Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
ben şuan piyasada tat içerik fiyat dengesi olarak en iyisinin optimum olduğunu düşünüyorum daha iyisini tavsiye edebileceğiniz bir marka varsa söyleyin gelecek kutu onu alayım
optimumumun ülkemizde tutmasının en büyük sebebi servis fazlalığı,güvenilir bir marka olması ve uygun fiyatıydı.210 lira optimuma vereceğime gerçekten
ben şuan piyasada tat içerik fiyat dengesi olarak en iyisinin optimum olduğunu düşünüyorum daha iyisini tavsiye edebileceğiniz bir marka varsa söyleyin gelecek kutu onu alayım
bu supplement satışı yapan ve bizleri çok düşünen(!) firmalar değişmedikçe istediğini al gitsin.Fiyat dengesi demişken 160 liraya aldığım optimum olmuş 210 lira.Aradaki fiyat dengesini ben satış yapan firmalara gönderiyorum.

ultimate nutrition prostar %100 whey

ben ultimate in tadından memnun olan görmedim içerikleri arasında atla deve fark yok ikiside güvenilir marka yalnız protein tozu illa almak zorunda olduğun birşey değil ben alıyorsamda tadının güzel olmasını tercih ederim bu konuda optimumun tadı hem sütle hem suyla mükemmel

ben ultimate in tadından memnun olan görmedim içerikleri arasında atla deve fark yok ikiside güvenilir marka yalnız protein tozu illa almak zorunda olduğun birşey değil ben alıyorsamda tadının güzel olmasını tercih ederim bu konuda optimumun tadı hem sütle hem suyla mükemmel
eğer tat arıyorsan bsn ye yönelebilirsin ayrıca sürekli aynı markaları kullanmamak lazım diye düşünüyorum ben optimum kullandım 15-20 servislik var fakat yeni bir ürün alacağım ikisini kullanmayı düşünüyorum

Optimum herzaman tercihedilebilr kaliteli bir markadır FAKAT 25 gram protein den ne etki bekliyor insanlar anlamıyorum kılonuzun 2.5 katı kadar protein alın diyorlar ben 97 kıloyum 260 gram falan protein alıyorum günde beni geliştiren kullandıgım optımum protein tozumu bütün gün protein li beslenmem mi ? ETKİ GÖREMEDİM LAFI ÇOK SAÇMA HİÇBİR PROTEİN TOZUNUN ETKİSİ GÖRÜLMEZ SADECE NE İŞE YARADIGI BİLİNİR.

Optimum herzaman tercihedilebilr kaliteli bir markadır FAKAT 25 gram protein den ne etki bekliyor insanlar anlamıyorum kılonuzun 2.5 katı kadar protein alın diyorlar ben 97 kıloyum 260 gram falan protein alıyorum günde beni geliştiren kullandıgım optımum protein tozumu bütün gün protein li beslenmem mi ? ETKİ GÖREMEDİM LAFI ÇOK SAÇMA HİÇBİR PROTEİN TOZUNUN ETKİSİ GÖRÜLMEZ SADECE NE İŞE YARADIGI BİLİNİR.
ben buna katılmakla birlikte bazı protein tozlarının gerçekten farklı deneyimler yaşattığını söyleyebilirim.Kendimi katmadan söylemem gerekirse forumda tüm protein tozlarını kullanıp bazı tozların daha büyük etkiler verdiği söyleniyor.Ama senin söylediğin kesinlikle doğru 25 gr protein tamamen takviye amaçlıdır.Besleneceksin bu olayın özü budur.Protein tozu kullanmak yağ-karbo-protein oranında proteini yükseltme konusunda büyük iş yapacaktır.Ama bazı ürünlerde hakkaten kalitesini hissetiriyor.Ama ben optimumun bu kadar spesifik bir ürün olduğunu düşünmüyorum.Klasik whey protein ne kadar etki edecekse optimumda o kadar etki eder.Ama insanımız sağolsun büyüte büyüte dağlara taşlara sığdırmaya sığdırmaya fiyatı 210 lira ettiler.Teşekkürler türkiye.

ben buna katılmakla birlikte bazı protein tozlarının gerçekten farklı deneyimler yaşattığını söyleyebilirim.Kendimi katmadan söylemem gerekirse forumda tüm protein tozlarını kullanıp bazı tozların daha büyük etkiler verdiği söyleniyor.Ama senin söylediğin kesinlikle doğru 25 gr protein tamamen takviye amaçlıdır.Besleneceksin bu olayın özü budur.Protein tozu kullanmak yağ-karbo-protein oranında proteini yükseltme konusunda büyük iş yapacaktır.Ama bazı ürünlerde hakkaten kalitesini hissetiriyor.Ama ben optimumun bu kadar spesifik bir ürün olduğunu düşünmüyorum.Klasik whey protein ne kadar etki edecekse optimumda o kadar etki eder.Ama insanımız sağolsun büyüte büyüte dağlara taşlara sığdırmaya sığdırmaya fiyatı 210 lira ettiler.Teşekkürler türkiye.
Yurt dışında 120 tl ye geliyor kutusu dolar farkı gümrük ithalatcı sirket falan suan 190 180 tl ye bulabiliyorum ben bunada şükür :)

Uzun bir süre optimum kullanımı sonrası ben de ultimate kullandım ve memnundum ama glutamine ekstra para vermemek ve bcaa oranları sebebiyle optimuma geri dönme kararı aldım. Ama sanki ultimate'in tadı daha güzel optimum biraz boş gibi :)

Uzun bir süre optimum kullanımı sonrası ben de ultimate kullandım ve memnundum ama glutamine ekstra para vermemek ve bcaa oranları sebebiyle optimuma geri dönme kararı aldım. Ama sanki ultimate'in tadı daha güzel optimum biraz boş gibi :)
glutamine para vermemek istiyorsan optimum alman mantıksız çünkü optimumda glutamin yok. glutamik asit var. glutaminin olduğu iki protein tozu weider premium ve inkospor x-treme.ikiside alman firmalarının ürettiği tozlar(başka markalarda da vardır illaki ama optimumda yok)

glutamine para vermemek istiyorsan optimum alman mantıksız çünkü optimumda glutamin yok. glutamik asit var. glutaminin olduğu iki protein tozu weider premium ve inkospor x-treme.ikiside alman firmalarının ürettiği tozlar(başka markalarda da vardır illaki ama optimumda yok)
Doğru hatırlıyorsam Multipower dada vardı ama protein tozlarında 1 ila 3 gram arası (oda iste saydıgımız markalarda) oluyor...
Protein tozlarının üstündeki etiketler aslında insanların kafasını karıstırıyor glutamik asit direk glutamin yerine geçmiyor ama öyle yazıyorlar etikete.Düzenleme gelsede bilmeyen arkadaslar farkına varsa...

Doğru hatırlıyorsam Multipower dada vardı ama protein tozlarında 1 ila 3 gram arası (oda iste saydıgımız markalarda) oluyor...
Protein tozlarının üstündeki etiketler aslında insanların kafasını karıstırıyor glutamik asit direk glutamin yerine geçmiyor ama öyle yazıyorlar etikete.Düzenleme gelsede bilmeyen arkadaslar farkına varsa...
yalnız bu adını verdiğimiz üç firmanın ortak noktası alman firmaları olması.Bence şaşırtıcı.Amerikan ve Alman vücut geliştirme sistemlerinin farklı olduğunu düşünüyorum bu sebeple.

yalnız bu adını verdiğimiz üç firmanın ortak noktası alman firmaları olması.Bence şaşırtıcı.Amerikan ve Alman vücut geliştirme sistemlerinin farklı olduğunu düşünüyorum bu sebeple.
Kaliteli ve pahalı Normal bir protein tozu misal xpro 71 servis 170 tl iken multipower yine 70 küsür servis 230 tl o 2 gram glutamin 60 tl ye değermi ? Değmez 60 tl ye ayrı glutamin alınıp kullanılır almanlar bence kaliteli üğretiyoruz ayağına pahalıdan pahalıdan kaktırıyorlar...

Kaliteli ve pahalı Normal bir protein tozu misal xpro 71 servis 170 tl iken multipower yine 70 küsür servis 230 tl o 2 gram glutamin 60 tl ye değermi ? Değmez 60 tl ye ayrı glutamin alınıp kullanılır almanlar bence kaliteli üğretiyoruz ayağına pahalıdan pahalıdan kaktırıyorlar...
bence buradaki fiyat farkı tamamen üretim ve hammaddde kalitesi diye düşünüyorum. Çok kahve ağız gibi olacak ama almanların yaptığı en kötü şey opeldir o da malum çoğu arabadan daha kalitelidir. Ki işin içinde besin desteği varsa çok büyük testlerden geçiriyolardır mutlaka.Evet weider pahalı mı pahalı alır mıyım almam ama kötüler miyim asla kötülemem..belki de ben yanlış düşünüyorum

Meraba Arkadaşlar Ben Bu Ürünü Yeni Kullanmaya başladım Bi Arkadaşımla beraber Amerikan Menşei olanını aldık 4.5kg Yarı yarıya kullanıyoruz Çikolatalı Tadı gerçekden güzel.
tahmini 2 aya yakın gidecekdir Her Antramanda Aksatmadan Eksiksiz kullanacağım tabiki bunu sadece Gıda takviyesi olarak kullanıyorum ek gıda olarak ,Bazı arkadaşlar yemiyor içimiyor sade bi Gainer yada Pretein kullanıyor e ben kullandımda sonuç alamadım diyor e alamassınn tabiki
Wheyin yanında bol Karbonhidrat ağırlıklı besinler tükeyiyorum Malum kilom biraz zayıf 177 Boy ve 67,68 kiloyum daha önce 56 Kg idim ve Gainer kullandım ama Ciddi anlamda nekadar özen göstersemde Göbekde yağlanma yapıyor farklı farklı Markalar kullansamda. Artık bunun yerine Öğün aksatmadan düzenli besleniyorum ve Yanında Pretein Tozumu aldım Etkilerini buraya yazacağım Kalın Salıcakla.

Optimun nutritionun bu ürününü incelemek bilgi almak amaçlı için bu sayfaya giren arkadaşların(malum nette en önce çıkan sitelerden birisi boyforum.tr) sitenin demirbaşlarından beach boyun glutamin ve öncülleriyle ilgili bir yazısı vardı onu okumasını tavsiye ediyorum, çünkü biliyorum çok insan glutamin var diyerek alıyor.

Optimun nutritionun bu ürününü incelemek bilgi almak amaçlı için bu sayfaya giren arkadaşların(malum nette en önce çıkan sitelerden birisi boyforum.tr) sitenin demirbaşlarından beach boyun glutamin ve öncülleriyle ilgili bir yazısı vardı onu okumasını tavsiye ediyorum, çünkü biliyorum çok insan glutamin var diyerek alıyor.
kesinlikle haklısın fakat optimumun içinde 4 mg glutamine YOK. Glutamine içeren bir toz arıyorsanız benim bildiğim x-treme whey ve weider premium

Biliyorum olmadığını ama niye karalıyorsun diye sataşan olmasın diye beach boya yönlendirdim zaten:D bu proteine laf söylemeye korkuyorum malum ürün reklamları sebebiyle takım tutar gibi sadık bir kullanıcı grubuna sahip. İnkospor xtreme whey ya da weiderle aynı kaynak hatta aynı ürün daha ucuzu multipower inkosporun wheyi var dymatizenin çok başarılı iso100 ü, et proteinli yeni ürünü haricinde tüm proteinleri bana göre en iyiler arasında olan universal var. Özellikle iso sensation 93ün çokk methini duydum. E zaten 200 lira içinde glutamin yok mükemmmel bir ürün denemeyen optimuma göre ben eğer 200 verseydim 60 daha verip iso100 ya da 2 kutu iso sensation 93 filan alırdım sanırım. Kaldı ki glutaminin gerekliliği de ayrıca muamma. Malum firmalarda indirim oluyor o zaman alıyorum yoksa parası olana alınacaklar bunlar. Protein tozunun kalitesi saflığında yani protein yüzdesindedir. Tabi kaynak da önemli whey mi beef denerek kakalanan kolajen mi????

Protein tozlarındaki glutamine oranları tamamen temsili değerler. Protein tozu seçiminde içerikteki glutamine bir kriter olamaz bence. Ha Glutamine'in gerekliliği de ayrı tartışma konusu bu arada.

Arkadaşlar merhaba 18 yaşındayım bi süredir fitnessla uğraşıyorum amacım orantılı vücuda sahip olmak boyum 170 cm kilom 62 şu an protein tozu kullanmayı düşünüyorum vücudumun altyapısı var tek ihtiyacım olan şey beslenmeme ek olarak protein tozu hangisini öneriyorsunuz birde boyumu uzatmak için neler yapabilirim fitnessın yanında yardımcı olursanız çok memnun olurum :))[DOUBLEPOST=1424444654][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar merhaba 18 yaşındayım bi süredir fitnessla uğraşıyorum amacım orantılı vücuda sahip olmak boyum 170 cm kilom 62 şu an protein tozu kullanmayı düşünüyorum vücudumun altyapısı var tek ihtiyacım olan şey beslenmeme ek olarak protein tozu hangisini öneriyorsunuz birde boyumu uzatmak için neler yapabilirim fitnessın yanında yardımcı olursanız çok memnun olurum :))

Son düzenleme:
babam16 ya;

kardeşim hiç çekinme optimum almak kesinlikle mantıksız.fiyatı 160 olsaydı alınacak tek tozdu.ama 200 lira bandında benim aklımın ucundan bile geçmiyor.

osmanpaşa ya;

glutamin i hiç kullanmadım etkilerini bilmiyorum fakat eğer optimumu glutamine için tercih eden varsa etmesin diyorum,glutamin için tercih edilecek başka tozlar var.glutamini öven de var,yeren de..ben etkilerini bilmiyorum :)

toros123 e;

ben ilk başta bsn syntha-6 yı tercih edersen etkili olacağını düşünüyorum sende,bunun yanında beslenmene dikkat etmelisin bunu dememe gerek yok zaten.Ama öyle kaşık hesabı yapmana gerek yok bence,otur sağlıklı faydalı ne varsa yumul :) boyunun uzaması genetiksel bişey yaşın genç,esneme hareketlerine özen gösterirsen,büyüme hormonunu tetikleyen besinler tüketirsen belki faydası olabilir.boya çok takılmamanı tavsiye ederim,boy senin için önemli bir etken değil ne spor için ne de özel hayatında.Önemli olan karakterli,düzgün ve kimseye kendini ezdirmeden yaşayabilmek kardeşim benim ;) kendimden örnek vermem gerekirse ki özür diliyorum bunun için 1.78 civarında boyum var en güzel kızlarla birlikte oldum,kişiliğimle karakterimle hiçbir zaman köpeğe köpeklik yapmadım,kendi doğrularımın peşinden gittim ve hayatımda mutluyum şükürler olsun.

Back
Yukarı