Protein Tozuna rakip LOR SHAKE !!!

Lor peynirini ağzıma bile alamıyodum Allah senden razı olsun kardesim :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

antreman sonrası bro

Beyler bise sorcam ben ant öncesi glutamine bcaa karıstırıp içiyorum antremandan sonrada aynı sekilde, bunu yatmadan önce içmeyi planlyordum ne dersiniz

bu lor peyniri geçenlerde bim'de denk geldi tesadüfen (reklam oldu gibi ama) daha önce duymuştum yag oranı yüksekti baya aynı lor peynirinden mi bahsediyoruz acaba yoksa sizin kullandıgınız lor farklı mı ? karışımı ilk defa yapacam :) birde normal bir yag oranı kaç olmaı diyet yapan biri için mesela peynir yada besinlerde 100 mg 20 civarı oluyo? uygun yag oranı nelerdir acaba arkadaşlar ? 24 yaşındayım 1.88 boy 97 kiloyum basen kalça ve göbek var çok fazla hemde netten hesaplamama göre ideal kilom 82 ama benim düşüncem basen+kalça+göbek erirse incelirsem 90 bile sorun olmaz sadece bu bölgelerin incelmesi yeter yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Muzu büyük koy sütü de 400 gr yap daha tatlı olur

Önerin için sağol ama antrenmanım biraz önce bitti evde de küçük muz vardı o şekilde denedim fenada olmadı, sütün miktarını da çok arttırmak istemiyorum şişkinlik yapıyor.

Önerin için sağol ama antrenmanım biraz önce bitti evde de küçük muz vardı o şekilde denedim fenada olmadı, sütün miktarını da çok arttırmak istemiyorum şişkinlik yapıyor.
Sütü az koyunca katı oluyor ben lor la yaptığım için ağzıma tane tane seyler geliyordu o yüzden dedim:)

Öğrenci evimdeyim şimdi mixer yok o bıçaklı aletten ama dönerek karıştıran neydi hah blendır acaba onunla olur mu? Deneyen var mı şotlar iri kalır gibi geliyor ama deneyen varsa söylerse sevinirim

Öğrenci evimdeyim şimdi mixer yok o bıçaklı aletten ama dönerek karıştıran neydi hah blendır acaba onunla olur mu? Deneyen var mı şotlar iri kalır gibi geliyor ama deneyen varsa söylerse sevinirim
Ben hep onla yapıyorum sütü az koyunca lor un taneleri ağzıma geliyor ondan sütü 500 ml koyuyorum muz da iri ve tatlı olursa lorun taneleri ve ve tadı ağzına bile gelmiyor

beyler ben diyorumki her gün yapmak zor olur bizde içine içeçek koymalık koruyucu uzun bi kap var yapsam onun içine doldursam 1 hafta felan dolapda dursa arada bi felan içsem besini kaçarmı?

Back
Yukarı