Oruç tutmak dini bir görev.ama bodybuilding penceresinden bakınca vucüdunuzu eritiyorsunuz.düşünsenize uyurken bile kaslarımız beslensin diye yatarken casein protein bsn dessert gibi ürünler kullanıyoruz.15 saat vücut aç kaldığında eriyor gidiyor.ben ilk gün 1 kilo verdim ve kafayı yedim bir arkadaşım 1.5 kilo verdi.
ramazanda kayıp elbette olucak ama ramazandan sonra topparlaması kolay oluyo sıkıntıya girmye hiç gerek yok sonuçta herşeyi verende Allah alanda Allah.
Eğer bu sporu uzun süreler disiplinle yürütüyorsanız ramazan dönemi kasların ve bünyenin şaşırtılması ve farklı bir dinamiğe kısa süreli alıştırılması için çok iyi bir dönem olabilir.
Sporu disiplinle uzun süredir yapan sporcular Ramazan'dan çıkıp eski düzenlerine geri döndüklerinde çok olumlu kas ve performans tepkileri alabilirler.
Özellikle ileri seviye sporcuların şikayeti olan gelişim hızının nispeten yavaşlaması probleminin üstesinden gelmek ve 1 adım daha yukarı çıkmak için Ramazan döneminin getirdiği 1 aylık farklı beslenme ve yaşam disiplini faydalı olabilir.
iftarla sahur arasında mutlaka ögün koymanı tavsiye ederim migde ufalıyor diye bisey ilk defa duydum aksine vücut ac oldugu icin daha cok ihtiyac duyar . ama diyorsan ben yiyemiyorum sana protein tozunu önericem ancak oda ögün yerini tutmaz söyliyeyim sana ondanda istedigin sonucu alamayabilirsin dogal yemegin yerini asla tutmaz cünkü.arkadaşlar ben orucu kesin tutucam yanlız söyle bi problem var 4günde 2kilo verdim ramazanın sonuna 50kilo falan cıkmaktan korkuyorum iftardan sonrada bişey yiyemiyorum mide ufalıyo cünkü ne yapmayı tavsiye ediyosunuz yada ilgili bir başlık verirseniz sevinirim.