Ya KaRaTe yanlış anlama yinede yani bizim başka işimiz yok senle polemiğe girmeye çalışıyoruz durup dururken, manyağız herhalde?!
Tamam sen 7 kilo vermiş olabilirsin, herkesde aynı şey olacak diye bir kuralda yok tamam aynı fikirdeyim. Aktif müsabık olmanda güzel biliyorsun demekki bu işleri ama senin gibi bilgili birinin "herkes bilimsel makale getiriyor" gibi bir yanıt vermesimi gerekir? Ne yapalım yani kulaktan dolma, belli bir dayanağı olmayan şeyleremi inanalım? Herkes yazar o zaman ben şöyle yaptım 5 kilo verdim nokta. Birde "evet ben bu diyeti yaptım ve faydasını gördüm(nokta)" demenin sebep olarak cümlenin geçmiş zamanda olması diyorsan çocuk kandırmaya çalışıyorsun herhalde?! Zaten büyük harflerle yazmışsın belliki tepki gelince sinirlenmişiz biraz, o psikolojiylede öyle yazdın. Ha dersinki yok ben sakindim gerçekten o anlamda söyledim, elim yanlışlıkla caps lock tuşuna gelmiş diyorsan okey sana inanıyorum niye yalan söleyesinki
Hem kimsenin sana inanmama gibi bir olayı yok(ben dahil), zaten sorun kaç kilo verdiğin falan değil. Bende 2 hafta su içmem 10 kilo veririm ee sonuç? Sağlıklımı? Hayır. İşimize yararmı? Hayır.
Benim senle ne kişisel bir sorunum yok medeni bir şekilde tartışıyoruz. Sen kas kaybı olmaz diyorsun sürekli o işçi örneğini veriyorun bu işin okuluna giden kişi ise "Eger bir haftada kisi agirliginin %1'inden fazla kilo kaybediyor ise, kas kitlesinden kaybetmemek imkansizdir" diyor kime inanacağız? Ben sana yalan söylüyorsun demiyorum tamam yapmışsındır, işe yaramıştır, sporcusun, bu işlerin içindesin kaç yıldır. Ama bilimsel bir açıklaması olmalı, ben yaptım kas kaybı olmadı diyorsun. Bundan nasıl emin olabiliyorsun? Sürekli vücut yağını ölçtürdüysen orada anlaşılır ne kadarı kas ne kadarı yağ verdiğin kiloların? Zaten kilo vermek kolay yağ yakmak zor. Bu dedikleri kanıtla
BİLİMSEL olarak, yarın başlıyorum dediklerini yapmaya
p.s. Bilimsel makale getiriyorlar olayında "bu işin teori kısmı, ben eyleme geçirdim sonuç aldım" şeklinde yaklaşıyorsan sanada hak veriyorum. Bencede teori kadar pratikte önemli. Sonuçta zayıflamak için şişko bir diyetisyenmi yoksa fit bir fitness hocasındanmı tavsiye almak istersin deseler fitness hocasını seçerim.