Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
babam16 ya;

kardeşim hiç çekinme optimum almak kesinlikle mantıksız.fiyatı 160 olsaydı alınacak tek tozdu.ama 200 lira bandında benim aklımın ucundan bile geçmiyor.

osmanpaşa ya;

glutamin i hiç kullanmadım etkilerini bilmiyorum fakat eğer optimumu glutamine için tercih eden varsa etmesin diyorum,glutamin için tercih edilecek başka tozlar var.glutamini öven de var,yeren de..ben etkilerini bilmiyorum :)

toros123 e;

ben ilk başta bsn syntha-6 yı tercih edersen etkili olacağını düşünüyorum sende,bunun yanında beslenmene dikkat etmelisin bunu dememe gerek yok zaten.Ama öyle kaşık hesabı yapmana gerek yok bence,otur sağlıklı faydalı ne varsa yumul :) boyunun uzaması genetiksel bişey yaşın genç,esneme hareketlerine özen gösterirsen,büyüme hormonunu tetikleyen besinler tüketirsen belki faydası olabilir.boya çok takılmamanı tavsiye ederim,boy senin için önemli bir etken değil ne spor için ne de özel hayatında.Önemli olan karakterli,düzgün ve kimseye kendini ezdirmeden yaşayabilmek kardeşim benim ;) kendimden örnek vermem gerekirse ki özür diliyorum bunun için 1.78 civarında boyum var en güzel kızlarla birlikte oldum,kişiliğimle karakterimle hiçbir zaman köpeğe köpeklik yapmadım,kendi doğrularımın peşinden gittim ve hayatımda mutluyum şükürler olsun.
Ağzına sağlık ustam :)

1.jpg 2.jpg S.a elimde bu gainerdan vardı bitti bunun fiyatı biraz pahalı hard line daha uygun fiyatta hangisini tavsiye edersiniz hangisini alıyım ?

Eki Görüntüle 36390 Eki Görüntüle 36391 S.a elimde bu gainerdan vardı bitti bunun fiyatı biraz pahalı hard line daha uygun fiyatta hangisini tavsiye edersiniz hangisini alıyım ?
ben gainer kullanacağına içersinde yüksek protein ve yüksek karbo olan bir protein tozu kullanmanı tavsiye ederim.Boş şeker almamış olursun vücuduna ve çalışırken kasların gelişir.Bu benim fikrim tabiki.Protein tozu önerime gelecek olursam kesinlikle bsn syntha-6 diyorum kilo almak istiyorsan[DOUBLEPOST=1424535217][/DOUBLEPOST]
Ağzına sağlık ustam :)
ne demek kardeşim benim sen çalışmalarına devam et zaten emin ol çalışmalarının meyvesini aldıkça boyu 1.90 olan adamı bile küçümseyecek seviyeye geleceksin özgüven patlaması yaşayacaksın.İleriye ve kendine yatırım yap

Arkadaşlar optimum alacağım fakat kafama takılan birşey oldu. Şimdi birisnde %100 yazıyor diğerinde yok. İkisi farklı ürün mü yoksa aynılarmı ?
aynı ürünler,türkiyeye getirilen optimumlarda bazı yerler etiketle kapatılıyor için rahat olabilir.Ayrıca iki farklı ürün var birisi 74 servislik birisi 71 servislik. Amerikan ve ingiliz menşeili.

aynı ürünler,türkiyeye getirilen optimumlarda bazı yerler etiketle kapatılıyor için rahat olabilir.Ayrıca iki farklı ürün var birisi 74 servislik birisi 71 servislik. Amerikan ve ingiliz menşeili.
74 servisliği 10 dk önce aldım . Umarım amerikan daha iyidir :)

Cevabın için çok teşekkürler bende şimdi farkettim %100 yazan yere siyah bant çekmişler :)

evet amerikan versiyonu herkes öneriyor ben ingiliz olanı kullandım kaslara hacimden çok sertlik kattı
Vede hacim alamamanı sen protein tozuna bağladın ?

Güldürmeyin çocuklar :)[DOUBLEPOST=1425075043][/DOUBLEPOST]
74 servisliği 10 dk önce aldım . Umarım amerikan daha iyidir :)

Cevabın için çok teşekkürler bende şimdi farkettim %100 yazan yere siyah bant çekmişler :)
İçin rahat olsun ürünün içeriğinde gerçekten %100 whey olmadıgı için bant çekiliyor 1 gr varb 0.bilmem kaç gram yağ var diye tüketiciyi aldatıcı etken olarak görmüşler nasıl bir saçmalıksa :)

Türkiye kurallarıyla ilgili yani üründe sıkıntı yol:)

Tat olarak Muscle Tech Nitrotech le kıyaslarsak çok çok daha iyi Optimum özellikle Sütle.
Velakin MT de iki shake yapardım topaklanma falan olmazdı ama ON u 2-3 dk sallıyorum yine topaklar kalıyor
Muzlusu süper bu arada muzu seviyosanız tabii:)

Tat olarak Muscle Tech Nitrotech le kıyaslarsak çok çok daha iyi Optimum özellikle Sütle.
Velakin MT de iki shake yapardım topaklanma falan olmazdı ama ON u 2-3 dk sallıyorum yine topaklar kalıyor
Muzlusu süper bu arada muzu seviyosanız tabii:)
Bnde optimum kullaniyorum cikolatalisini hic topaklanma yasamadim , ve su ile tuketmek daha iyi degil mi sute gore ?

İçin rahat olsun ürünün içeriğinde gerçekten %100 whey olmadıgı için bant çekiliyor 1 gr varb 0.bilmem kaç gram yağ var diye tüketiciyi aldatıcı etken olarak görmüşler nasıl bir saçmalıksa :)

yaşını bilmiyorum umarım yaşımdan çok daha büyüksündür de bu üslupla konuşmuşsundur.Evet hacim alamadığımı belirttim,bsn syntha-6 nın hacme yönelik verdiği etkinin olmadığını belirttim,bunun benim beslenmemle tabiki ilgisi olabilirama bsn deki karbo oranından dolayı da olabilir.Çalışmamdan dolayı olmadığı aşikar.Şimdi insanlar birbirlerinin yanlışlarını söylerken bence uygun üsluplar kullanmalılar ki saygı görebilsinler.Sana saygı göstereceğim fakat bir daha "güldürmeyin çocuklar" tarzından daha çok "kardeşim bu şu şu şudur,şundan dolayı da budur,yanlış biliyosun" tarzını BANA kullanmanı rica ediyorum.Benden çok daha bilgili insanların önerilerini dinlemekten keyif alan biriyim,ama bu üslubu kabul edemem umarım anlatabilmişimdir.Özellikle de yaşımı bilmeden bu konuşma tarzına vereceğim cevap çok farklı olurdu fakat kötü niyetinin olmadığını düşünüyorum.

edit: profil sayfanki yaşın doğruysa bir daha kendinden büyüklerle konuşurken daha dikkatli konuş,mesaj yazarken iki kez düşün yaz,ben bu yaşımda sana nasıl ki güzel dille konuşmaya çalışıyorsam sen bunun iki katını yapma zorunluluğunu kendinde hisset.umarım söylediklerimi anlarsın güzel kardeşim benim.

Son düzenleme:

eğer profil sayfandaki yaşın doğruysa,18 yaşındaysan, bir daha kendinden büyüklerle konuşurken saygılı konuşmayı öğrenip mesaj yaz.
inko whey x-treme,ultimate nutrition prostar. Herkes optimum optimum diye diye diye fiyatlar 204 oldu zaten.

Ben de çok fazla övüldüğü için riske girmemek adına aldım.ama önerdikleriniz de aynı fiyat bandında gördüğüm kadarıyla

eğer profil sayfandaki yaşın doğruysa,18 yaşındaysan, bir daha kendinden büyüklerle konuşurken saygılı konuşmayı öğrenip mesaj yaz.

inko whey x-treme,ultimate nutrition prostar. Herkes optimum optimum diye diye diye fiyatlar 204 oldu zaten.
Evet 18 yaşımdayım üslubumdan gayet te memnunum sağol :)[DOUBLEPOST=1425206171][/DOUBLEPOST]
yaşını bilmiyorum umarım yaşımdan çok daha büyüksündür de bu üslupla konuşmuşsundur.Evet hacim alamadığımı belirttim,bsn syntha-6 nın hacme yönelik verdiği etkinin olmadığını belirttim,bunun benim beslenmemle tabiki ilgisi olabilirama bsn deki karbo oranından dolayı da olabilir.Çalışmamdan dolayı olmadığı aşikar.Şimdi insanlar birbirlerinin yanlışlarını söylerken bence uygun üsluplar kullanmalılar ki saygı görebilsinler.Sana saygı göstereceğim fakat bir daha "güldürmeyin çocuklar" tarzından daha çok "kardeşim bu şu şu şudur,şundan dolayı da budur,yanlış biliyosun" tarzını BANA kullanmanı rica ediyorum.Benden çok daha bilgili insanların önerilerini dinlemekten keyif alan biriyim,ama bu üslubu kabul edemem umarım anlatabilmişimdir.Özellikle de yaşımı bilmeden bu konuşma tarzına vereceğim cevap çok farklı olurdu fakat kötü niyetinin olmadığını düşünüyorum.

edit: profil sayfanki yaşın doğruysa bir daha kendinden büyüklerle konuşurken daha dikkatli konuş,mesaj yazarken iki kez düşün yaz,ben bu yaşımda sana nasıl ki güzel dille konuşmaya çalışıyorsam sen bunun iki katını yapma zorunluluğunu kendinde hisset.umarım söylediklerimi anlarsın güzel kardeşim benim.
Sen şimdi syntha 6 300 kalori civarı diye hacim verdiginimi iddaa ediyorsun anlamadım 300 Kalori HACİM VERDİ ? Güldürmeyin çocuklar lafına çok takılmıssın orda yaşınla ilgili bi söylem değil yani bunuda bilmeni isterim yanlış anlamışsın sen

Evet 18 yaşımdayım üslubumdan gayet te memnunum sağol :)[DOUBLEPOST=1425206171][/DOUBLEPOST]
Sen şimdi syntha 6 300 kalori civarı diye hacim verdiginimi iddaa ediyorsun anlamadım 300 Kalori HACİM VERDİ ? Güldürmeyin çocuklar lafına çok takılmıssın orda yaşınla ilgili bi söylem değil yani bunuda bilmeni isterim yanlış anlamışsın sen
adın sanırım yiğit,yiğitcim bak burada ben başka sitelerdeki gibi asosyal çocukların yaptığı forum tartışmasına girmek istemiyorum,ben herhangi birşeyi iddaa etmiyorum bsn syntha-6 daki karbonhidrat oranından dolayı kaslardaki hacimlenmenin gözle görülür seviyeye geldiğini söyledim,fakat bunu iddaa da etmedim sanırım sebebi bu olabilir dedim.Madem sen farklı birşey düşünüyorsun bende seni dinliyorum güzel kardeşim hadi anlat bende doğrusunu öğrenmiş olurum.Yukarda üslubumdan memmunum demişsin oraya da çok takılmayacağım burada kişisel mesajlardan çok genele hitap eden şeyleri konuşacağım

bu ürünün çikolata kokusunu dikkatlice koklarsanız kuru kahveye yakın gibi kokmaktadır ve bunun tek bir açıklaması var ya molekül aroma kullanıyorlar ya da sentetik tatlandırıcı
bunu ispatlayacak değilim sonuçta laboratuarım yok elimde ama diğer hiçbir çikolata böyle kokmuyor[DOUBLEPOST=1425481709][/DOUBLEPOST]bu ürünün çikolata kokusunu dikkatlice koklarsanız kuru kahveye yakın gibi kokmaktadır ve bunun tek bir açıklaması var ya molekül aroma kullanıyorlar ya da sentetik tatlandırıcı
bunu ispatlayacak değilim sonuçta laboratuarım yok elimde ama diğer hiçbir çikolata böyle kokmuyor

Son düzenleme:
Back
Yukarı