Protein tozu kullanımı cinselliğe zararı

Geçen body yapan bi abi söyledi. protein tozu cinsel organda küçülme yapabilir. ereksiyonda zorlanabilirsin gibi şeyler söyledi acaba bunlar doğrumudur. haftada 4 kez alıyorum her gün 1 ölçek kullanıyorum. ve spordan sonra saunaya giriyorum bununda kasları yumuşatması mümkünmüdür.

edit: spora pazartesi salı gidip çarşamba dinleniyorum perşembe cuma gidiyorum sadece

Son düzenleme:
Bu tür efsanelere inanmayınız protein tozu peynir altı suyundan üretilen kasları besleyen amino asit ve protein sentezinden oluşur . O zaman şöyle düşünelim tavuk göğsü yedik ve içerisinde protein var penisimiz de ereksiyon olmayacak mı ? böyle saçma düşüncelerden arınalım body building dünyasında zararlı olarak görülen '' steroid '' lerdir.

:D o body yapan abinin 500 metre yakınından geçme mümkünse bir daha öyle bir şey yok hatta bebek mamaları örneğin Arı mama peynir altı suyu proteini (whey) içerir.

ben 2 senedir neredeyse aralıksız protein tozu kullanıyorum dediğin gibi bi etki olmadı zaten ne alakası olabilir ki ? bahse konu " abi" protein tozuna sustanon,anapolon, primabolan falan katıyor herhalde

Böyle abuk sabuk konuşan birisine ya sövüp yanından uzaklaştıracaksın ya da zevkini çıkarmak için ciddiye almış ayağına yatıp soracaksın gerçekten mi? acaba niye bilgilendirirmisin diye, kendi de bişey bilmiyor zaten o anki surat ifadesini gördükten sonra rahatça antremana devam edebilirsin, 2 kere yaptım bunu, bi arkadaş söylediden başka cevapları yok :D

Body yapan, sağlıklı beslenen adamın penisi de taş gibi olur, vücudunu doğrultamadığı gibi penisini de doğrultamayan cahil cühela takımı her zaman kıskandıkları,çekemedikleri insanlar hakkında atıp tutacak böylelikle kendi egolarını tatmin edecekler, ben protein kullanmıyorum, body yapmıyorum, kas yapmak istemiyorum çünkü zararlıymış diye kendilerini kandırıp ömür boyu sıradan bir insan olarak yaşayacaklar, bu onlara yeter.

Son düzenleme:
Back
Yukarı