antinkuntin
Üye
Tarifin aynısını yaptım ama sütü birazcık arttırdım. nescafe yerine 1 tatlı kaşığı kakao koydum. Bi de bi kaç tane çilek attım. Gayet de güzeldi tadı. Lordan eser kalmıyo zaten.
çikolata ekleyince şeker seviyesi fırlar amaTarifin aynısını yaptım ama sütü birazcık arttırdım. nescafe yerine 1 tatlı kaşığı kakao koydum. Bi de bi kaç tane çilek attım. Gayet de güzeldi tadı. Lordan eser kalmıyo zaten.
Çikolata değil zaten kaako ekledim. 1 tatlı kaşığı kakaoda bulunan yağ, karbo ve protein değerleri 1'er gram olabilir en fazla. 1 tatlı kaşığı yani aşağı yukarı 5 gr bir maddeden bahsediyoruz zaten. Şeker miktarı kaç gr olabilirki mantıken?çikolata ekleyince şeker seviyesi fırlar ama
Çikolata değil zaten kaako ekledim. 1 tatlı kaşığı kakaoda bulunan yağ, karbo ve protein değerleri 1'er gram olabilir en fazla. 1 tatlı kaşığı yani aşağı yukarı 5 gr bir maddeden bahsediyoruz zaten. Şeker miktarı kaç gr olabilirki mantıken?
Hocam casein süt ürünlerinde bulunan protein türü degilmiydi ben öyle biiyorum dogrusu bazı yerlerde whey oranı çok yazarken bazılarında whey oranı az yazıyor tam bilgim yok bulabilirsem ben çökelek ile denerim sonuçları buraya yazarım bide sıcak çikolata atsak süte o zaman daha iyi olmazmı kahve içindce damarlar balon gibi oluyo yada halsizlik çöküyor kola ve kahve kullanmıyorum benÇökeleği bilmem ama lor peynirde casein var ondan lor daha iyi olur
Hocam casein süt ürünlerinde bulunan protein türü degilmiydi ben öyle biiyorum dogrusu bazı yerlerde whey oranı çok yazarken bazılarında süt oranı az yazıyor tam bilgim yok bulabilirsem ben çökelek ile denerim sonuçları buraya yazarım bide sıcak çikolata atsak süte o zaman daha iyi olmazmı kahve içindce damarlar balon gibi oluyo yada halsizlik çöküyor kola ve kahve kullanmıyorum ben
Hocam 1 paket sıcak çikolata yeter sanırım onun için 1 su bardagı süt 250 ml 100 gram çökelek 19 gram çikolata 1 bardak çikolata için yetiyor tadı biraz düzeltsin yeterSıcak çikolatadansa 1 tatlı kaşığı kakao daha masum olur diye düşünüyorum. O kadar süte sıcak çikolatadan kakaoya göre daha fazla koyman gerekir.
Hocam sen bilirsin ama 1 tatlı kaşığı kakao 19 gram sıcak çikolatadan daha az karbo barındırır bunu da göz önünde bulundurmak lazım.Hocam 1 paket sıcak çikolata yeter sanırım onun için 1 su bardagı süt 250 ml 100 gram çökelek 19 gram çikolata 1 bardak çikolata için yetiyor tadı biraz düzeltsin yeter
Haklısın hocam kakoyu nereden temin edebilirim her markette bulunurmu ? bulursam onun yerine kakao kullanayımHocam sen bilirsin ama 1 tatlı kaşığı kakao 19 gram sıcak çikolatadan daha az karbo barındırır bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Kakaoyu marketlerde bulabilirsin. Fiyatını hatırlamıyorum ama Kahve Dünyası'nın kendi sattığı kakao vardı o da kalitelidr.Haklısın hocam kakoyu nereden temin edebilirim her markette bulunurmu ? bulursam onun yerine kakao kullanayım
Forumda okuduğum başlıklardan yola çıkarak 1 tarıf yapdım kolay basit ve ucuz
Malzemeler=İri bir muz,3 çay kaşığı nescafe,1 su bardagı süt(200ml),100gr lor
yapılışı=bütün malzemeleri mixerin içine koyuyoruz ve karışdırıyoruz 1 bardak bulup içine koyuyoruz sonra 15dk buz dolabında bekletıyoruz vaktınız yoksa buz koyun yoksa direk için :lol:
karışımı sabahları tüketiyorum fakat okuduğum başlıklarda lor'un whey olduğunu ögrendım sütünde bir bölümü whey ve bir bölümü caseindi tahmini olarka karışımın 20gr'mı whey 5gr kadarı caseın yani idman sonrası ıhtıyac olan herşey var;
protein(lor ve süt)
amino asit(lor ve süt)
şeker(muz)
karbonhıdrat(muz)
yanlış bildiğim birşey varsa lütfen belirtin iyi forumlar bench_O
Protein tozunun tadını beğenmeyenmi varmış :O ?millet protein tozunun tadını beğenmiyor sadece tat konusunda yorum yapıyor , bunu nasıl içecekler garip geldi doğrusu