Araştırma yaptım internette ve forumda fakat net bir bilgi bulamadım.
şimdi sorum şudur;
Pazartesi günü kasaba gittim -atıyorum- 1kilo tavuk göğsü aldım ve 1 kg tavuk göğsünü ben 1 haftada tüketiyorum.
Pazartesi günü bu 1kg tavuk göğsünün hepsini zeytinyağında kızarttım ve dolaba koydum(buzluk değil) yanında da bulgur pilavı,pırasa,ıspanak,nohut,bezelye vb. yemekleri pişirdim koydum dolaba. 1 hafta boyunca her gün yemem gereken kadarını dolaptan alıp yiyorum. dolapta bekleyen bı kızartılmış,pişirilmiş ürünlerin besin değerlerine bi düşüş olur mu?
şimdi sorum şudur;
Pazartesi günü kasaba gittim -atıyorum- 1kilo tavuk göğsü aldım ve 1 kg tavuk göğsünü ben 1 haftada tüketiyorum.
Pazartesi günü bu 1kg tavuk göğsünün hepsini zeytinyağında kızarttım ve dolaba koydum(buzluk değil) yanında da bulgur pilavı,pırasa,ıspanak,nohut,bezelye vb. yemekleri pişirdim koydum dolaba. 1 hafta boyunca her gün yemem gereken kadarını dolaptan alıp yiyorum. dolapta bekleyen bı kızartılmış,pişirilmiş ürünlerin besin değerlerine bi düşüş olur mu?