TANTO dedi:Eğer 100 gr da 9 gr pro varsa ben haşlamaya devam ederim arkadaşlar.![]()
saydam dedi:forever carrefourlarda var ordan temin edebilirsin.kutulari ayran süt kutulari şeklinde....
HaLL dedi:arkadaşlar gunde 10 tane yumurta yiorum sarısıyla beraber.karacigerı yaglandırır dıyorlar, kactaneden sonra zararlı.yardımcı olurmusunuz..olmeyelim sonra bıdee![]()
Blitz dedi:3 Çeşit kutu var;
1-üzeri mavi çizgili olanlar ki bunlar ak.
2-üzeri sarı çizgili olanlar ki bunlar sarı.
3-üzeri mavi-sarı çizgili olanlar ki bunlar karışık.
Aman siz de benim yaptığım hatayı yapıp 10 kutu sarı falan almayın. Allahtan kasadaki kız uyardı da değiştirdim.
Karasan dedi:Blitz dedi:3 Çeşit kutu var;
1-üzeri mavi çizgili olanlar ki bunlar ak.
2-üzeri sarı çizgili olanlar ki bunlar sarı.
3-üzeri mavi-sarı çizgili olanlar ki bunlar karışık.
Aman siz de benim yaptığım hatayı yapıp 10 kutu sarı falan almayın. Allahtan kasadaki kız uyardı da değiştirdim.
Hehe! Bende dün 7 kutu aldim, bir haftalık stok yaptım!
Yillar yili yumurta aklarıyla nasil uğraştığım geldikce aklıma ağlamaklı oluyorum :lol:
Bu unakıtan hakkında iyi seyler düşünmüyorum, amma body camiasına büyük hizmet yaptı adam hakkını vermek lazım!
hardtraining dedi:çiğ olarakmı tütetiyosunuz :?:
bana pipişirmesi ve yemesi külfet geliyo açıkçası .. nasıl olsa kabuğuna deydi korkusuda yok! kutuyu kafaya dikebilirmiyiz![]()
Pump Forever dedi:hardtraining dedi:çiğ olarakmı tütetiyosunuz :?:
bana pipişirmesi ve yemesi külfet geliyo açıkçası .. nasıl olsa kabuğuna deydi korkusuda yok! kutuyu kafaya dikebilirmiyiz![]()
dikersin tabi kusmazsan...
deneriz ...
Blitz hangi marketten aldın Carrefour filan mi?
big-dog dedi:arkadaşlar ben bu unakıtan hakkında hiç te hoş olmaan bir hikaye öğrendim gümrükten çalışan birinden aldığım bilgiye göre bu adamın oğlu kuş gribi ortaya çıktığı zaman ilk tarihi geçmiş ve etiketsiz yumurtaların hepsini toplamış. ve bu ürüne özel vergi indirimini de zaten biliyoruz. umarım işin altından bi iş çıkmaz..
Pump Forever dedi:big-dog dedi:arkadaşlar ben bu unakıtan hakkında hiç te hoş olmaan bir hikaye öğrendim gümrükten çalışan birinden aldığım bilgiye göre bu adamın oğlu kuş gribi ortaya çıktığı zaman ilk tarihi geçmiş ve etiketsiz yumurtaların hepsini toplamış. ve bu ürüne özel vergi indirimini de zaten biliyoruz. umarım işin altından bi iş çıkmaz..
özel vergi indirimini kendi oglu icin cıkartmıstır zaten herif.. igreniyorum hepsinden ama tabi bu konu dışı,
konumunza donucek olursak;
ben okadar buyuk bi riske girtecegini sanmam.. pastorize oldugu anda mkriplarını hepsini kirmis oluyor.. en azindan kus gribini...
zaten 2-3 aya kalmaz.. Banvit, Keskinoglu vb... de cıkartır. hem fiyat düser hem kalite artar