pc başında oturarak para kazanmak isteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oturarak kim para kazanmış oturana ekmek yok. öyle birşey olsa dışarda işçi kalmaz herkez evde sıcacık odada çalışır dışarda soğukta niye çalışsınlar bunlar dolandırıcıdır inanmayın dediklerine verdiği sitede virüs var ayrıca tarattırdım şimdi.

Sakat işler yav kart bilgilerini felan istiyorlar ilerde elbet bir sorun cıkar.Ozaman millet bıraksın okumayı çalışmayı alsın bir laptop pc basında para kazansın varmı öyle birşey .

Sakat işler yav kart bilgilerini felan istiyorlar ilerde elbet bir sorun cıkar.Ozaman millet bıraksın okumayı çalışmayı alsın bir laptop pc basında para kazansın varmı öyle birşey .

katılıyorum alırım 400-500 tl işimi görcek internete gircek leptop ne okul ne iş sıkıntısı evde kazanırdım öyle birşey olsa niye dışarda çalışıyım başkasının yanında yok evde oturarak leptop başında haftada 4000 tl kazanmış öyle birşey olsa o kadından önce kaç bin kişi kazanırdı ve ayrıca gördüğüm kadarıyla gelen mailleri mi ne okucan mı onaylıcan mı öyle birşeymiş, kredi kartı bilgisi ne alaka paypal üyeliği istiyorsun adam banka kartı versin sonuçta hesaba para yatmıcakmı dediklerine göre hesap no şube kodu ad soyad versin niye kredi kartı istiyorlar dolandırcı bunlar böyle reklamları kabul eden sitelerdede var suç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı