Pastorize Yumurta (Likit Yumurta Akı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SEZER YLZ
yumurta akı tozunun ve likit olanının 100gr deki bcaa oranını biliyomusun, bilyosan ikisininde aynımı?.

Son düzenleme:
SEZER YLZ
yumurta akı tozunun ve likit olanının 100gr deki bcaa oranını biliyomusun, bilyosan ikisininde aynımı?.

sımdı soylekı 100gr yumurta akı tozunda 85 gr proteın var ama 100ml pastorıze yumurta akında 9gr proteın var ama proteının bırımındekı amıno asıt profılı aynıdır kı zaten yumurta akıda-pastorıze olanıda-tozuda aynı amıno asıt profılıne sagıptır cunku aynı urunlerdır

ewet arkadaşlar ürün artık raflarda yerini aldı bende dün aldım bakalım akşam deniyecem tekrar alışmak zor olmaz sanırım bu arada fiyatı 1 litre 6.20 lira www.adepo.com adresinden sipariş verdim hemen geldi.
tesadüfen buldum hemen sordum daha yeni gelmiş ve satışa sunulmuş İzmir ve İstanbul'dan internetten sipariş verilebiliyor bunu sizlerle paylaşayım dedim...

ewet arkadaşlar ürün artık raflarda yerini aldı bende dün aldım bakalım akşam deniyecem tekrar alışmak zor olmaz sanırım bu arada fiyatı 1 litre 6.20 lira www.adepo.com adresinden sipariş verdim hemen geldi.
tesadüfen buldum hemen sordum daha yeni gelmiş ve satışa sunulmuş İzmir ve İstanbul'dan internetten sipariş verilebiliyor bunu sizlerle paylaşayım dedim...

1 litresi nekadar protein içeriyor ?
ve alındıktan sonra ne kadar zamanda tüketilmeli.?

sitedeki market izmirde görünüyor..istanbulda bu ürürnün satışını yapan marketler varmı acaba

eger baslıgın tamammını okursan tum soruların cevaplarının baslıkta oldugunu goruceksın

çiğ tüketmekte bi zarar varmıdır acaba rocky gibi. bide bu yumurtanın sarısı ve akı ayrı pketler halinde 3 sene önceki kuş gribi muhabbetinde ozamanlardaki bi bakanın adını taşıyan bi marka altında satılmamış mıydı pastörize olarak?

arkadaşlar ben carrefor bim migros tansaş hepsine gittim bulamadım acaba istda şuan nerde bulabiliriz?

arkadaşlar ben carrefor bim migros tansaş hepsine gittim bulamadım acaba istda şuan nerde bulabiliriz?

Bende yaklaşık 1 ay boyunca önüme gelen her carrefour,bim,tansaş,migros,şok... marketlerine bakmıştım fakat bulamadım en sonunda umudu kestim sanırım artık sadece internet üzerinden satış yapılıyor.

Eğer hala İstanbul'daki marketlerden satın alanlar varsa hangi marketlerden bulduklarını yazarlarsa sevinirim...

Bu güzel forumdan çok şey öğrendim umarım verdiğim bilgi bazı arkadaşlar için gereklidir ve faydalı olabildiysem ne mutlu bana..

Bende yaklaşık 1 ay boyunca önüme gelen her carrefour,bim,tansaş,migros,şok... marketlerine bakmıştım fakat bulamadım en sonunda umudu kestim sanırım artık sadece internet üzerinden satış yapılıyor.

Eğer hala İstanbul'daki marketlerden satın alanlar varsa hangi marketlerden bulduklarını yazarlarsa sevinirim...

Likit yumurta akı Metro marketlerde var, fiyatı 1 litre 4.5 tl olması lazım haftasonu gördüm, ama açıldıktan sonra 2 gün içerisinde tüketilmesi gerekiyormuş, 30-34 yumurta akı içerir yazıyordu. Tam yumurta veya sadece yumurta sarısı da vardı.

İzmirliler için iyi haber sanırım

www.adepo.com da artık yumurta akı pastörize olarak sipariş edilebiliyor.
İlk defa geçen gün 3 kutu aldum(minimum 15 lira sipariş olması gerekli)
kargo ücreti vs yok çok güzel bir alışveriş oldu

Ürüne gelince içerek tükettim fakat boş mideye çok çok zor oluyor kusmaya ramak kalıyor.Şimdi yönteimi buldum protein tozunun içine karıştırıp içiyorum sorunsuz bir şekilde..

İzmirliler için iyi haber sanırım

www.adepo.com da artık yumurta akı pastörize olarak sipariş edilebiliyor.
İlk defa geçen gün 3 kutu aldum(minimum 15 lira sipariş olması gerekli)
kargo ücreti vs yok çok güzel bir alışveriş oldu

Ürüne gelince içerek tükettim fakat boş mideye çok çok zor oluyor kusmaya ramak kalıyor.Şimdi yönteimi buldum protein tozunun içine karıştırıp içiyorum sorunsuz bir şekilde..

fiyatı 6 mılyon dıyor. 1 litre pastorize yumurta akı. peki 1 litre pastorize yumurta akında kaç gram protein var bu üründen bahsediyorum.

eğer sıvı halde tüketirseniz yumurtayı,vücut kullanamıyor ,yada çok az kullanıyor gibi biliyorum ben..

fiyatı 6 mılyon dıyor. 1 litre pastorize yumurta akı. peki 1 litre pastorize yumurta akında kaç gram protein var bu üründen bahsediyorum.

100mlde 11gr protein var.

şöyle açıklayım kutuda bir bardak ta 5-6 yumurta beyazı vardır diyor.

yani
200ml=10-12 yumurta beyazı=22gr protein..

günde 2 defa 1er bardak dikiyorum ama en güzeli whey içine katıp içmek.

Vaktim olursada yağsız tavaya atıyorum.

1litredede total 110 gr protein olmuş oluyor..

Günlük 40gr yumurta proteini eklemiş ooldum diyete..Düşük kalorili hemde..Tavsiye ederim

Back
Yukarı