım ve hangi proteine baş vurmalıyım ben
optimum whey gold standart muscletech nitro ve bsn syntha-6 arasında gidip geliyorum sizce hangisi bana daha iyi fayda sağlar ben ölçülerimide vereyim belki ona göre bir öneriniz olur Boy:1.75 Kilo:74 Omuz:112 Göğüs:102 Bel:92 Kol:33
optimum whey gold standart muscletech nitro ve bsn syntha-6 arasında gidip geliyorum sizce hangisi bana daha iyi fayda sağlar ben ölçülerimide vereyim belki ona göre bir öneriniz olur Boy:1.75 Kilo:74 Omuz:112 Göğüs:102 Bel:92 Kol:33