74 Servis Amerikanda İngilizde ikiside aynı yanlız İçerğindeki Protein miktarıda aynı olmasına rağmen Amerikan Menşei olan biraz daha kaliteli proteinden üretiliyor deniliyor bende Usa aldım pekde bi farklı gözükmüyor74 servislikmi ingiliz olan yoksa 71 servislikmi ? herhangi bir bilgisi olan varmı ?
Sahte değil merak etme biri amerika üretimi biri ingiliz sıkıntı yok servis sayıları da 3 daha azdı ondada sıkıntı yok.Gönlünü rahat tut dostumMerhaba. Size bir sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum.
Uzun süredir bir çok supplement kullandım/kullanıyorum. Yaklaşık 2 ay önce Decathlon'dan Optimum Gold Extreme Mıllk Chocolate aldım kullandım. Şimdi ise yine Optimum Gold Double Rıch Chocalate aldım fakat ilk kullanımda daha önceki ürün ile gerek kıvam gerekse tat ve koku vs. olarak farklı olduğunu anladım. Birincisi bu durum nasıl açıklanabilir? Rastladığım bir açıklamada ABD-İngiltere üretimlerinden ve farklılıklarından bahsedilmiş, öyle bir durum mu var? İkinci aldığım ürün öncekinden farklı çıkınca ister istemez sahte mi diye düşünmeye başladım, mümkünatı var mı? Yine ilk aldığım Extreme olanın kutusu daha büyük ve 71 servis, ikinci aldığım double rich olan kutusu daha ufak ve 74 servis. Bu farklılıklar konusunda beni aydınlatırsanız memnun olurum. Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1427324212][/DOUBLEPOST]Az önce kutulara baktım inceledim, önceden kullandığım ürün ABD üretimiymiş, şimdi aldığım ise İngiltere.. Yukarıda açıkladığım farklılıkları açıklıyor mu bu durum? Abd üretimi ile İngiltere üretimi arasında kalite olarak fark olup olmadığına dair ispata dayanan bir kaynak da varsa okumak isterim.
Peki tat ve kıvamdaki değişiklik de normal o halde doğru mu?Sahte değil merak etme biri amerika üretimi biri ingiliz sıkıntı yok servis sayıları da 3 daha azdı ondada sıkıntı yok.Gönlünü rahat tut dostum![]()
DOGRUDURPeki tat ve kıvamdaki değişiklik de normal o halde doğru mu?
Teşekkürler.DOGRUDUR
Arkadaşlar bu üründen bende alacağım. Şu an Universal Amino 3001 Kullanıyorum. Onunla kombineli kullanıcam. ON GOLD STANDARD WHEY DOUBLE RICH CHOC bunun tadı nasıldır tavsiye edermisiniz.
Merhaba,arkadaşlar herkese merhaba.sorum optimum gold standart whey protein hakkında olacaktı.aldığım optimum gold standart whey proteinin altında sources of high quality proteins yazıyor fakat bütün sitelerde satılanlarda whey protein isolates yazıyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.