Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
74 servislikmi ingiliz olan yoksa 71 servislikmi ? herhangi bir bilgisi olan varmı ?
74 Servis Amerikanda İngilizde ikiside aynı yanlız İçerğindeki Protein miktarıda aynı olmasına rağmen Amerikan Menşei olan biraz daha kaliteli proteinden üretiliyor deniliyor bende Usa aldım pekde bi farklı gözükmüyor :D

Merhaba. Size bir sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum.

Uzun süredir bir çok supplement kullandım/kullanıyorum. Yaklaşık 2 ay önce Decathlon'dan Optimum Gold Extreme Mıllk Chocolate aldım kullandım. Şimdi ise yine Optimum Gold Double Rıch Chocalate aldım fakat ilk kullanımda daha önceki ürün ile gerek kıvam gerekse tat ve koku vs. olarak farklı olduğunu anladım. Birincisi bu durum nasıl açıklanabilir? Rastladığım bir açıklamada ABD-İngiltere üretimlerinden ve farklılıklarından bahsedilmiş, öyle bir durum mu var? İkinci aldığım ürün öncekinden farklı çıkınca ister istemez sahte mi diye düşünmeye başladım, mümkünatı var mı? Yine ilk aldığım Extreme olanın kutusu daha büyük ve 71 servis, ikinci aldığım double rich olan kutusu daha ufak ve 74 servis. Bu farklılıklar konusunda beni aydınlatırsanız memnun olurum. Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1427324212][/DOUBLEPOST]Az önce kutulara baktım inceledim, önceden kullandığım ürün ABD üretimiymiş, şimdi aldığım ise İngiltere.. Yukarıda açıkladığım farklılıkları açıklıyor mu bu durum? Abd üretimi ile İngiltere üretimi arasında kalite olarak fark olup olmadığına dair ispata dayanan bir kaynak da varsa okumak isterim.

Son düzenleme:
Merhaba. Size bir sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum.

Uzun süredir bir çok supplement kullandım/kullanıyorum. Yaklaşık 2 ay önce Decathlon'dan Optimum Gold Extreme Mıllk Chocolate aldım kullandım. Şimdi ise yine Optimum Gold Double Rıch Chocalate aldım fakat ilk kullanımda daha önceki ürün ile gerek kıvam gerekse tat ve koku vs. olarak farklı olduğunu anladım. Birincisi bu durum nasıl açıklanabilir? Rastladığım bir açıklamada ABD-İngiltere üretimlerinden ve farklılıklarından bahsedilmiş, öyle bir durum mu var? İkinci aldığım ürün öncekinden farklı çıkınca ister istemez sahte mi diye düşünmeye başladım, mümkünatı var mı? Yine ilk aldığım Extreme olanın kutusu daha büyük ve 71 servis, ikinci aldığım double rich olan kutusu daha ufak ve 74 servis. Bu farklılıklar konusunda beni aydınlatırsanız memnun olurum. Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1427324212][/DOUBLEPOST]Az önce kutulara baktım inceledim, önceden kullandığım ürün ABD üretimiymiş, şimdi aldığım ise İngiltere.. Yukarıda açıkladığım farklılıkları açıklıyor mu bu durum? Abd üretimi ile İngiltere üretimi arasında kalite olarak fark olup olmadığına dair ispata dayanan bir kaynak da varsa okumak isterim.
Sahte değil merak etme biri amerika üretimi biri ingiliz sıkıntı yok servis sayıları da 3 daha azdı ondada sıkıntı yok.Gönlünü rahat tut dostum :)

Avrupa üretim Vanilyalı kullanmaya başladım, daha önce ABD sütlü çikolata kullanmıştım. Vanilyalıda çok köpürme oluyor ve tozun üstüne su ekleyince topaklaşıyor. Sanki pamuk gibi köpük, gibi duruyor vanilyalı.

Arkadaşlar bu üründen bende alacağım. Şu an Universal Amino 3001 Kullanıyorum. Onunla kombineli kullanıcam. ON GOLD STANDARD WHEY DOUBLE RICH CHOC bunun tadı nasıldır tavsiye edermisiniz.

Yaklasik 1 ay once izmirde supplementler satan bir magazadan 180 tlye optimum aldim kapaginda jelatinleri ve herseyi saglamdi tek kusurlu sey son kullanma tarihinin silinmis oldugu ve kutunun on tarafinda icinde kac gram bca oldugunu gosteren yeri etiketli kapali oldugudu bunlari kibrisa gelince farkettim aromasi cikolatali 300 ml suyla karistirinca cok zayif kaliyo burda arkadasim 250 tlye optimum aldi cikolata tadi cok yogun benimkiyle alakasi yok daha once 2 kutu nitrotech kullandim bunun bi faydasinida gormedim sizce kullandigim urun sahtemi[DOUBLEPOST=1427671493][/DOUBLEPOST]Yaklasik 1 ay once izmirde supplementler satan bir magazadan 180 tlye optimum aldim kapaginda jelatinleri ve herseyi saglamdi tek kusurlu sey son kullanma tarihinin silinmis oldugu ve kutunun on tarafinda icinde kac gram bca oldugunu gosteren yeri etiketli kapali oldugudu bunlari kibrisa gelince farkettim aromasi cikolatali 300 ml suyla karistirinca cok zayif kaliyo burda arkadasim 250 tlye optimum aldi cikolata tadi cok yogun benimkiyle alakasi yok daha once 2 kutu nitrotech kullandim bunun bi faydasinida gormedim sizce kullandigim urun sahtemi

arkadaşlar herkese merhaba.sorum optimum gold standart whey protein hakkında olacaktı.aldığım optimum gold standart whey proteinin altında sources of high quality proteins yazıyor fakat bütün sitelerde satılanlarda whey protein isolates yazıyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bende on gold whey çilekli aldım bende de sources of high quality proteins yazıyor ayrıca içerikleri üzerine siyah bir bant yapıştırmıslar türkce acıklama olan.bu arada ****** den aldım.77 servis var 5 lbde.

selamlar, bu urunu bi ay oldu alalı son kullanma tarihi 2016 ekim supplementlerden aldım,
alerji oldum, muhtemelen peynir altı tozu proteinine karşı alerjim oldugu söylendi kullanamıyorum o yuzden daha fazla, 200 gr ını tukettım, geri kalan 2 kiloyu elimden cıkarmak istiyorum uygun fiyata, 150 diye dusunuyorum ilgilenen 5363725016 yı arayabılır daha uygun fiyata da inebilirim makulse eger

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba.sorum optimum gold standart whey protein hakkında olacaktı.aldığım optimum gold standart whey proteinin altında sources of high quality proteins yazıyor fakat bütün sitelerde satılanlarda whey protein isolates yazıyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,

Ürünlerde genel olarak bildiğim ilk yazan protein isminin çoğunlukta olduğudur. Optimum Gold Standard Whey protein tozunun en büyük özelliğide içerdiği proteinin büyük bir kısmının izole whey protein olması. Bundan dolayı son derece verimli bir supplement. Ayrıca Markanın sahibi Dünyanın en büyük whey protein üreticilerinin başında geliyor ve on markalı ürünlerde en kaliteli protein kaynakları kullanılıyor. Sources of high quality proteins ibaresi buradan geliyor.

Son düzenleme:
Beyler merhaba..

******'dan İngiliz versiyon bir Optimum Gold Standart satın aldım.
İzlenimlerimi aktarayım..

1- Etkisi hiç yok! Antrenman sonrası adamı toparlamıyor bile!
2- Syntha 6 İsolate ile binbir güçlükle yaptığım kütleyi yavaş yavaş kaybediyorum sırf bunu kullandığım için.
3- Tadı alenen berbat! Hesapta çikolatalı, fakat içinde garip; plastikimsi bir tat var.
4- Netten, orjinal ambalajına bakıyorum tamam orjinali ile fark yok. Sadece üzerinde ****** değil, Bakara Dış Tic. diye bir firmanın sonradan yapıştırılmış etiketini görüyorum.
5- Shakera koyup çalkaladığımda çalkalanıyor ve karışıyor bunda sorun yok. Fakat normalde protein tozu kalıntısını shakerden çıkarmak zor bir iştir hani; o derece yoğundur. Bu ise bildiğiniz oralet gibi. Bir kere içinde tortu dahi kalmıyor..
6- Amerikan versiyon olanı (kutusu biraz daha büyük, kapağından reklam stickeri olan, dış etiketi parlak olmayan) antrenman sonrası resmen nirvana yaşatıyordu. Onun gazıyla bir antrenman daha bile çıkartabilirdim. Resmen protein kaslarıma hücum ediyordu. Ama bu İngiliz versiyonunda bu hiç yok!
7- Bu Optimum'un ABD/ingiliz muhabbeti gerçekten can sıkmaya başladı. Bunun için kesinlikle bir şeyler yapılması şart.

Beyler bu niye böyle oldu ya. Deliricem, kafayı sıyıracağım yemin ederim.
Boş yere 205 lira param gitti..
İade etsem geri alırlar mı?

Bilgisi veya görüşleri olanları dinliyorum, buyurun?[DOUBLEPOST=1430679302][/DOUBLEPOST]

Eklentiler

• PIXECT-20150502030851.jpg
    PIXECT-20150502030851.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 575
  • PIXECT-20150502030915.jpg
    PIXECT-20150502030915.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 569
  • PIXECT-20150502030952.jpg
    PIXECT-20150502030952.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 591
  • PIXECT-20150502031048.jpg
    PIXECT-20150502031048.jpg