p90 programı işe yarıyor mu ?

hayır ben size amatör bakıyosunuz demedim. 1 aylık değil okuduysanız 2 senelik salon geçmişim var dedim ahkam kesmek gibi niyetim yok. p90x çok amatörmüş gibi bakmayın dedim. deri sarkmasını da bilirim vucut sıkılaştıcı hareketler yada hiçbir şekilde spor yapmadan ,yemeden içmeden kendini kesip saçma sapan bir diyet uygularsanız evet çok mükemmel sarkık derileriniz olur. prof bir insan niye o kadar insanın sağlığını riske atıp yada yalan söyleyip böyle bir işe kalkışsın? hayalet değil hala sokaklarda geziyor.yoksa çoktan mahkemelerden birinde ceza almıştı..hala diyorum 1 saat içinde belkide senin hayatında görmediğin hareketler yapılıyor... hiçbiri mi sence sıkılaştırmak için değildir ??deri sarkmasını önlemek için değildir? sadece kol mu çalışılyor sanıyosunuz bu sette?? sadece ağırlık mı var sanıyorsunuz?......

merak etmeyin vucut geliştime ile ilgili birçok şeyide çok iyi bilirim.. laf kalabalığı yapmıyorum... ben kimseye ahkam kesmem sizin laf kalabalığı dediğiniz şey de programla ilgili küçük bir örnek ile bilgilerimi paylaşmaya çalıştım. şuan sizin en ufak yanından bile geçmediğiniz sadece fotograflara bakarak yorum yaptığınız şeyin içinde ben varım bari sizde küçük bir şey öğrenin dedim. . inanmayın tamam inanmayabilirsiniz ama aksinide idda edemezsiniz. gerçekleştiren milyonlarca insan ve fotografları var.onlar işe yaradığının kanıtı OLABİLİR. en azından belgeli birsürü video var. ama sizin elinizde işe yaramayacağına dair en ufak bir belgeniz yok. sadece yorum.

ozaman sizebi soru... bugünki fotomu göndersem sonra 90 gün sonrakini göndersem ve karın kaslarım gerçekten 90 gün sonunda oluşsa deri sarkması olmadan ozaman bu programında altına imzanızı atar mısınız?

benim amacım kimseye yön vermek değil... ahkam kesmek değil. sporda vucut geliştirmede bilgiyse bilgi sonuna kadar varım. amacımız burda bilgi yarıştırmak değil.
bişeyi denediyseniz olmuyosa savunursunuz . sadece iki fotoğrafa bakıp olacak işler değil bunlar :)
burda salonda mükemmel vucutlar çıkarttığı halde kimsenin onlara inanmadığı hangi ilacı kullandın steroid bu dediği çok arkadaş gördüm.. 2010 yılından beri forumda sürekli yazıları okur foto paylaşan arkadaşlara bakarım..
inanmak başarmanın yarısıdır...

şöyle yapıyoruz o halde , şuanki fotoğraflarınızı ve 90 gün sonraki fotoğraflarınızı paylaşın bizimle , gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum ! canlı şekilde bi örnek görelim ... ( kilo - boy - antreman programı - beslenme düzenini de bizimle paylaşırsanız sevinirim )

isterseniz her ay ki gelişimi de gözlemek için her ay paylaşabilirsiniz ...

bir de fotoğrafta siz olduğunuzu anlayabilmemiz için , bir kağıda "bodyforumtr" yazarak fotoğrafınızı çekerseniz daha tatmin edici olur ...

sağlıklı sporlar ...

şöyle yapıyoruz o halde , şuanki fotoğraflarınızı ve 90 gün sonraki fotoğraflarınızı paylaşın bizimle , gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum ! canlı şekilde bi örnek görelim ... ( kilo - boy - antreman programı - beslenme düzenini de bizimle paylaşırsanız sevinirim )

isterseniz her ay ki gelişimi de gözlemek için her ay paylaşabilirsiniz ...

bir de fotoğrafta siz olduğunuzu anlayabilmemiz için , bir kağıda "bodyforumtr" yazarak fotoğrafınızı çekerseniz daha tatmin edici olur ...

sağlıklı sporlar ...

ben bu hafta başlıyorum arkadaşım ve sana 3 ay sonra özel mesaj atıcam merak etme :) ben abripper x indirdiğim ve denediğim an hayatımda böyle bişi görmediğimi farkettim karnının nasıl yandığını anlatamam hani 500 mekik çek böyle yanmaz yinede farklı farklı yerleri yanıyor ve gerçekten çok yorucu bi program ve dediğin videoda o arkadaş yemeği yiyip karnını şişirmiş dolayısıyla aslında gerçek karnı o değil

ben başlıyorum yakında olumlu sonuçlar alıcağıma inanıyorum hadi bakalım ama benim başladığım p90x p90 daha düşük seviye olanı herhalde

ben bu hafta başlıyorum arkadaşım ve sana 3 ay sonra özel mesaj atıcam merak etme :) ben abripper x indirdiğim ve denediğim an hayatımda böyle bişi görmediğimi farkettim karnının nasıl yandığını anlatamam hani 500 mekik çek böyle yanmaz yinede farklı farklı yerleri yanıyor ve gerçekten çok yorucu bi program ve dediğin videoda o arkadaş yemeği yiyip karnını şişirmiş dolayısıyla aslında gerçek karnı o değil

ben özel mesaj istemiyorum , p90x e karşı tutumu benim gibi olan başka insanlar da var . yani eğer foroğraflarınızı tüm üyelere açık bi konu başlığında ( burda da olabilir ) bizimle paylaşırsanız seviniriz .

o arkadaşın hangi şartlarda o fotoğrafı çektiniği bilmiyorum ama eğer o göbek gerçekse , 3 ayda son haline dönüşmesi imkansızdır . ya da bu arkadaş mutant . hangi sıkılaştırma hareketi yapılırsa yapılsın 3 ayda derinin o şekilde toparlanması çok zordur .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:34 ----------

o 18 aylık değişim süpeer ama p90x ıel bunu 6 ayda yapanı gordum :)

6 ay nisbeten daha kabul edilebilir bir zaman dilimi bu tarz bi değişim için . bahsedilen " sıkılaştırma hareketleri " ile düzenli beslenme ve antremanlara devam edildiği takdirde başarı söz konusu olur . ( tabii supplement kullanmak da gerekebilir , zira insan o tarz bi değişimi kaldırabilecek antreman programına göğüs gerebilmesi için takviye alması söz konusu olabilir . )

arkadaşım , şimdi kendin ölç , tart , biç ... sence o 18 aylık değişim sonucu elde edilen vücut mu sağlıklı kilo vermiş , 90 günde verilmesi planlanan 25-30 kilo mu ?! ya sen zaten o 25-30 kiloyu 3 ayda sokmadın ki vücuduna , niye vücudundan 3 ayda atmasını istiyosun . insaf yani .

Konu bayağı dağılmış :D ben messi93 kardeşimizin sorduğu soruya kendi bilgilerim çerçevesinde cevap vereyim ; eğer zayıfsan ve yağ yakmak gibi bir amacın fazla yoksa , p90x gibi daha çok yağ yakmaya yönelik program yerine yine aynı şirketin çıkarmış olduğu daha çok kas kütlesi ve hacim kazanmaya yönelik bodybeast programına başlayabilirsin veya forumdaki evde dumbell ile çalışma programlarından birini uygulayabilirsin. haa p90x programını uygulasan da bence kilo alıp kas kütlesi kazanırsın tabikii ama bu daha sınırlı olur. Tabi bunlar benim düşüncelerim hatalı olduğum konu varsa uyarabilrsiniz

Konu bayağı dağılmış :D ben messi93 kardeşimizin sorduğu soruya kendi bilgilerim çerçevesinde cevap vereyim ; eğer zayıfsan ve yağ yakmak gibi bir amacın fazla yoksa , p90x gibi daha çok yağ yakmaya yönelik program yerine yine aynı şirketin çıkarmış olduğu daha çok kas kütlesi ve hacim kazanmaya yönelik bodybeast programına başlayabilirsin veya forumdaki evde dumbell ile çalışma programlarından birini uygulayabilirsin. haa p90x programını uygulasan da bence kilo alıp kas kütlesi kazanırsın tabikii ama bu daha sınırlı olur. Tabi bunlar benim düşüncelerim hatalı olduğum konu varsa uyarabilrsiniz

Saolun hocam kimse sallamıyordu bizi :thums: Bakalım p90x'in karın egzersizlerini ve bir kaç egzersiniz alıcam gerisini başka yerlerden toplucam

henüz fotoğraf paylaşacaklarını ve bu yolla p90x ile 90 gün sonunda değişimlerini ispatlayacaklarını belirten arkadaşlar henüz özelden ve ya konu başlığı içinde başlangıç fotoğraflarını paylaşmamışlardır.

konuyu takip eden arkadaşlarımın bilgisine

sağlıklı sporlar dilerim ... spsmiley

p90x programının videosunu biri atabilir mi ? internetten araştırdım ama hep yapanlar kendin videosunu çekmiş bunun dvd'sini internete youtube'a koyan olmuştur illaki hareketleri merak ediyorum gerçekten.

Arkadaşlar şuan saat 6:30. Gece 2-3 civarlarında forumda gezinmeye başladım. bir çok şey okudum ve gerçekten bilmediğim veya öğrenmem gereken bir çok şey öğrendim. her neyse konuya geleyim.

Ben yaklaşık 2 sene spor yaptım fakat düzenli spor yapabilmek için bomboş bi insan olmak gerekiyor nerdeyse (benim görüşüm). 4 ay gidip 2 ay ara verdim, 3 ay gidip 3 ay ara verdim vs. sürekli bişeyler yüzünden ara vermek durumunda kalıyorsun ve spor salonları hakkında yapılan yorumlar gerçekten çok doğru (sıra beklemek, cardiolar, sohbetler vs.).

ByCaner arkadaşında söylediği gibi p90x ile ilgili inanmadığın videoda arkadaş göbeğini maksimum seviyede şişirmiş (förtletmiş).

p90x i 2 hafta yaptım ve gerçekten çok zor bi program arkadaşlar. başlamadan öncesinde 4 kare fotoğraf aldım. 1 hafta ara verdim çünkü gerçekten yapamicağımı düşündüm. bugün tekrar bu forumda takılıp gezinince "1 hafta dinlenmiş oldu vücudum, kaldığım yerden devam edeyim" düşüncesi oluştu aklımda. ben bu programı yaparken terlediğim ve yorulduğum kadar spor salonunda terleyip yorulmadım. programın ne gibi bi zararı var bilmiyorum fakat herhangi bi zararı olduğunu düşünmüyorum.

yeni başlayanlar için adam zaten sürekli "bizim tempomuzu yakalamanıza gerek yok, durdurabilirsiniz." cart curt diyo.

yani benim görüşüm şu. 2 sene spor salonuna giderek zamanımı harcadıysam, 3 ayda buna zamanımı harcayıp deneyebilirim. en azından denemeye değer.

eğer benim hakkımda "adamın mesaj sayısına bak kesin p90x kurucularıncan, ondan p90x i savunuyor." tarzında şeyler düşünürseniz skype adresimi yazıcam buraya. forum kurallarını okumadım yazmamda sakınca var mı bilmiyorum ama bidaha ne zaman foruma girerim onuda bilmiyorum o yüzden yazıcam. isteyene programı nerden indirebileceğinide gösterebilirim.

saygılar. iyi forumlar.

şimdi beyler ben p90x yapıyorum. Başlayalı 1 ay oldu yaklaşık 81 kilo idim şuan 72 kiloyum. Benim şahsi düşüncem fazlasıyla yağ yakımına önem veren bir program. Zaten işin garip yanı şu o videolarda ki insanların hepsinin spor geçmişi var yani kas hafızaları dolu. O yüzden üstte ki yağı atıp gerekli programları uyguladıklarında cidden 3 ay içerisinde mükemmel bir değişim oluyor. Programın yapımcısı Hugh Jackman. Programı ilk deneyen de bu adam. Bu admında spor geçmişini belki bileniniz vardır. Kısacası p90x de güzel bir sonuç almak istiyorsanız az da olsa spor geçmişinizin olması lazım. Açıkcası ben şuan 50 şınav çeksem dahi zorlanmıyorum ama programa ilk başladığımda 15 de zorlanıyordum :D

şimdi beyler ben p90x yapıyorum. Başlayalı 1 ay oldu yaklaşık 81 kilo idim şuan 72 kiloyum. Benim şahsi düşüncem fazlasıyla yağ yakımına önem veren bir program. Zaten işin garip yanı şu o videolarda ki insanların hepsinin spor geçmişi var yani kas hafızaları dolu. O yüzden üstte ki yağı atıp gerekli programları uyguladıklarında cidden 3 ay içerisinde mükemmel bir değişim oluyor. Programın yapımcısı Hugh Jackman. Programı ilk deneyen de bu adam. Bu admında spor geçmişini belki bileniniz vardır. Kısacası p90x de güzel bir sonuç almak istiyorsanız az da olsa spor geçmişinizin olması lazım. Açıkcası ben şuan 50 şınav çeksem dahi zorlanmıyorum ama programa ilk başladığımda 15 de zorlanıyordum :D

aynı ben lo 15 şınavda zorlanıyorum bakalım bende 50 ye çıkarım inşallah :D ayrıca sadece yağ yakımı değil 3 gün ağırlık 3 gün kardiyo çalışıyoruz sonuçta bana göre her türlü kas kazanılır

başta da söylediğim gibi spor geçmişin varsa 50 yi de geçersin :) Ama spor geçmişin yoksa da sıkı bir çalışma ile 40 kesin yapıyorsun :D

başta da söylediğim gibi spor geçmişin varsa 50 yi de geçersin :) Ama spor geçmişin yoksa da sıkı bir çalışma ile 40 kesin yapıyorsun :D
bu programam başlasam mı başlamasam mı karar veremedim. Ben zaten zayıfım kas da çok istemiyorum fit bir vücudum ve hafif baklavar :p olsun istiyorum. Sana göre yapmalımıyım

zayıfsın fit bir vücut istiyorsun. Zaten hacim kazanmak istiyorsan pek bu programı tavsiye etmem ama fit ve göz dolduracak bir vücuttan bahsediyorsan bence yeterde artar :)

ve beyler bilen biliyordur ama bilmeyenler için söyleyim p90x cardio ve ab ripper x ikilisini 1 ay uyguladığınızda ciddi anlamda sıklaşma eğer six pack varsa belirginleşme oluyor....

umarım sağlıklı bir şekilde amacına ulaşırsın arkadaşım , fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum .

p90x i savunanların dediğine göre bu bir devrim ! tüm spor salonları kapanır !millet spor salonuna vereceğine o parayla alır dvd yi hem de evinde fit yapar vücudunu ...

Dostum sana aynen katılıyorum.

Arkadaşlar BB ile vücudu fit yapmak ayrıdır . P90 X tabikide yararı vardır o kadar uğraşıcaksın bide yararı olmayacak imkansız .

Back
Yukarı