Pastorize Yumurta (Likit Yumurta Akı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım deneye deneye ideal tadı bulacağım, sabahları yulafı ısıtmadan önce bir tane tam yumurta atardım zar zor yerdim muz yoğurt tarçın katmama rağmen, bir türlü sevemedim şu yumurtayı.
Aynen yulafa çok az katılabilir değil mi?

Pastörize olduğu için çiğ olarak hertürlü tüketilebilir.İçerisinde salmonella gibi hastalıklar barındırmıyor.Ben sade yulaf ezmesinden bıktığım için artk Dr. Oetker Vitalis müsli tüketiyorum, yoğurtla karıştırınca mükemmel oluyor içerisine birazda tarçın katıyorum tamamdır...

Soyadlar tutmadan başkasının metro kartıyla da alışveriş yapabilir miyiz?

Soyadinizin tutmasi gerekmiyor.(En azindan bir dönem gerekmiyordu.) Bir komşumuz babamın kartı ile alışveriş yapardı 10 sene evvel :)

Bugün Güneşli Metro'dan temin ettim. 2 Litre(2 paket) yalnızca ak halde, 1 Litre ise tam yumurta yani sarı-beyaz şeklinde satın aldım. Yeri, süt-yoğurt reyonunda, büyük yoğurtların tam karşısındaki yumurtaların sonunda kendine has bir ufak dolabın içindeydi. Zorlandım görmekte :) Birazda soya sütlerinden aldım, sabahları aceleden pratik içecek bulamıyorum içmek için çikolatalılarından içerim artık.

Yarın sabah deneyeceğim yumurta aklarını umarım memnun kalırım.

Birde bunlardan kullanan arkadaşların, yemek üzere ne şekilde hazırladıkları konusunda beni bilgilendirirlerse çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

beyler birşey söyliycem bu üründeki protein direk kilo artışı yaparmı aşırı şekilde çünki benim kilomu sabitlemem lazım öte yandan da çok cazip geliyor yardımcı olursanız sevinirim saygılar

yasni detaya inersen protein de enerji için kullanılır ama sen rahat ol protein kilo almana sebep olmaz kaç kiloysan(mesela 70) onun iki katı gram kadar(140gram) protein aldığın sürece sorun yok ama abartıp günde 600 gram(200 yumurta beyazı ediyor) yersen kilo aldırır
kısaca: aldırmaz

çok teşekkürler...

çok teşekkürler...

Tesekkur etmek ıcın mesajların sag alt tarafında bulunan tesekkurler butonuna basman yeterlı olacaktır..

Kural..

10.4. Teşekkür etmek için üye mesajının sağ alt köşesinde bulunan “Teşekkür Butonunu kullanmalısınız. Bu kurala uymayan mesajlar silinecek ve üye uyarı alacaktır.

bu yumurta aklarında koku durumu nasıl? herhangi bir koku veya tad var mı?

amerikadakilerde koku ve tad olmadığı yönünde baya açıklama yapmışlar da.

şimdi genel görüş nedir , normal yediğimiz yumurtanın yerini tutuyor mu ?
yada şöylede sorayım bu ürünü kullanan arkadaşlar normal yumurta yemeye devam ediyolar mı yoksa yeterli mi ?

örneğin ben sabahları 4 yumurta beyazı tüketmeye çalışıyorum, 4 yumurtada bile zoırlanıyorum vakit ve mide yüzünden.1 lt lik bu ürün açıldıktan sonra 2 gün içinde kullanılmalıymış.500 mlt 50gr proteine denk geliyor. 1,78 66 kg spor geçmişi az çok olan benim için fazla kaçar mı ?

Evet jeytan1905 tabii ki yediğimiz normal [haşlanmış] yumurtanın yerini tutuyor.Ben birkaç aydır düzenli idman yapamadığım için bıraktım kullanmayı.Eğer sende benim gibi yumurta yemekten bıktıysan,artık yerken miğden bulanıyorsa tavsiye ederim.Yarısını 1. gün kalan yarısınıda 2.günde bitiriyordum ben.Sende o şekilde kullanabilirsin...

nasilsa pastorize bakteri oluşma durumu yok diyip, çiğ tüketen varmi...varsa koku tat durumu nasil ?

Yerini tutmaktanda ziyade daha iyi olduğunu düşünüyorum. Değerleri tamamen korunuyor. En azından omlet yapıp yemekten çok daha iyidir diye düşünüyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:20 ----------

nasilsa pastorize bakteri oluşma durumu yok diyip, çiğ tüketen varmi...varsa koku tat durumu nasil ?

Bu ürünü (likit) alanların çoğu çiğ şekilde tüketiyordur. Zaten pastörize olduğu için çiğ dersek ayıp ederiz ürüne :) Kokusu yok diyebilirim, ekstra light süt ile karıştırınca (süt miktarı hele ki fazla olursa) aynı yağlı süt tadı yoğunluğuna geliyor ki bu benim çok hoşuma gidiyor. Bazen bardaktan mıdır nedir bir koku geliyor içerken o biraz etkiliyor ama gözümü kapatıp 2 saniye nefes kesip fondipleyiverirsiniz. Belkide 3. güne aksatabiliyorum ben (2 gün içinde tüketiniz yazıyor üstünde açıldıktan itibaren) ondan da kaynaklanabilir.

koku,tat ve kıvam pastorize olmayan halindeki gibi değilse tek hamlede birşeye kariştirmadan da içilebilir aslinda. neyse alip deneyeyim en iyisi =)

koku,tat ve kıvam pastorize olmayan halindeki gibi değilse tek hamlede birşeye kariştirmadan da içilebilir aslinda. neyse alip deneyeyim en iyisi =)

Çok az bir tat hissedilebilir patörize yumurtadan.Ben idman yaptığım süre boyunca kullandım fakat 2-3 aydır idman yapamıyordum iş değişikliği nedeniyle.Şuan tekrar başladım idmanlara o yüzden yeniden alıcam pastörize yumurta akı kullanırken eğer sizde benim gibi tat konusunda takıntılıysanız pastörize yumurta+süt, pastöriz yumurta+meyve suyu.. gibi karışımları deneyebilirsiniz...

Back
Yukarı