Programım nasıl ? ( Başlangıç )

Fitnessa yeni başladım daha 1 hafta olmadı bana verilen program bu sizce nasıl ?
-----GÖĞÜS - BİCEPS-----
Bench Press 3x12
İncline göğüs 3x10
Chest Press Machine ( Alt tutuş) 3x12
Butterfly 3x12
Dumbell Hummer Curl 3x12
Scoot Curl Machine 3x12
----- SIRT - TRİCEPS -----
Pull Down 3x12
Dumbell Rowing 3x12
Low Pull ( Kürek) 3x12
Hyper Extension 3x12
Multipress Dar Tutuş Press 3x12
Push Down 3x12
French Press 3x12
Push Back Down 3x12
-------BACAK - OMUZ -----
Leg Press 3x12
Leg Extension 3x12
Leg Curl 3x12
Multipress Calf 3x12
Shoulder Press Machine 3x10
Dumbell Front Raise 3x12
Dumbell Ters Fly 3x12
Dumbell Shoulder Press 3x12

başka hareket kaldı mı?hocanız bildiği tüm hareketleri sıralamış ben eksik hareket göremedim maşallah(!).

çift bölge,fullbody,upper/lower,starting strength.forumda bu antrenman türlerini araştırmanızı tavsiye ederim.

hocan az bile hareket yazmış bence program hafif gibi geldi bana çok hareket var diyen arkadaş neyin çok olduğunu söylerse belki bilgimiz artar

program normal olması gerektiğim gibi. ancak 2 hafta kadar her gittiğinde tüm kasları çalıştıracak şekilde makinelerde takılsan kaslar alışırdı daha iyi olur o şekilde. bi anda barlara yüklenme altında falan kalırsın tehlikeli aletler sonuçta.

program normal olması gerektiğim gibi. ancak 2 hafta kadar her gittiğinde tüm kasları çalıştıracak şekilde makinelerde takılsan kaslar alışırdı daha iyi olur o şekilde. bi anda barlara yüklenme altında falan kalırsın tehlikeli aletler sonuçta.
Bench pres ve İncline göğuste zaten boş bar kaldırıyorum :)

Uplama basligi forum kurallarina aykiri. Dene gör bakalm hocana guvenmiosan hocani degistir. Gereksiz bi program olmus dene bakam yada hocana sole tum vucut calisma programi versn fullbody

Back
Yukarı