RebelRonin
Üye
Öncelikle merhaba. Geniş bir kalıp ve kas kütlesi istemiyorum, daha çok önem verdiğim şey hatların belirginliği ve kasların ne kadar sağlam olduğu (protein vs. hiçbirşey kullanamayacağım. Bu yüzden ne kadar doğru ve sağlam kas yaparsam o kadar iyi benim açımdan ve tamamen doğal çalışma ile yapmak istiyorum.
Boyum: 1,70
kilo:60
Street workout için madbarz'ın programına başlamayı düşünüyorum ama bacak bölgesini çalıştırmıyor sanırım. P90x içinde bir çok araç gereç gerekli. Sizce atletik belirgin hatlı bir vücut için hangisine başlamalıyım? Tamamen doğal ve daha kalıcı bir kas için hangisini önerirsiniz?
Videodaki kişinin ki gibi kalıplı değil fakat atletik bir yapı istiyorum zaten kas ile ilgili geliştirme isteğim yok sabit tutmaya özen göstereceğim wing chuna baslayacağım için.
Eleştirileriniz ve önerileriniz için teşekkürler.
Boyum: 1,70
kilo:60
Street workout için madbarz'ın programına başlamayı düşünüyorum ama bacak bölgesini çalıştırmıyor sanırım. P90x içinde bir çok araç gereç gerekli. Sizce atletik belirgin hatlı bir vücut için hangisine başlamalıyım? Tamamen doğal ve daha kalıcı bir kas için hangisini önerirsiniz?
Videodaki kişinin ki gibi kalıplı değil fakat atletik bir yapı istiyorum zaten kas ile ilgili geliştirme isteğim yok sabit tutmaya özen göstereceğim wing chuna baslayacağım için.
Eleştirileriniz ve önerileriniz için teşekkürler.