Önerin için sağol ama antrenmanım biraz önce bitti evde de küçük muz vardı o şekilde denedim fenada olmadı, sütün miktarını da çok arttırmak istemiyorum şişkinlik yapıyor.Muzu büyük koy sütü de 400 gr yap daha tatlı olur
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sütü az koyunca katı oluyor ben lor la yaptığım için ağzıma tane tane seyler geliyordu o yüzden dedimÖnerin için sağol ama antrenmanım biraz önce bitti evde de küçük muz vardı o şekilde denedim fenada olmadı, sütün miktarını da çok arttırmak istemiyorum şişkinlik yapıyor.
Bende ilk lor la denemiştim ve çoğunu döktüm, artık çökelekten şaşmam.Sütü az koyunca katı oluyor ben lor la yaptığım için ağzıma tane tane seyler geliyordu o yüzden dedim
Lor la yaptığımda biraz pütürlükler kalıyordu ama çökelekte kıvamı çok daha iyi, tadı da daha yumuşak ve içilebilir.Çökelekte nasıl tadı güzel mi lora göre
Eyvallah saolasın kardeşmLor la yaptığımda biraz pütürlükler kalıyordu ama çökelekte kıvamı çok daha iyi, tadı da daha yumuşak ve içilebilir.
Ben hep onla yapıyorum sütü az koyunca lor un taneleri ağzıma geliyor ondan sütü 500 ml koyuyorum muz da iri ve tatlı olursa lorun taneleri ve ve tadı ağzına bile gelmiyorÖğrenci evimdeyim şimdi mixer yok o bıçaklı aletten ama dönerek karıştıran neydi hah blendır acaba onunla olur mu? Deneyen var mı şotlar iri kalır gibi geliyor ama deneyen varsa söylerse sevinirim